vzduch Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 V pohodě, sinák, modrák, je to jedlé, říkala ženaAle díky za upozornění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Sinák neznám, snad hřib siný, ale ten to nebude, za mě hřib plstnatý nebo osmahlý, ten spíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 A co ty Beskydy ????? Rostou ?????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 aaaa - díky, snědl jsem ho a ok. Btw, a co je toto? (To už jsem neměl odvahu vzít.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Pokud smrkový les či smíšený, tak hřib kříšť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Není to Kříšť? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 Smrkový les (i když listnáče tam taky byly), hřeben Ještědu, takže satan by měl tímto padnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2021 před 21 minutami, revue gt napsal: A co ty Beskydy ????? Rostou ?????? Má tam cenu jet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Jižní Čechy Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 Vysočina, kolem Čeřínku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 U nás za barákem.... Btw větší půlka z toho mi rostla na zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Rostou i na Jizerkách. Největší radost jsem měl z lišek. Těch moc nenacházím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Pěkný to máte chlapci. Obávám se že to horko moc houbám neprospěje a pršet moc nemá, počkáme na září Jako jo, něco k jídlu v lese je, to zase ano. A těch ostružin? Neskutečný, asi si zítra zaběhnu pro pár na koláč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Krásné bedly a ostružin jsme si taky užili. Přijde mi, že jsou letos dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Krasny to mate U nas sucho mrtvo, jako ostatne kazde leto. Ale ja stejne nerad chodim na houby kdyz je vedro a vsude plno klistat, ja radsi zari-rijen kdyz sou 4°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Vysočina, kolem Štoků. Košík tak za hodinu a půl, taška s bordelem tak za 20 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Moc dobrá práce! A pokud jste měli s sebou i děti, aby viděly, že uklízet za to stojí, tož ještě líp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Krasny to mate U nas sucho mrtvo, jako ostatne kazde leto. Ale ja stejne nerad chodim na houby kdyz je vedro a vsude plno klistat, ja radsi zari-rijen kdyz sou 4°C Krásná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Masaky, kovari, lisky. Si mista nalezu ukladam na mapy. cz jako lisky Bartosovice atd…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se