Bells Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Heh tak koukám, že se svými dojmy půjdu snad proti všemu, co tu kdo napsal Ale co jde jen o názor tak ven s tím a ať jsem klidně na pranýři X je pro mě strašný propadák, ztráta homebutton/touch ID je pro mě nejspíš neakceptovatelná, na první pohled je ten telefon neskutečně hnusnej, ještě to vykousnutí nahoře v displeji, to je fakt děs, vypadá to jako každý druhý Samsung a další číňani. Říkám to už od smrti Jobse pořád dokola, od té doby jde Apple se svými novinkami úplně do háje, pořád se víc a víc podobá ostatním čínským shitům. Já měl rád tu originalitu, ne placku, která je stejně hnusná jako všechny ostatní. Xko úplně ztratilo "Applovskou tvář", to mi vážně hodně vadí. A teď k tomu lepšímu, 8 pro změnu nikoho nenadchla...mě teda totálně, konečně vypadá tak, jak jsem doufal už od 6. Doufal jsem, že nadále pojedou kombinaci ocel/hliník/sklo, jako tomu bylo u předchozích a nestalo se, místo toho udělali hlíníková záda s těmi hnusnými plastovými předěly. Ty alespoň co nejvíc potlačili u 7, ale pořád to nebylo úplně ono, až teď u 8 to zmizelo, krásná skleněná záda. Nerozporuju, že se odrbou, ale to hliník taky, takže je to úplně jedno Osmička se v mých očích stala jedním z nejhezčích iphonů, skvělé a jsem strašně rád, že je, protože po několika letech mám vysloveně chuť na to, si nový iphone koupit. Takové nadšení u mě panovalo naposled s generací 5, u ostatních to bylo o kompromisu a upřímně i přemlouvání.Suma sumárum jsem tedy vlastně spokojený, Xko pominu a pro Osmu si s nadšením naklusám.
Andrew Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 A netušíte někdo, jak to vypadá s SE II ?
Jettero Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Pokud bude, tak ho zas představí až na jaře.
Porsche_911 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Za mě upgrade na 8 někdy výhledově .. kvůli OLED a indukci.
Maxmillian Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 K tomu Face ID-kdyz si v noci vezmu telefon z nocniho stolku,tak pri odemknuti me to osviti rovnou do oci?podle fotek to tak vypada. Tohle by me taky zajimalo, protoze MS Surface ma na to infrakameru a nic rozsvitit nemusi. Nicmene po zkusenostech s tim jsem zvedavej, jestli to bude fungovat spolehlive pri vsech podminkach.
Jettero Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Podle toho co rikali na tiskovce tak to má infrakameru.
jacob Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Pokud na jaře nepředstaví SE II, tou dobou bude můj SE dva roky starý, z nouze si koupím ten iPhone X. Naopak žena má 7 Plus a ten X hrozně chce - nerozumím tomu.
Maxmillian Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 (upraveno) @Jettero: Ono ji to ma, ale proc tam maji ten prisvit? Na tom videu to zjevne ten oblicej osvitilo, ale je otazka jestli to nebyl jen graficky efekt. Upraveno 13. září 2017 uživatelem Maxmillian
MarcelG Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Heh tak koukám, že se svými dojmy půjdu snad proti všemu, co tu kdo napsal Ale co jde jen o názor tak ven s tím a ať jsem klidně na pranýři X je pro mě strašný propadák, ztráta homebutton/touch ID je pro mě nejspíš neakceptovatelná, na první pohled je ten telefon neskutečně hnusnej, ještě to vykousnutí nahoře v displeji, to je fakt děs, vypadá to jako každý druhý Samsung a další číňani. Říkám to už od smrti Jobse pořád dokola, od té doby jde Apple se svými novinkami úplně do háje, pořád se víc a víc podobá ostatním čínským shitům. Já měl rád tu originalitu, ne placku, která je stejně hnusná jako všechny ostatní. Xko úplně ztratilo "Applovskou tvář", to mi vážně hodně vadí. A teď k tomu lepšímu, 8 pro změnu nikoho nenadchla...mě teda totálně, konečně vypadá tak, jak jsem doufal už od 6. Doufal jsem, že nadále pojedou kombinaci ocel/hliník/sklo, jako tomu bylo u předchozích a nestalo se, místo toho udělali hlíníková záda s těmi hnusnými plastovými předěly. Ty alespoň co nejvíc potlačili u 7, ale pořád to nebylo úplně ono, až teď u 8 to zmizelo, krásná skleněná záda. Nerozporuju, že se odrbou, ale to hliník taky, takže je to úplně jedno Osmička se v mých očích stala jedním z nejhezčích iphonů, skvělé a jsem strašně rád, že je, protože po několika letech mám vysloveně chuť na to, si nový iphone koupit. Takové nadšení u mě panovalo naposled s generací 5, u ostatních to bylo o kompromisu a upřímně i přemlouvání.Suma sumárum jsem tedy vlastně spokojený, Xko pominu a pro Osmu si s nadšením naklusám. Pod tu prvvní část bych se podepsal! K druhé části jen to, že pokud bych měl přejít ze 6s, tak osmička asi ano, ale není to nutnost, tak obr změna pro okamžitý upgrade tam není.
