Radik Odesláno 11. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2021 Je mi to jasný, a já mám starost jen s tou poličkou a to je jen drobnej detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 14. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2021 Zeleny metro smer centrum SMP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 16. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2021 Tyjo dejte pokoj. Václav Mach byl hostem nevím čeho tuším v pátek na Radiožurnálu a přesně o těch mluvících hodin(k)ách tam mluvili, vč. pouštění autentickejch ukázek. Taky mě na ty stolní svrbí prsty. Ale nesmím, Nesmím, NESMÍM!!! Aspoň ne teď!prave, ze musis.. :-) nejsem asi jediny, kdo je objednal rovnou po tom rozhovoru na Radiozurnalu, takze cekacka se jeste prodlouzi… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 (upraveno) V 14. 9. 2021 v 8:46, honza71 napsal: Zeleny metro smer centrum SMP presne tak... Upraveno 17. září 2021 uživatelem Zeeberdee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2021 před 2 hodinami, Zeeberdee napsal: presne tak... Zrovna nebyla v blizkosti zadna slecna, kterou bych mohl vocumovat, tak jsem si vsiml tvych hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Monaka cestou na pintu do Liverpoolu.Dcera miluje Beatles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 22. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Fejky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Jak to proboha lze z tehle miniatury poznat? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 nemaju datumku, subcifry prilis blizko k sebe, takisto tlacitka chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Pushery chrona jsou strašně blízko korunce… a proporčně mi cifr a pouzdro taky nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Ale jako spyfoto super. To musím ocenit. Já než vytáhnu mobil a odhodlám se k akci, tak je po všem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Máte dobrý oko, ale máte pravdu. Vypadají celý divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Po dlouhý době v metru a hned spy foto zajímavýho kousku - pokud se nepletu Longines Heritage 1935. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Vinaren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak1980 Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 nemaju datumku, subcifry prilis blizko k sebe, takisto tlacitka chronahmm a to vypadal tak seriozne, shame on him!ale je fakt ze kdyz ted na ne zpetne koukam tak to nesediSent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 před 7 minutami, Vlcak1980 napsal: hmm a to vypadal tak seriozne, shame on him! ale je fakt ze kdyz ted na ne zpetne koukam tak to nesedi Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Třeba je to úplně jiná značka monaco style, nemusí to bejt fejk... Každopádně klobouček za spyfoto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 23. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2021 Z vyletu ve Svajcu. Jinak hodinkove dost bida. Nejaky Zenithky…celkem nuda :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 27. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2021 Dnes v Zoo ve Dvoře Králové byla nějaká Rolex rodinka - Suby Nodate, Suby Bicolor paní jakése zlaté s kyklopem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 28. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2021 Spyfoto sice dobrý, ale nemusel bys sem dávat xicht dotyčného. Fejk nebo nefejk, mohl by se cítit dotčen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se