Pepino777 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Hua bude mit urcite lepsi fotak, vic pameti a vetsi vykon. Ale tezko rict jak to bude mit s aktualizacema a jak bude fungovat za rok, dva, tri. Lidi co znam, maji dlohodobe zkusenosti vetsinou jen s tim xiaomi, protoze jsou s nim spokojeni a jinou znacku nekupuji. Jinak v tabulkovem vykonu na tom bude telefon za 5,5k asi vzdycky lip nez telefon za 3,5k (kdyz pominu samsung). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 (upraveno) Ok... díky...redmi note 9 je za 4,5k.... takže jsou si cenově podobně Upraveno 13. října 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 Pardon, spletl jsem si to s redmi 9. Rikam ze toho maji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 1 hodinou, Pepino777 napsal: Pardon, spletl jsem si to s redmi 9. Rikam ze toho maji moc Mají no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 13. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2020 před 8 hodinami, Gustaf napsal: Redmi sem Redmi tam...kdo se v tom má vyznat. Já mám tu 8 pro a koukám na 9 a ta je snad horší...:-D Minulý měsíc jsem měnil telefon a nejvíce mě v cenové kolem 6 tis. zaujal právě Redmi Note 8 Pro (slušný design, fajn zpracování i výkon), podobně tak Mi Note 10 Lite v cenové kolem 8 tis. Když jsem srovnával 8 Pro versus 9 Pro, minimálně už po stránce vzhledu bylo vybrané. 8 Pro je prostě hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Tak jsem nakonec vzal pro dceru Honor 8S 2020.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 To by podle hodnocení uživatelů nemusel být zas až takový prů.er, myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Taky myslím....za 2790kc slušný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 2 minutami, Gustaf napsal: Taky myslím....za 2790kc slušný.... přesně, tak snad budete spokojeni též Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 6 minutami, Frostie napsal: přesně, tak snad budete spokojeni též Pro 8 letou holku to bude cajk....;) Ono v téhle cenovce není moc co vybírat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Před x lety jsem to přestal sledovat a tak teď nemám vůbec přehled. Telefon do 10 000 kč, co opravdu velmi dobře fotí a má velmi nadprůměrnou světelnost na fotky za horšího světla? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 Mrkni na Pixel 4a. V Německu by měl být za 340 euro, na alze je za 12, takže přes limit ale na konzistentně slušné fotky za horšího světla asi nic moc lepšího nenajdeš. A min. 3 roky pravidelné updaty každý měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2020 (upraveno) Pixel 4a mám druhý den a mám z něj radost. Kupoval jsem v UK přes ebay, za tři dny byl doma. Cena výrazně lepší, než na Alze. Ještě se seznamujeme, ale oproti mému dosluhujícímu SONY minimum změn v ovládání, takže za mě plný počet bodů. Zítra vlítnu na focení, tak pak dám vědět. Upraveno 23. října 2020 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simbian Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Řeším to stejné, pro kluka 4 třída. Bohužel, všechno co by za to stálo a mělo to nějaké parametry a aby to vydrželo konkurence schopné alespoň 2-3 roky je hrozně obrovské na ty jeho pacičky. Zatím mi vychází Samsung A41, koukám ještě po pixelu 3a, ale už to jsou vyšší ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2020 Já nedávno kupoval Honor 20 lite a za 4,7 slušný mobil. Není to úplně největší plácačka, parametry dobré. Zásadní rozdíl mezi Čínou a Koreou nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty89 Odesláno 26. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2020 Do 5000kč mě napadá třeba Nokia 5.3... ty parametry jsou ucházející a není to Čína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Dnešní úplněk (Huawei P30 Pro, 50x zoom, stativ, z balkonu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 1) Co to je haptická odezva na Androidu? 2) Používá někdo Redmi 9? Není to šit (neseká se, neni pomalej, co fotky)?1. reakce na dotek a přiblížení se k displeji2. Ne, ne, gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 A co se stane po přiblížení o displeji?Asi nejspíš to, co chceš s telefonem dělat. Netušil jsem, že to pro tebe bude první smartphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 První ne, ale koukám, že jsou ve světě pořád nový čičarády, kterým nerozumim.Jj. Ono je to o tom, že lze nastavit tu sílu úderu (citlivost na dotek) a jsou i telefony, které reagují už i při prstu těsně nad displejem, laicky řečeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se