Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Lidi potřeboval bych odborný názor. Kamarádka si koupila telefon Blackberry 9360 Curve a má problém. Nereagují jí 4 tlačítka pod displayem, neni v tom nějaký fígl? :D nemůže dát zpět, přijmout ani položit hovor. Baterku vyndala a zandala a nic. 

Je na to nějaký trik? :D já jinak radim reklamaci. :) Děkuuju :)

Lidi potřeboval bych odborný názor. Kamarádka si koupila telefon Blackberry 9360 Curve a má problém. Nereagují jí 4 tlačítka pod displayem, neni v tom nějaký fígl? :D nemůže dát zpět, přijmout ani položit hovor. Baterku vyndala a zandala a nic. 

Je na to nějaký trik? :D já jinak radim reklamaci. :) Děkuuju :)

Vadny kus, reklamace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslel jsem si to. Do 14 dní od nákupu může vrátit ne? Kupovala na netu. :) Děkuju za potvrzení ;)

Ano, do 14 dnu muze vratit bez udani duvodu pri nakupu na dalku. Penize by mela dostat tak do 30 dnu +-. Mozna drive. Zalezi na prodejci a jeho ochote resit problem.

Upraveno uživatelem marsimx
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník Kamil

Koupil jsem synovi ZOPO ZP100, má ho pár dnů a zatím spokojenost největší. Vypadá dobře, pogumovaná zadní strana zamezuje otiskům a dobře se drží. Má to přijatelný foťák, slušný displej, je rychlý a výdrž taky není nejhorší. Ovšem nejlepší je připojištění/záruka na telefon u Mironetu. Připlatíš 300 na tři roky a když bude závada nebo ti ho ukradnou nebo ho vlastní vinou rozbiješ - dostaneš nový! LevnéSmartphony ho mají o dva tisice dražší. :)

Odkaz ke komentáři

V posledním čísle dtestu byl test chytrých telefonů a dopadlo to takto.

(Jinak u nás ve firmě se teď fasovala Jabka pětky, ale já ukecal šéfa a vybral si nové BlackBerry Q10 a jsem naprosto spokojenej. Prostě potřebuju klasickou klávesnici, jsem staromilec.)

Samsung Galaxy S4 velmi dobře (82 %) LG Optimus G dobře (79 %) Samsung Galaxy S4 Active dobře (78 %) HTC One dobře (77 %) Apple iPhone 5c (16 GB) dobře (76 %) Apple iPhone 5s (16 GB) dobře (76 %) Samsung Galaxy S4 mini dobře (76 %) Samsung Galaxy S4 Zoom dobře (75 %) Sony Xperia Z dobře (75 %) Huawei Ascend Mate M1 dobře (74 %) Huawei Ascend P6 dobře (74 %) LG Optimus L7 II dobře (74 %) Sony Xperia V dobře (73 %) Blackberry Q10 dobře (72 %) LG Google Nexus 4 dobře (72 %) Nokia Lumia 720 dobře (72 %) Nokia Lumia 925 dobře (72 %) Sony Xperia SP dobře (72 %) Samsung Galaxy Xcover 2 dobře (71 %) Sony Xperia L dobře (71 %) Huawei Ascend W1 dobře (68 %) LG Optimus L5 II dobře (68 %) Nokia Lumia 620 dobře (68 %) Nokia Lumia 520 dobře (67 %) Huawei Ascend Y300 dobře (66 %) Huawei Ascend G510 dobře (65 %) Alcatel One Touch 6030D Idol dobře (63 %) Sony Xperia E uspokojivě (54 %) Samsung Galaxy Young uspokojivě (51 %) LG Optimus L3 II uspokojivě (46 %)

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

zdravím mám momentálnu dilemu momentálne vlastním nokiu lumiu 800, avšak chýba mi hardwerová klávesnica.

Doteraz som mal skoro vždy BB 9500 a BB 9800, keby sa mi nepokazila tá BB 9800 tak ju mám doteraz, na druhú stranu najväčšia nevýhoda starších BB je nefunkčnosť emailu a netu pri absencii BIS... rozmýšlal som nad požiadavkami a chcel by som HW klávesnicu, dobrý fotoaparát, schopný systém, kvalitný emailový klient ... a cena čo ja viem tak okolo 4000 kč dakujem za akýkoľvek tip

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pánové, mám dotaz k Evolveo StrongPhone Q4.