jacob Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Tohle by me taky zajimalo, protoze MS Surface ma na to infrakameru a nic rozsvitit nemusi. Nicmene po zkusenostech s tim jsem zvedavej, jestli to bude fungovat spolehlive pri vsech podminkach. To by mělo být ok, protože infrakamera svítit nebude. Já jsem spíše zvědavý na to, jak telefon pozná, zdali ho chci odemknout nebo ne. Řekl bych, že 8x z 10 se jen podívám na notifikace, ale telefon odemykat nechci. EDIT: nevíte někdo, proč mám na obou telefonech aktuální software, ale na každém je jiná verze :-D? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2017 uživatelem jacob
panedge Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 A kdyz to otevirani oblicejem chtit nebudu,stejne jako otisk,tak se to odemkne jak?pujcuju telefon synovi a nebavi me to furt slozite odemykat.
bubo.cz Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 (upraveno) Klasicky kódem, tak jako Craig včera na prezentaci Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 13. září 2017 uživatelem bubo.cz
John_Lenon Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 (upraveno) K tomu co psal Bells, Amen. Pro mě velký zklamání a jen potvrzení trendu, který započal smrtí Steva Jobse. V té době Apple trh vedl, od té doby ho dohání. Nezlobte se na mě, ale propagovat faceID jako průlomovou technologii? TO je výsměch. Naprosto chápu, důvody, které k tomu Apple vedly - nezvládnutá technologie čtečky otisku prstu v displayi. Ostatně Čamčung je na tom v tuto chvíli stejně. Ale když už náhrada, tak mi opravdu přijde lepší onen korejský systém scanu oční duhovky. Ikdyž Apple proklamuje, že faceID je to neprolomitelná ochrana, stejně ale pocitově věřím více systému čtení duhovky, protože duhovka je v současné chvíli nanopodobitelná. Emotikony, schopnost učení se... Třeba se mýlím, ale to už je jen takový balast, aby bylo co ukazovat. A ta cena... Jinak produkty Applu mám rád, doma jich mám vetšinu. Ale můj telefon, ano, je nyní korejský. A, trošku smutně dodávám, nevidím důvod měnit. Tak třeba zase za rok... PS: BTW, ať si tu někdo nemyslí, že jsem ke čamčungu nekritickej - Toho korejskýho d*bila, co vymyslel tlačítko Bixby, by měli poslat na dlouhej veljet do Severokorejskýho lágru. Upraveno 13. září 2017 uživatelem John_Lenon
Porsche_911 Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Osmička ale nemá oled.Tfuj tak to nechci
Hasňa Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 "Čamčung" - achjo, to je tak infantilni a hloupe....
John_Lenon Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 (upraveno) "Čamčung" - achjo, to je tak infantilni a hloupe....Ježkovi voči, ty děláš jako bych ho a priori pomlouval. Naopak, já si ho koupil a jsem s ním spokojen, v rámci mezí, no, více méně. Upraveno 13. září 2017 uživatelem John_Lenon
Maxel Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 @FaceID: Já to pochopil tak, že aby se telefon odemkl a zobrazil home screen, musíš se na něj podívat a pak ještě swajpnout od spodní hrany nahoru. Tzn. pokud zachovaj "raise to wake", což by byla blbost nemít, pak se na první telefon odemkne, ale když neswajpneš, zůstane na "zamčené" obrazovce (nvm jak to líp popsat) = uvidíš jen notifikace a zmeškané události.
Roland Sands Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Ja to pochopil tak ze apple ma vase otisky prstu a nyni je potrebuje priradit k urcitemu obliceji. Dalsi verze se bude odemykat vzorkem DNA
jacob Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se