Moty Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Tím, že je hafo hub, tak sme dospěli k závěru, že asi potřebujeme sušičku, libí se nám tahle, https://www.catler.cz/susicka-potravin/fd-4010 Má cenu na sušičce řešit něco konkrétního? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Někde jsme to tady už probírali kvůli sušení masa. Tenhle model, kdy máš větrák na zadní straně je lepší, než když větráš zdola nahoru přes všechny vrstvy. Takže za mne: OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 6. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2022 Mám to stejně, druhým rokem používám tuhle: https://www.g21-vitality.cz/g21-mistral_d131687.html a zatím dobrý. Nenaběhá toho moc, párkrát za rok houby a nějaký ty křížaly z jablek a hrušek. Ale líbí se mi, že má slušnou kapacitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Ja mam tuhle https://www.klarstein.cz/?cl=details&cnid=b3bd41b350c25630afec7ddec3ca6b9a&anid=7aa5f326c739226d4fa42d0351e8219a&varselid[0]=cd0d9f516ccc3b997f298c0f8fd1b6a2 a spokojenost. Susim doma vsechno... Houby, ananas s chilli(doporucuju), kiwi, hrusky, maso (kvuli nemu jsem ji koupil), Ta Cutler vypada moc fajnove, nevim jak dobre je, nebo neni to suseni infracervenym svetlem (jezis, to bych tuze chtel...) ale jako 5 plat je fakt tragedie. Hrozne malo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2022 Hele, jako nikdy sme sušičku neměli a sušili sme jen houby na papíře, takže si říkám, že bude stačit, ale jestli se rozsuším jako se @Roman I.rozkvasil, tak malá bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 Zatím suším na papíře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 V 7. 10. 2022 v 10:47, Moty napsal: ...takže si říkám, že bude stačit... Ne, nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2022 .... Nebude.... Já když už cokoli suším, tak minimálně toho mám sedm plechů, ať už dělám maso (nejčastěji), ananas (jeden dá na čtyři), houby - ty se mi nevlezou tri kiwi jsou jeden plech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Na lesní houbaření samozřejmě došlo, ale moc úspěšný jsem nebyl... Pak jsem poslal děti hrat si na zahradu a výsledek mě potěšil Žluťáky mám pod stromy v trávě každoročně, ale z houby uprostřed mam radost, to je novinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Ze já do toho lesa lezu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Jeden talířák ze dneška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 U nas ne to zase na hrabe. Hodina sberu ve dvou lidech a do pul kilaku od auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 15. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2022 Ovsem musite vedet, kam jit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2022 Ještě rostou, ale když začnou václavky tak je zanedlouho po houbách. Suchohřibů a podborováků je les plný už je nikdo moc nesbírá - Krušné hory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Taky už jsem si říkal že s václavkama letošní sezóna končí - ale i tak může přímo u cesty čekat překvapení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Ještě to roste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Zitra jdeme taky sklizet. Snad jeste neco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ichi Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Moje sezóna teprve začíná...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Na bedlách jsem potkal vážku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2022 Dyť je na stromě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se