Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Též se přidávám k řadě gratulantů. Hergot, na konci lonského roku a teď je toho nějak hodně :-).

Odesláno

Super, obrovská gratulace a ať je holka zdravá a samá radost :-) Na Chronomagu to jsou samý chcandy poslední dobou, všímate si? Takže kdo chce kluka ať si napíše Kamilovy o minimálně měsíční banán :-)

Odesláno

Super, obrovská gratulace a ať je holka zdravá a samá radost :-) Na Chronomagu to jsou samý chcandy poslední dobou, všímate si? Takže kdo chce kluka ať si napíše Kamilovy o minimálně měsíční banán :-)

Taky se připojuji ke gratulaci, ale Afričane, to není dobrý nápad. Vem si kdyby měsíc bez chronomagu.

To by taky mohly za devět měsíců být přeplněny porodnice :)

Odesláno

Já tomu asi nerozumím, Kamilův banán dělá jenom kluky?

Odesláno

Díky moc kluci :)

Taky jsem si říkal, jestli starší malá nemá tu horečku z radosti, nebo spíš naštvanosti, že už nebude "jedináček" :D

Jestli mě žena připustí potřetí, tak si o ten banán řeknu, jestli to pomáhá :lol2: jinak budu mít doma holt babinec, tak se o mě snad budou starat :)

Odesláno

Hele nemáš fantazii, proto nemůžeš mít kluka... 

Jinak jsi zvolil pěkně blbej termín, protože jestli budeš zapíjet o víkendu, jsem do pondělí na horách a jistě chápeš, že bez mých rad se těžko obejdeš a brzo se zblázníš...

Díky moc kluci :)

Taky jsem si říkal, jestli starší malá nemá tu horečku z radosti, nebo spíš naštvanosti, že už nebude "jedináček" :D

Jestli mě žena připustí potřetí, tak si o ten banán řeknu, jestli to pomáhá :lol2: jinak budu mít doma holt babinec, tak se o mě snad budou starat :)

Odesláno

Byl jsi u porodu? Pro mě nejlepší zážitek v životě, ačkoliv je to už více než 20let. Scéna jak z filmu, maminko dýchejte, dýchejte, tak ja dýchám s ní a po několika minutách jsem omdlel.

Odesláno

Tak v první řadě gratulace, a k holce zvláště! Já mám doma "dvě výtvory", k tomu samozřejmě jednu spoluautorku.. kočku máme taky holku, a když jsme si pořídili papoucha, tak podle chování prý taky samičku.

Takže vlastně total babinec.... ale právě sem si odskočil z kuchyně od přípravy večeře a jdu nahodit pračku..

Holt- jak si to uděláš, takový to máš..

Aspoň, že kočka se neučí, ale čeká, co mi odpadne na zem.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...