Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Šílený, hodinky mám samozřejmě moc rád, ale uměl bych si představit i jiný využití takové sumy.

Upraveno uživatelem MíraMíra
Odesláno

Tak poprvé se mi povedlo slušné spyfoto, bylo to úplně na poslední chvíli, ale borec přifrčel na skůtru a jestli se nepletu na ruce jedničkový Expy? Tohle se povedlo ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Néé, nebylo :D ... takovej kaskoš nejsem :D ... už jsem si ho ale všimnul za jízdy, první na co jsem čuměl byly hodinky a ony zrovna Rolády ... profesionální deformace. :D

Odesláno

Bývalý kolega čo mal Sumá mi poslal že má nový prírastok do zbierky, neni to tuctovka👍
https://alpinawatches.com/de/blogs/news/alpiner-regulator-automatic-the-special-cult-triple-display-is-back?_pos=1&_sid=bb0900992&_ss=r

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Starosta Istanbulu bude asi chronomagor :) Včera v metru panerai a při volební kampani IWC a Rolex

Odesláno

Včera u pražského hradu v Kuchyni dva borci, oba Omega PO.

Dnes v Le Premier v Praze borec na ruce tuším bondovky.

Po delší době v Praze a všude Omega 😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...