m.n. Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Bedjasson: To si úplně nemyslím, vzhledem k tomu, že šéfem iOS se nedávno stal Jon Ive, který byl dosud odpovědný za design hardwaru, tak čekám ještě větší minimalismus, tedy opak různých omalovánkových widgetů z Androidu.
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Mám nicméně jednu otázku: Neumím už si představit život bez widgetů, dá se něco podobného zařídít na IPhonu? nevím jestli to jde nějakou aplikací, ale standardně si to nastavíš jenom takhle (nejenom u kalendáře)
Josef01 Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Zkuste používat BatteryDoctor s optimalizaci RAM, příkonu CPU, cyklu nabijeni apod.
utrejch Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Pouzivate imasaze a jak vam to tak funguje? Me se zda ze to je dost nestabilni a casto to jede spatne nebo vubec ne
kubson Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 Pouzivate imasaze a jak vam to tak funguje? Me se zda ze to je dost nestabilni a casto to jede spatne nebo vubec neu mě v pohodě?
Bobisek Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Odesláno 29. března 2013 No a když místo banner zadáš Upozornění, tak mužeš pročítat i obsah mailu, zprávy atd...ideálně ať mu to někdo ukáže in natura, jestli to tak bude stačit, nebo potřebuje něco více. Pak by musel do Jailbreaku. Ale mi to stačí, před tím v Windows mobile jsem měl widgety a bylo to obdobné. Nevím, jak to má Android. Dnes jsem si hrál s Lenovem (výdrž baterie cca 5-6 dní), má horčí rozlišení displeje, ale jinak svižné zařízení za bratru lehce přes 6k. Díky za rady. Mám Ipad, nevím, jestli to tam funguje stejně, ty Ypovy volby jsem našel, ale na lockscreenu se mi nic nezobrazuje a upozornění jsou k ničemu, pokud musím každé z nich zvlášť odkliknout a mám třeba deset nepřečtených emailů. Oznamovací centrum či jak se to jmenuje (tažení odshora dolů) je velmi vzdáleně to co bych potřeboval, ale zase musím po něčem šahat, rád bych vše viděl na první pohled...
VS Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Je možné iPhone 4GS, koupený v Anglii, počeštit?
zid Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Je možné iPhone 4GS, koupený v Anglii, počeštit?iphony se necesti, jsou v nem vsechny jazyky od vyroby.
dknespl Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Settings->General->(skoro dole)International->Language->Čeština
lordsoft Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2013 Pouzivate imasaze a jak vam to tak funguje? Me se zda ze to je dost nestabilni a casto to jede spatne nebo vubec ne Pouzivam skoro nonstop, funguje to vcelku dobre. Mne sa osobne este nestalo, zeby mi nejaku nedorucilo. Kedze pouzivam aj iMac a MBAir, tak pouzivam imsgs aj tam a tam je to trochu zabugovane. Sem tam sa stane, ze sa poriadne nesyncne historia sprav medzi zariadeniami, ale odoslane spravy[i prijate] pridu vzdy. Trosku vznika prodleva ak cloveku vypadne internet alebo je v zahranici, vtedy niekedy posle ako sms, niekedy nie[doruci az po opatovnom prihlaseni sa zariadenia k internetu], toto nemaju moc dobre este doriesene.
panedge Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2013 Tak jak jsem psal par stranek nazpatek,vybiral jsem nejaky repraky k iPadu,k Macbooku.Takze jsem poslechl vsechno mozny,prenosny reproduktor Bose,JBL kolem 12 tisic.Skoro vse co maj v iSetosu.Nic zvukem neprekonalo klasicky reproduktory Harman Kardon soundstick wirelles.Za 5500 bezkonkurencne nejlepsi zvuk.Takze jsem je objednal a dnes dosly.Zvuk luxusni,bluetooth v pohode,ihned se to sparovalo a slape to.U tech prenosnych repro mi vadila jedna vec- i kdyz hraly slusne,tak proste tomu chybi prostor,jak jsou ty repracky blizko sebe,nejak mi to nesedi.Tak treba to nekomu pomuze pri vyberu.No a samozrejme design tech H&K je taky bez chyby-ne nadarmo jsou vystaveny v NewYorku v muzeu moderniho umeni.
montemar Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 nejaka free aplikace na vypocet kvadratickych rovnic?
Jeremy Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2013 nejaka free aplikace na vypocet kvadratickych rovnic?V App Store zadej "quadratic" a vyjede jich milion..
Pege1012 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Mám dotaz na znalce, existuje pro iphone4 nějaký program pro poznámky které budu mit zaheslované? Kdysi jsem něco takového měl pro windows v htc a bylo to dobré, že jsem tam mohl nacpat všechny svá přístupová hesla a bez hesla se to nedalo otevřít.Díky za radu.
patriknapr Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2013 Jde ti o poznámky nebo jen o hesla. Nejlepší je 1password.
montemar Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 ověřenej samozřejmě není.. ale větší displej by se fakt hodil... aspoň ty 4 a půl palce, když ne 5.. . už mě tady z toho současnýho bolí oči a závistivě pokukuju po větších samsuncích...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se