Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Moc se v mobilech nevyznám, tak mi třeba někdo doporučí něco, co by splňovalo moje požadavky.

Potřebuji: bezdrátové nabíjení, USB C, co možná nejmenší velikost (ideálně pod pět palců), kvalitní foto. Ocenil bych prémiové materiály (kůže nebo kov). Značku neřeším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Liqid: Kombináciu bezdrôtového nabíjania, USB C pri čo možno najmenšej veľkosti a kvalitnej foto spĺňa asi len Lumia 950 čo mi tak napadá. Ale tú by som teda absolútne neodporúčal. Na USB C by som sa vykašlal zatiaľ, dosť to zužuje výber. Prečo je to pre teba tak dôležité? Rovnako bezdrôtové nabíjanie, nieje to až tak pohodlné ako sa zdá...Mal som to ale vždy som radšej používal kábel.

Ak ti ide o rozmery a foto, ber iPhone SE. Nič lepšie ma nenapadá. Ak android, tak by som obzrel Sony a ich Compact verzie.  

Odkaz ke komentáři

Mám teď 920 a o 950 uvažuji, jen jsem chtěl vědět, zda by se nenašlo i něco jinýho. Bezdrátové nabíjení chci, protože ho aktivně využívám. A USB - C chci taky kvůli pohodlnosti a rychlosti.

SE je bohužel ze hry, měl jsem 5 a to už je až moc malé. Na compact od Sony jsem koukal, ale bezdrát a céčko prostě chybí, bez toho telefon nechci.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Když se tu řeší G3, tak se zeptám, jak fotí. V blízké budoucnosti bych svůj S3 přenechal nejmladšímu juniorovi a koupil bych g3/4. Foťák nemám a všechno ( hodinky )  jsem dosud fotil svým starým Samsungem, který mi víceméně vyhovoval.

Bude LG G3/4 fotit alespoň stejně ? Není to hrůza ?  Starší syn má G2 a subjektivně se mi zdá, že ta fotí hůř, než S3 ... :crying_anim02:  

Odkaz ke komentáři

Tak jsem myslel, že mám vybráno (Lumia950), ale dnes vedení zrušilo zákaz androidu, takže musím prolustrovat, jestli neexistuje lepší alternativa "ve vodách androidích".

Jestli máte někdo tip za cenu do 12000,- .... pracovní telefon...

Odkaz ke komentáři

Tak jsem myslel, že mám vybráno (Lumia950), ale dnes vedení zrušilo zákaz androidu, takže musím prolustrovat, jestli neexistuje lepší alternativa "ve vodách androidích".

http://www.mobilyostrava.cz/cz/eshop/mobilni-telefony/Sony/2480-sony-xperia-z5-compact-coral.html

Odkaz ke komentáři

Xperia z nevim kolik se da za dvanact koupit... Mam z2 a furt slape imrvere stejne, zadna casova degradace... Mozna umre na baterii, vykonove urcite ne... Podivej se na heureku co se kupuje... za 12 urcite bude i nabuseny lenovo, huawei, xiaomi apod.

Btw. Predevcirem sem koupil znamymu doggee x6 pro... 5,5 palce, hd, 8 mpix, 1 ghz, 16 giga, sd karty, 2 giga ram, android sest... Za dvadva a beha to slusne... Fotak žádnej zazrak, ale vykonove to jde...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...