vwtyp11 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 (upraveno) To byla sranda, dřevo a tak samo, ze mě to táhne pryč! A nechci dedkovskej obytnak, chci právě Toyotu nebo lr pro tu legendu a pověst a volnost! Hory čekají !!!Jde mi o to se v tom vyspat, když nebudu moci spát ve stanu a možnost se uklidit abych nespal na hlavní apod. Upraveno 24. února 2015 uživatelem vwtyp11
honzyk Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 chapem....tak aby sa to teda aj tebe pacilo, tak spominany Cactus motoricky nestaci... a co ten akoze Jeep, novy Renegade? Atraktivne, novinka..?Když už padl návrh na Renegade tak což takhle technické dvojče Fiat 500X ?
TLD Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Taky kdyz chces legendu na toto pouziti, koukni taky na starou caravellu syncro. To je pecka. Bohuzel, zase za balik:(tl
vwtyp11 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 (upraveno) Mám t1 několik brouku a chci něco v čem můžeš na louku, do hor ATDRozhodují se mezi LC a LRLr kvůli známým, a LC protože vždy se chci lišit. Kámoši jezdí Maroko s Defikama, nechci byt stejný LC je pro mne něco víc, víc pohodlí, víc vzpomínek na mladí !V 97 jsem se s nim svezl a ne a ne zapomenout ještě řeším porsche, ale to ma cas...radši chci offroad a ne suv, obytnak taky teď neeTeď jsem na 70% nalomen na LC 100 kolem roku 2000-2005 Upraveno 24. února 2015 uživatelem vwtyp11
DavidLC Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Defík a LC100 je sakra rozdíl v pohodlí !! Měl jsem několik 100veček a najeto s nima pár set tisíc km a fakt je to (ve srovnání s "moderníma" autama) bezproblémové auto. Trable s AHC jsou většinou díky čidlům výšky, které bohužel vyreznou, pro prodloužení životnosti doporučuju napatlat vazelínou. Stojí něco kolem 5tis. jsou tři, měnil jsem 2ks za cca300tis km. Faktem je, že když něco přeci jenom zazlobí, tak Toyota je na díly drahá, ale dá se pořídit orig. díl za dobré peníze od dovozce p. Svobody, kterého většina zná :-)Rozdíl je i mezi 120kou a 100kou (značný). Jinak samozřejmě i 100ka je proti 70ce "složitá". 70ka je ultimativní nářadí v tom nejlepším smyslu a asi poslední mohykán. IMHO
adamo Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 MINI Cooper S jsem odvezl do servisu a jako náhradní vozidlo jsem nafasoval zasloužilou 1999 BMW e38 730d s 400 tisíci km a automatem. Je to každopádně zajímavé svezení. A zase mě to navedlo na myšlenku zachovalé e39...
Baldic Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Mam takovy orientacni dotaz. Zda se mi, ze kdyz v Mondeu seslapnu spojku opravdu az na doraz, tak citim takove neprilis silne vibrace. Ne vzdy, ale zas to neni uplne vzacnost. Za boha si nemuzu uvedomit, jestli to delalo uz pred tim, nebo to je neco noveho. Auto cca 1,5 roku stare, 40k km.Je to normalni nebo mam navstivit servis?
Potkan Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 MINI Cooper S jsem odvezl do servisu a jako náhradní vozidlo jsem nafasoval zasloužilou 1999 BMW e38 730d s 400 tisíci km a automatem. Je to každopádně zajímavé svezení. A zase mě to navedlo na myšlenku zachovalé e39... Pravidelnej nebo se neco vysypalo? Ja mel jako nahradni novou petku a je to hroznej parnik..
Blinker Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 (upraveno) Když už padl návrh na Renegade tak což takhle technické dvojče Fiat 500X ?Jeep ma naozaj prekvapil dobre zvolenou počiatočnou cenou, no myslím, že presne viem, čo by na dizajn povedala moja žienka . Fiat bude mať u nás doma podobný problém...Inak som sa bol spýtať v Mazde na posledné kúsky CX5, avšak už pán predajca nenašiel ani jeden kus v základnej, alebo aj vo vyššej výbave. O týždeň až dva by mali byť nové v showroomoch. Upraveno 25. února 2015 uživatelem Blinker
honzyk Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Ještě je tady jedna možnost http://www.auto.cz/suzuki-vitara-prvni-jizdni-dojmy-2-85960
Ivan Lelák Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Strana 917 tohoto vlákna. Tak jednu stylovou...
Blinker Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 Ještě je tady jedna možnost http://www.auto.cz/suzuki-vitara-prvni-jizdni-dojmy-2-85960 Po S-Cross je to pomerne dobrý dizajnový počin. Pozitívne na mňa u týchto "japoncov" pôsobí aj stále používanie dobre naladenej benzínovej jednašestky. Nesnažia sa ísť cestou fúkaných 0.9, resp 1.2 . Trochu ma prekvapilo, že novú Vitaru posadili rozmermi ako náhradníka sx4. Avšak novinku nie je nikdy dobré kupovať. Treba vyčkať nejaký ten rok, kým budú známe detské choroby a človek bude vedieť, čo kupuje...
kaliw124 Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Odesláno 26. února 2015 MINI Cooper S jsem odvezl do servisu a jako náhradní vozidlo jsem nafasoval zasloužilou 1999 BMW e38 730d s 400 tisíci km a automatem. Je to každopádně zajímavé svezení. A zase mě to navedlo na myšlenku zachovalé e39...Tomu rozumím, já půjdu do e39 určitě podruhé.
furo Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 dnes dovolenka, slnečný deň a moje nové subaru
jacob Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Dnes ráno jsem koukal na poslední Top Gear (22x05) a viděl jsem fakt zvláštní věc. V části pořadu, kde Hammond testuje novou Corvettu, řadí manuálně, ale auto má přitom pádla pod volantem. Tak přemýšlím, jestli Chevrolet dává volant s pádly všude nebo co je to za paskvil :-). Napadlo mě, že natáčeli se dvěma auty, ale několikrát je vidět v jednom záběru, že Hammond řadí a zároveň druhou rukou drží volat s pádly.
Micey Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 No tak to je ale automat, jacob pise, ze mel manual..
jacob Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 No tak to je ale automat, jacob pise, ze mel manual..Jojo, manuál a pádla k tomu. Nikdy jsem takovou kombinaci, která nemá jak fungovat, neviděl.
kloubik Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Odesláno 27. února 2015 Je to divny, ale opravdu to tak je. Pravdepodobne kvuli nakladum chteli mit jen jednu verzi volantu. Pokud se nepletu, tak u verze s manualni prevodovkou jde padlama na volantu vypinat/zapinat automaticky meziplyny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se