Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

[mention=55999]shaggy[/mention] Jasně, chápu, nejde mi primárně o tento kousek a je mi jasné, že se sem tahají samé “m.dky”, bo obchod. Šlo mi o obecný zájem o mimoevropské motorizace. 
Jakmile bych to reálně řešil, tak bych šel cestou nového vozu, nebo bych tam poslal “Kubrta”
Jak už zaznělo: Impexta často nabízí auta po havárii/vytopení atp.

Ad mimoevropské Subaru: kromě potenciálního problémů s STK (jsou lidi co protáhnou cokoli, ale následné periodické kontroly mohou být problém pro majitele bez kontaktů), bývají problémy se servisem resp. díly: odlišné kódy/specifikace nebo provedení a servisy pak často dávají ruce pryč.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 13. 11. 2023 v 11:05, Igicz napsal:

To znám. Já jsem před lety projížděl Z4 a za týden koupil Subaru Legacy v kombíku:)) A to nemám děcka:)

Tak ať slouží a hodně bezpečných kilometrů.🍀 Přímou zkušenost nemám, ale na ten typ vozu prý jezdí parádně.

Díky! Co se týče jízdy, tak nemám moc srovnání s jinými MPV, ale ten zátah a pocit je trochu jak v dodávce, nicméně motor má sílu a lenivý není vůbec, dokonce i ve vyšších rychlostech. Oproti SUV se díky sportovnímu podvozku moc nehoupe a má to i docela dobrou aerodynamiku, protože ve vyšších rychlostech v kabině není nějaký výrazný hluk. 

Jinak to máš taky pěknou otočku, ale jedno mají tyto auta společné a to je, že jsou praktičtější než původní myšlenka :D.

Odkaz ke komentáři

Provozuji amerického Otíka v ČR už několik let a můžu říct, že dostupnost a cena originální dílů je lepší než na auta podávána u dealerů tady... Jedinou věc, kterou jsem měnil byla poloosa. Když jsem se ptal u Freye, 16k s dodáním 14 dní, přes Simix tady byla za týden a za 14... Přední skla jsem od nich bral už asi 3 a podobný příběh...

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, rolas napsal:

Díky! Co se týče jízdy, tak nemám moc srovnání s jinými MPV, ale ten zátah a pocit je trochu jak v dodávce, nicméně motor má sílu a lenivý není vůbec, dokonce i ve vyšších rychlostech. Oproti SUV se díky sportovnímu podvozku moc nehoupe a má to i docela dobrou aerodynamiku, protože ve vyšších rychlostech v kabině není nějaký výrazný hluk. 

Jinak to máš taky pěknou otočku, ale jedno mají tyto auta společné a to je, že jsou praktičtější než původní myšlenka :D.

To určitě. Ale stejně mi v koutku duše chybí něco čistě sportovního. Navíc, když každé ráno cestou do práce míjím jednu krásnou Z4 přesně té modelové řady, co jsem vždycky chtěl😁

Odkaz ke komentáři

V 14. 11. 2023 v 10:33, African napsal:

Držáky kol i lyží mám od českého výrobce Hakr a jsem s tím spokojený. Tak důležíté že v autě si neděláš bordel...

https://www.hakrbrno.cz/hakr-nosic-lyzi-pro-4-pary?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI99zW95bDggMVFZiDBx2aZQWFEAQYASABEgI-bfD_BwE

Diky. Mrknu na to. 

Odkaz ke komentáři

Kdyz sem to privezl domu, tak sem rikal, ze jezdit budu jen za hezkeho pocasi, snih to neuvidi a podobne kecy:) Proste garazova kralovna. No a vcera sem se vratil total zadelanej. Strasne blata vytahaneho z poli, auto zadelany. Jsme si s prckem rekli, ze teda rano vyrazime na vejlet. Start 7.30, za chcance. Radar ukazoval, ze bude vse OK, no bylo, ale asi za tri hodiny :) Male soustky kolem hranic z rakouske strany. Super asfalt. Uzky cesty. Bozi. Pak krasnej sotolinovej usek. Prvni metry sem to spatne kousal, litalo to vsude, hroznej kraval od spodku jak ty sutry narazeli, ale pripadal sem si jak Colin tak co :) Bylo to bozi. To auto je skvely :). Sorry za tech fotek, snad to nekoho nena.ere.

L1146187.jpg

L1146178.jpg

L1146172.jpg

L1146148.jpg

L1146166.jpg

L1146169.jpg

L1146142.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Já mám asi od srpna Ford Galaxy 2008 diesel ještě bez DPF a zatím jsem vlakem zpátky ještě nejel, ale předpokládám, že do některého z těch krásných německých měst dnešní doby by mě nepustili 😀

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...