Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mam iPhone 6+ a od poslední aktualizace iOS mam problem na internetových stránkach. Když chci stránku hodit zpět prejetim prstem po displeji, tak me to hodí zase na tu stejnou stránku, podaří se mi to až po několikátém pokusu a začíná to být otravné.

Odesláno

Mně to dělá na idnes taky. Prostě první zpět je na začátek článku a druhé zpět teprve funguje. Dělá to i kolegovi s iPhone 6. Už jsem si tak nějak zvykl... :-)

Odesláno

Štve me posledni dobou nejak moc zpomalený iPhone 4s. iOS 9.2.1. Do nedávná vse tak nejak svižný a ted hrůza. Upgradovat telefon se mi nechce, 6 je hnusna kulatá a ma tlacitko na boku místo nahoře :D asi si budu muset zvykat na tu "rychlost"

Odesláno

To má snadné řešení, 5S, případně ten chystaný prcek SE, který mají dnes představit. Rychlejší než 4S bude rozhodně a tlačítko má minimálně 5S stále nahoře, u SE to bude dle mého stejné.

Odesláno

Tak důvod na přechod 5S >5SE nikde. Jsem zvědavej na cenu v ČR.

Co mě zklamalo, že pořád ještě jedou 16GB variantu. V kombinací s nahráváním 4k videa je to katastrofa. Základ by měl být zrušených 32GB, náklady by jim to zvedlo o pár kaček a pro uživatele bude rozdíl znatelný.

Odesláno

mna okrem tych startovacich 16GB mrzi, ze ten dizajn ostal uplne rovnaky.  Efekt "novy iphone" sa nedostavil. Otazka co kupit priatelke ostala nevyriesena. 

Ipady som ani nesledoval. 

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak důvod na přechod 5S >5SE nikde. 

důvod k přechodu zcela jistě není, ale aspoň vím, že až se vysere 5S tak mám náhradu z hlediska velikosti .... pro mňe pozitivní zpráva

Odesláno

Podle popisu bude noční režim funkčně stejný jako program f.lux, který už je venku pár let a který používám na Macu. Parádní věc, velmi příjemné pro oči pro nás, kteří čumíme před spaním do notebooku dlouho do noci...

Odesláno

Pro mě jsou jak nové 5SE i iPad příjemné překvapení - rozšláplá šestková od číňanů zkopírovaná mejdlíčka s gumovýma lemama a ostudně trčící čočkou byly naprostý designový děs-běs, stejně jako softwarově nedomrlá placka s prsty mizerně ovladatelným 12" dotykáčem (vydyndaná nejspíš Microsoftem kvůli přerostlému Ribbonu). Ani se ovocnáři moc nechlubí, jak dosavadní "Pro" zamávalo s trhem - a radši potichu recyklují střeva do jediného rozměru "Approved by Steve Jobs", dokonce za celkem příjemnou cenu... 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...