Liqid Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Moc se v mobilech nevyznám, tak mi třeba někdo doporučí něco, co by splňovalo moje požadavky. Potřebuji: bezdrátové nabíjení, USB C, co možná nejmenší velikost (ideálně pod pět palců), kvalitní foto. Ocenil bych prémiové materiály (kůže nebo kov). Značku neřeším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Liqid: Kombináciu bezdrôtového nabíjania, USB C pri čo možno najmenšej veľkosti a kvalitnej foto spĺňa asi len Lumia 950 čo mi tak napadá. Ale tú by som teda absolútne neodporúčal. Na USB C by som sa vykašlal zatiaľ, dosť to zužuje výber. Prečo je to pre teba tak dôležité? Rovnako bezdrôtové nabíjanie, nieje to až tak pohodlné ako sa zdá...Mal som to ale vždy som radšej používal kábel.Ak ti ide o rozmery a foto, ber iPhone SE. Nič lepšie ma nenapadá. Ak android, tak by som obzrel Sony a ich Compact verzie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Mám teď 920 a o 950 uvažuji, jen jsem chtěl vědět, zda by se nenašlo i něco jinýho. Bezdrátové nabíjení chci, protože ho aktivně využívám. A USB - C chci taky kvůli pohodlnosti a rychlosti. SE je bohužel ze hry, měl jsem 5 a to už je až moc malé. Na compact od Sony jsem koukal, ale bezdrát a céčko prostě chybí, bez toho telefon nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Ak si spokojný užívateľ WM, tak potom jednoznačne 950 Jediná spĺňa všetko čo chceš, navyše ak si ok so systémom, tak nevidím dôvod prečo ju nebrať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 24. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2016 Už týden vlastním Lenovo P1 M Vibe-zatím dobrý,nabíjel jsem dvakrát a to spíš kvůli instalaci appek a celkovému seznámení.Jen mne děsí zkazky o servisu který údajně funguje jako u Timexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 A jak funguje servis u Timexu, resp. u Lenova? Mám sice Lenovo tablet, ale ten zatím servis nepotřeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Má někdo zkušenost s LG G3 resp. se servisem LG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Ku G3 som sa vracal dva krat, takze skusenosti su, ale so servisom LG nie. Co potrebujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Objednal jsem G3 pro syna (ještě je na cestě) a jsme zvědavý na dvě věci:jak dlouho vydrží bez nabití při běžném používánízda servis LG patří mezi ty lepší nebo horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 K té výdrži G3 viz např. (většinou ty hodnoty z recenzí na mobilenet.cz +/- sedí): https://mobilenet.cz/clanky/recenze-lg-g3-cerny-kun-s-qhd-displejem-16487/2-baterie-zvuk-a-displej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Když se tu řeší G3, tak se zeptám, jak fotí. V blízké budoucnosti bych svůj S3 přenechal nejmladšímu juniorovi a koupil bych g3/4. Foťák nemám a všechno ( hodinky ) jsem dosud fotil svým starým Samsungem, který mi víceméně vyhovoval.Bude LG G3/4 fotit alespoň stejně ? Není to hrůza ? Starší syn má G2 a subjektivně se mi zdá, že ta fotí hůř, než S3 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 G4 fotí viac než slušne. Celkovo fajn telefón. A s S3 to nemôžeš porovnávať. S3 je tak 4 ročný telefón. Budeš viac než spokojný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Tak jsem myslel, že mám vybráno (Lumia950), ale dnes vedení zrušilo zákaz androidu, takže musím prolustrovat, jestli neexistuje lepší alternativa "ve vodách androidích".Jestli máte někdo tip za cenu do 12000,- .... pracovní telefon... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Jaké byly důvody pro zavedení omezení androida? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Tak jsem myslel, že mám vybráno (Lumia950), ale dnes vedení zrušilo zákaz androidu, takže musím prolustrovat, jestli neexistuje lepší alternativa "ve vodách androidích".Jestli máte někdo tip za cenu do 12000,- .... pracovní telefon...http://www.mobilyostrava.cz/cz/eshop/mobilni-telefony/Sony/2480-sony-xperia-z5-compact-coral.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Jaké byly důvody pro zavedení omezení androida?Jedno slovo "korporát"Opravdu nevím, možná firemní aplikace ( které jsem stejně nevyužíval), možná strach z otevřenosti systému (otázka zabezpečení přístupu k datům)..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Tak jsem myslel, že mám vybráno (Lumia950), ale dnes vedení zrušilo zákaz androidu, takže musím prolustrovat, jestli neexistuje lepší alternativa "ve vodách androidích".Jestli máte někdo tip za cenu do 12000,- .... pracovní telefon...Xperia z nevim kolik se da za dvanact koupit... Mam z2 a furt slape imrvere stejne, zadna casova degradace... Mozna umre na baterii, vykonove urcite ne... Podivej se na heureku co se kupuje... za 12 urcite bude i nabuseny lenovo, huawei, xiaomi apod. Btw. Predevcirem sem koupil znamymu doggee x6 pro... 5,5 palce, hd, 8 mpix, 1 ghz, 16 giga, sd karty, 2 giga ram, android sest... Za dvadva a beha to slusne... Fotak žádnej zazrak, ale vykonove to jde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Xperia z nevim kolik se da za dvanact koupit...za 9300.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Už 3 týdny hladím OnePlus 3. Zatím skvělý. A je za 11k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 12. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2016 Mamce se porouchal mobil, tak koukám na nějaké z druhé ruky se zárukou (20 měs +). Z toho výběru okolo limitu 7 tis. mi nejlíp vychází LG G4, napadá vás něco lepšího ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se