Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Návštěvník qoyi
  V 25. 11. 2017 v 22:32, lazy napsal:

primárně mě zajímá, proč to tu není i nadále k dispozici?

Ono to bude hádám podobný jako s tim kakaem, prostě tu lidi nechtěj dražší silnější (žravější?) motory. A kde neni poptávka ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Vasek - Grand Cherokee je o něco dražší řekl bych, ale problém je, že Wrangler je skládačka, koupíš si základ a pak jde do toho nasypat docela dost peněz za různé dopňky a úpravy. Zatím jsem nechal základ, ale už přemýšlím, co bych nechal vylepšit.

Odkaz ke komentáři

V 4. 12. 2017 v 11:47, Dali napsal:

To Vasek - Grand Cherokee je o něco dražší řekl bych, ale problém je, že Wrangler je skládačka, koupíš si základ a pak jde do toho nasypat docela dost peněz za různé dopňky a úpravy. Zatím jsem nechal základ, ale už přemýšlím, co bych nechal vylepšit.

Já koukal na ojetiny na mobile.de a přijde mi, že oproti Grand Cherokee stojí ten ojetý Wrangler fakt ranec, resp. jeho cena se stářím auta na rozdíl od Grand Cherokee klesá velmi pozvolna :-)

Tak beru zpět. Nevšiml jsem si datumů výroby. Ty Grand Cherokee jsou fakt o něco dražší. Těch opravdu pěkných Wranglerů je tam relativně málo.

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Ufff hrozná to doba, fakt že jo - člověk otevře dveře, na zem se rozsvítí Audi sport a uvnitř jsou dva pedály a místo fofr klacku palička na maso :frusty: Že já se nenarodil o dost dřív, abych si mohl užít pořádná auta :(

Petrando - není to narážka přímo na tebe, aby to nevyznělo blbě, je to takový všeobecný povzdych nad tím, co se dnes s auty děje.

Odkaz ke komentáři

Nova RS5

Ohledne automatu místo manualu... Rozumim tomu, ale uprimne, nejsem tak dobry sofer abych si vychutnal manual. Chtel jsem rychle auto na okrsky a mozna pocit, ze to umim :) Ti el.pomocnici mi to daji, ale je mi jasne, ze spousta skutecnych soferu nad tim ohrnou nos. Ale každý ma moznost si koupit co chce a jezdit s cim chce bez ohledu jake jsou nove trendy... ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Brzdy asi dostatecne :)

Nemam ještě fotky na chlubeni... Zatím se ceka na folie, montaz nejakych doplnku, takze blbe svetlo a uhel k foceni ;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...