Návštěvník qoyi Odesláno 25. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 V 25. 11. 2017 v 22:32, lazy napsal: primárně mě zajímá, proč to tu není i nadále k dispozici? Ono to bude hádám podobný jako s tim kakaem, prostě tu lidi nechtěj dražší silnější (žravější?) motory. A kde neni poptávka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 26. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 V 25. 11. 2017 v 9:16, enrico156 napsal: Black Friday po mém Ale jo, hezky - blesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 28. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2017 V 2. 11. 2017 v 19:01, luboss47 napsal: Přišla zima, tak se pochlubím svým šmudlou zdravim do Kalugy taky jsem si tam odkroutil několik zim, tak preju bezpecne jezdeni na "šipach" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Taky to pořádně pucujete? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Super ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Super podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/hledate-spolehlive-ojete-auto-techto-31-automobilu-si-vedlo/r~ab281fb4d66b11e7adc2ac1f6b220ee8/v~sl:a8c90631029f429f10d0d3098557fa03/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 Statistika o ničem, kdo jede na STK s rozbitým autem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2017 V 1. 12. 2017 v 22:22, neuromancer napsal: Super podvečer Neser :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 S miláškem na procházce. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 Ten Wrangler je fakt moc pěknej. Koukám blbě nebo fakt stojí takovej ranec oproti třeba Grand Cherokee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 V 2. 12. 2017 v 18:38, African napsal: Neser :-) :-) Jo, docela to jde... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 To Vasek - Grand Cherokee je o něco dražší řekl bych, ale problém je, že Wrangler je skládačka, koupíš si základ a pak jde do toho nasypat docela dost peněz za různé dopňky a úpravy. Zatím jsem nechal základ, ale už přemýšlím, co bych nechal vylepšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2017 (upraveno) V 4. 12. 2017 v 11:47, Dali napsal: To Vasek - Grand Cherokee je o něco dražší řekl bych, ale problém je, že Wrangler je skládačka, koupíš si základ a pak jde do toho nasypat docela dost peněz za různé dopňky a úpravy. Zatím jsem nechal základ, ale už přemýšlím, co bych nechal vylepšit.Já koukal na ojetiny na mobile.de a přijde mi, že oproti Grand Cherokee stojí ten ojetý Wrangler fakt ranec, resp. jeho cena se stářím auta na rozdíl od Grand Cherokee klesá velmi pozvolna :-) Tak beru zpět. Nevšiml jsem si datumů výroby. Ty Grand Cherokee jsou fakt o něco dražší. Těch opravdu pěkných Wranglerů je tam relativně málo. Upraveno 4. prosince 2017 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Už se to blíží ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Krása ať dobře a bez nehod slouží. Jeto nová A5 nebo TT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Ufff hrozná to doba, fakt že jo - člověk otevře dveře, na zem se rozsvítí Audi sport a uvnitř jsou dva pedály a místo fofr klacku palička na maso Že já se nenarodil o dost dřív, abych si mohl užít pořádná auta Petrando - není to narážka přímo na tebe, aby to nevyznělo blbě, je to takový všeobecný povzdych nad tím, co se dnes s auty děje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Nova RS5 Ohledne automatu místo manualu... Rozumim tomu, ale uprimne, nejsem tak dobry sofer abych si vychutnal manual. Chtel jsem rychle auto na okrsky a mozna pocit, ze to umim Ti el.pomocnici mi to daji, ale je mi jasne, ze spousta skutecnych soferu nad tim ohrnou nos. Ale každý ma moznost si koupit co chce a jezdit s cim chce bez ohledu jake jsou nove trendy... ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 (upraveno) RS5, mazec, hodně dobrý. Akorát ty brzdy vypadaj nějaký přťavý Upraveno 8. prosince 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Brzdy asi dostatecne Nemam ještě fotky na chlubeni... Zatím se ceka na folie, montaz nejakych doplnku, takze blbe svetlo a uhel k foceni ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se