Shane001 Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Kdysi jsme to řešili s dodavatelem. Dle jeho tehdejšího vyjádření je 5 let skladování OK, pokud se dodrží podmínky skladování. Já osobně po 4 letech provozu přezouvám.Pokud ty nabízené gumy nejsou za pusu, tak bych do toho nešel. Už prostě po té době nebudou mít stejné vlastnosti jako nové. Ale tím netvrdím, že se na tom jezdit nedá. Jen je potřeba na to myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 ok, koupím nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Doporucuju se podivat a poslechnout si povidani o Euro 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Tohle jsem poslouchal na ČRO-Plus: https://www.mujrozhlas.cz/special/spolecne-vysilani-radiozurnalu-croplus-na-tema-euro-7-budoucnost-automobilu-automobiloveho Je to takový smutný.... ElektroDad Staněk žije ve své bublině. Pepa Fotr na tripu standartně dobře za spalováky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Doporucuju se podivat a poslechnout si povidani o Euro 7. Jj, uz jsem to daval do Co vas nastvalo. Hrdlicka je vybornej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 před 1 minutou, KFL napsal: Jj, uz jsem to daval do Co vas nastvalo. Hrdlicka je vybornej! Ah! Nevsiml jsem si, tam ja radsi nechodim. No dobre se rozohnoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 V 17. 3. 2023 v 10:18, wawrik napsal: Celkovo považujem spokojnostné prieskumy za kravinu, ale toto ma pobavilo, tak to sem dám Mne to teda prijde hodne realny. Jsme si nedavno pujcili Stelvio na dovce a od te doby projizdim inzerci. Kdyz jsem presednul do sluzebaku nebo do naseho 3er, tak mi to prijde az smutny. Jak asi teprve bude jezdit Giulia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 4 hodinami, uff napsal: Mne to teda prijde hodne realny. Jsme si nedavno pujcili Stelvio na dovce a od te doby projizdim inzerci. Kdyz jsem presednul do sluzebaku nebo do naseho 3er, tak mi to prijde az smutny. Jak asi teprve bude jezdit Giulia... Jasné, o tom žiadna, sám Stelvio mám. Len tieto dotazníkové prieskumy sa často prezentujú ako rebríčky kvality, spoľahlivosti atď., tak ma to vzhľadom k miestnej povesti (aj keď nezaslúženej) pobavilo. Nuž, iný kraj, iné očakávania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 (upraveno) V 17. 3. 2023 v 16:46, Kotlick napsal: Tohle jsem poslouchal na ČRO-Plus: https://www.mujrozhlas.cz/special/spolecne-vysilani-radiozurnalu-croplus-na-tema-euro-7-budoucnost-automobilu-automobiloveho Je to takový smutný.... ElektroDad Staněk žije ve své bublině. Pepa Fotr na tripu standartně dobře za spalováky. Tak von pan Staněk nemluví úplně pravdu, znám ho osobně a to velice dobře a po té, co se vrátil z Číny, jezdil drahnou dobu se dvěma spalováky, motobike od BMW měl taky. Postupně k tomu zlomu k emobilitě došlo, ale rozhodně ne po návraru z Chinese. Teď je schopen jet do IT na hory o dvě hodiny déle než ostatní, páč nabíjet je třeba. Upraveno 21. března 2023 uživatelem HDS1200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 před 23 hodinami, HDS1200 napsal: Tak von pan Staněk nemluví úplně pravdu, znám ho osobně a to velice dobře a po té, co se vrátil z Číny, jezdil drahnou dobu se dvěma spalováky, motobike od BMW měl taky. Postupně k tomu zlomu k emobilitě došlo, ale rozhodně ne po návraru z Chinese. Teď je schopen jet do IT na hory o dvě hodiny déle než ostatní, páč nabíjet je třeba. Chvíli jsem sledoval jeho YT kanál o fotovoltaice. Všechno podřizují fungování fotovoltaiky na baráku. Dobře se to poslouchá, ale je to extrémní příklad. Musí si sednout spousta věcí, což je pro většinu lidí sci-fi. Nemluvě o tom, že ta prvotní investice je balík. On fakt žije v bublině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Tak jsem dnes manželce přivezl šedou myšku. 9 let měla zelenou žábu, ale zvykne si rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Jak Honda ozivi 6 miste FR-V, tak po ni skocim! at slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Nemá niekto skúsenosť s tými štartovacími powerbankami? Dosť by sa mi to zišlo, ale sľubujú 1500 A štartovací prúd, no káble sa mi zdajú príliš tenké aj na polovičný prúd, najmä keď si to porovnám s káblami, čo mám v dízlovom kile... Ale predáva to miestna Toyota, niečo by to pomôcť mohlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Vyzkoušel jsem jednu a nula bodů. Ani to neprotočilo motor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 V 22. 3. 2023 v 22:33, Duke650 napsal: Tak jsem dnes manželce přivezl šedou myšku. 9 let měla zelenou žábu, ale zvykne si rychle... Stará se mi líbí víc než nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 před 8 minutami, M3maniac napsal: Stará se mi líbí víc než nová Pravda že je oproti žabce taková trochu dost bez nálady, to bude asi nějaká alergická reakce na nová EU nařízení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Já měl dnes náladu dobrou, 50 let staré hodinky, 20 let staré auto , 343koní , 6 válců a 3,2 litrů ( tady byl svět ještě v pořádku ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2023 Taky tak, exterier se mi líbí víc u starší generace, ale interier je o level dál u nové. Vybral jsem světlý a je to cool. K tomu všechny pičičárny jako vyhřívané sedačky, vyhřívaný volant, adaptivní tempomat, udržování v jízdních pruzích, čtení značek, hbitý infotainment, keyless entry, couvací kamera, 10 airbagů atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uwe08 Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 před 17 hodinami, wawrik napsal: Nemá niekto skúsenosť s tými štartovacími powerbankami? Dosť by sa mi to zišlo, ale sľubujú 1500 A štartovací prúd, no káble sa mi zdajú príliš tenké aj na polovičný prúd, najmä keď si to porovnám s káblami, čo mám v dízlovom kile... Ale predáva to miestna Toyota, niečo by to pomôcť mohlo... Ja mám asi 5r. niečo podobné z LIDLu a samozrejme som to sám odvtedy nepotreboval. Ale vyskúšané minimálne 5x na susedoch/kolegoch, zakaždým úspešne a to aj na baterke ktorá s motorom ani neťukla. Všetko dízle 2.0 ak mi pamäť slúži. Každý jeden sa potom zaujímal kde sa to dá kúpiť. Proste magic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Tak to jsem měl nějaký aušus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se