African Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 56 minutami, mAra_ napsal: Tak já příští týden jedu definitivně odevzdat Wrangler prodejci. Po čtyřech opravách v autorizovaném servisu Liberec a následných pěti ve Zlíně porucha neodstraněna (rok a půl v podstatě bez auta). Takže jim to už jdu odvézt a hurá k soudu o prachy. Se poseru. Aj, člověk se klepe na káru, která navíc parádně jezdí, máš z toho radost a pak přijde takový peklo Tak aspoň ten soud ať má šťastný konec ti přeju..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 @mAra_ ja tomu nerozumim. Koupis auto za bambilion, posere se tak, ze ho rok a pul ze dvou vlastne nemas a oni delaj zizalky. Tvl pak si neco kup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 A už víš, čím to nahradíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Kluci, jestli si Mára vydupal služebního Wranga v benzínu, vydupe i solidního younga, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 34 minutami, dawe009 napsal: A už víš, čím to nahradíš? nejspíš dobrym advokátem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 před 4 minutami, JoyStick napsal: nejspíš dobrym advokátem tak to každopádně. Ale jestli má touhu pokračovat v těhle uchylárnách mě zajímá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Ty jo, on má takovej pech, a místo podpory ho tady takhle v pátek navečer chudáka takhle zkoušíte, aby si hned poslal objednávku na něco dalšího. Dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Hoši hoši, otázky čím to nahradit jsou upřímně dost předčasné. Ale to víte , že už mi to hlavou proběhlo... Současný stav je, že přemýšlím nad dvěmi variantami. Buď si koupím to samé , nebo Dodge Durango. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 A co novy Bronco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 13 minutami, mAra_ napsal: Hoši hoši, otázky čím to nahradit jsou upřímně dost předčasné. Ale to víte , že už mi to hlavou proběhlo... Současný stav je, že přemýšlím nad dvěmi variantami. Buď si koupím to samé , nebo Dodge Durango. Přesně nevím jak to Dawe myslel, tak si nejsem jistý jestli bude nadšený nebo zklamaný tím, jak si jdeš pěkně svoji cestou i po takových blbých zkušenostech. Tvůj styl je my velmi sympatický.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 15 minutami, African napsal: Přesně nevím jak to Dawe myslel, tak si nejsem jistý jestli bude nadšený nebo zklamaný tím, jak si jdeš pěkně svoji cestou i po takových blbých zkušenostech. Tvůj styl je my velmi sympatický.... Kabrňak by bol, keby si teraz kúpil Land Rover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Hele takhle ti to řeknu. Můj kamarád, aktuálně kolega a šéf produktu, strávil 2 roky ve FCA jako vedoucí značky Jeep v ČR. A to co tady Mára popisoval..není zas takový pech..není třeba se obávat o karmu. Ale jasně, může se to stát u jakéhokoliv auta..jen někde je ta pravděpodobnost trochu vyšší no Naštěstí u služebáku to tolik nebolí. Osobně teda považuju nápad koupit stejný auto, který jsem rok viděl jen v servisu, za trochu masochistický, ale budu to s napětím sledovat a Márovi samozřejmě přeji, aby se mu podobné radovánky už vyhýbaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 wawrik, hele, tak zkusenosti co a jak ma chudak bohate mara, drzim palce at vybruslis bez ztraty. A jsem taky pro nove bronco, libi se me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) Což o to, bronco vypadá dobře, o tom nic. Ale jednak kdo ví, kdy ho začnou prodávat a kdo ví kdy skončí soud. Jde o to, že když dostanu peníze zpět, tak ihned budu kupovat druhé auto. Taky cena musí být stejná či nižší A musí to jít koupit tak, aby šlo odečíst DPH, neb služební. Ideál je taky koupit to v Čechách... A tohle všechno aby se sešlo dohromady ... Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 A máš od nich nějaký náhradní auto? Nebo čím teď jezdíš? Půjčovna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 (upraveno) Náhradní Cherokee... Občas manželky Forester. Upraveno 23. ledna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 To s tím Wranikem mě mrzí teda. Nicméně pokud bys zůstal věrný značce, tak Wrangler už půjde jen v benzínu nebo případně během roku najede série s PHEV. Teď je novinka Gladiator, případně se dá sehnat ve výprodeji Grand za slušný peníze. Z flotily budeme taky nějaký Wrangler pouštět (pr auta) - Rubicon, Sahara. Ale samozřejmě pokud bys za Jeepem zavřel vodu, ani bych se Ti nedivil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 @mAra_ a nepřemýšlel si o novým Lanďáku 150? S tím novým motorem se s tím už dá i předjíždět. Je to velký a moc pohodlný a příjemný auto. O terénních schopnostech nelze pochybovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 před 2 hodinami, wawrik napsal: Kabrňak by bol, keby si teraz kúpil Land Rover Tak mě se třeba novej Defík líbí hodně a zábavy s ním bude asi taky kopec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Stejne jak s tim jeepkou Afri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se