Víte o tom někdo něco více? Telefony mne opravdu nebaví, potřebuji dualsim (tři telefony je opravdu moc, tak jedno číslo rušíma dvě půjdou do jednoho přístroje) a zacházím s tím jako když mne to nebaví.

Takže jsem na sunnysoftu zadal 2 sim + vyší odolnost a toto mne zaujalo.

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/014ZEV-013/evolveo-strongphone-q4.html

Uvítám jakýkoliv relevantní komentář a názor.

Díky

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

také jsem vybíral, také mě to nebavilo, ale u mě je už hotovo.........SAMSUNG GALAXY S4. Pět palců je docela dost, ale je fajn slimna díky rozměrů obrazovky nahradí navigaci do auta i dokonce i obstojně  foťák&kameru.

Odkaz ke komentáři

Evolve Strong Q4 - odolný telefon pro lidi, kteří potřebují odolný telefon a zároveň přístup k datovým přenosům + delší výdrž. Výkon nic moc, displej nic moc (nicméně asi dostačující) ale na cestu do divočiny, kde se bude válet v blátě, asi dobrý. Vždycky mne takovéhle věci fascinovaly a dost dlouho je kupoval (nejen mobily), připadal jsem si jako drsný dobrodruh (no, někdo tvrdí že jsem, ale není to pravda), ale pak jsem pro své potřeby skončil u kvalitního, výkonného smartphonu, se kterým neudělám ostudu ani na obchodním jednání, ani v hospodě a na lehce outdoorové aktivity ho dám do odolného pouzdra, není sice vodotěsné, ale nějaký ten pád a nešetrné zacházení vydrží. A na opravdu drsné aktivity, expedice na motorkách atd. mám odolný nedotykáč, který navíc vydrží na baterku týden (kvůli tomu jsem si pořídil duo SIM kartu).

Odkaz ke komentáři

prosím zkušené o radu, jsem již dluoho na iPhonu a v jiných se moc nevyznám chci pro dceru k Vánocům mobil a rozhoduju se mezi Samsung Galaxy Y Duos a Sony Experia E, oba v bílé, je jí 11, takže nenavrhujte velký displaye, teď má iPhone, ale 3G a už jí opouští

Díky

Odkaz ke komentáři

Evolve Strong Q4 - odolný telefon pro lidi, kteří potřebují odolný telefon a zároveň přístup k datovým přenosům + delší výdrž. Výkon nic moc, displej nic moc (nicméně asi dostačující) ale na cestu do divočiny, kde se bude válet v blátě, asi dobrý. Vždycky mne takovéhle věci fascinovaly a dost dlouho je kupoval (nejen mobily), připadal jsem si jako drsný dobrodruh (no, někdo tvrdí že jsem, ale není to pravda), ale pak jsem pro své potřeby skončil u kvalitního, výkonného smartphonu, se kterým neudělám ostudu ani na obchodním jednání, ani v hospodě a na lehce outdoorové aktivity ho dám do odolného pouzdra, není sice vodotěsné, ale nějaký ten pád a nešetrné zacházení vydrží. A na opravdu drsné aktivity, expedice na motorkách atd. mám odolný nedotykáč, který navíc vydrží na baterku týden (kvůli tomu jsem si pořídil duo SIM kartu).

Jen se Ivane nepodceňuj! Seš drsňák a dobrodruh! :cheers: 

Je pravda, že jsem se několikrát pokusil koupit odolný mobil. Nakonec mi ale všechny tak moc nevyhovovaly, že jsem kvůli malému písmu skončil u Iphone5 v odolném Ballistic pouzdru a na ještě větší masakr mám nějaké úplně 60m vodotěsné pouzdro. (Jméno nevím, je v regálu ve skladu mezi outdoorpomůckami). Na výdrž baterky kašlu, na motorce nebo v autě se dá dobít všechno a pro nejhorší případ mám solární dobíjecí panel. Lepší mobil než ajfoun5 jsemj ještě neměl. Super displej, fotky, video i intuitivní ovládání. Jen je to drahý jak čert.... :death:

Odkaz ke komentáři

Díky taky jedna z možností,ale nemám s ním žádné zkušenosti. Dřív jsem byl docela magor do mobilů,ale jak člověk stárne tam mě to nějak přešlo.

Projel jsem net a nic jednoduchého bezdotykového s wifi asi není.

Co nokie E řady? :) E71, E71, E52 ... nejsou to novinky ale jsou nedotykový a mají wifi. Já měl E71 a byl jsem spokojený. Ale jinak do Nokie už nikdy nejdu :D třeba Tobě by vyhovovala.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...