ragu Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Ještě nevím, jak si sedneme, ale potěšilo mě to obzvlášť s tím věnováním.
Klotzman Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Vyjíždím z vedlejší na hlavní, aut jak nakakanejch a když už by to šlo, tak se blíží zleva tramvaj. Tak čekám a přitom vidím jak tu tramvaj poklusem stíhá nějaká baba. Podobné preteky pozoruju rád a aby neměl tramvaják výhodu, tak dva metry couvnu, aby mě baba nemusela obíhat. Když mi sprintovala před haubnou tam mi gestikulačně dávala najevo, že je za to ráda. Tak jsme byli asi rádi voba. Taková blbost a mě to zlepčilo náladu.
orol Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 Ad George - Je tam možnost odeslání zpětné vazby. Napište jim, že je George na ... no nedomyšlený.Já už jim pár věcí okmentoval, tak když toho bude víc, snad s tím něco udělají.
Gustaf Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 že se manželka se svým příjmem ještě stihla vměstnat do 68k, takže si jí můžu uplatnit na daních. S tím jsem už vůbec nepočítal. Takže 25k na daních méně....asi budou hodinky
spineshank Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 že se manželka se svým příjmem ještě stihla vměstnat do 68k, takže si jí můžu uplatnit na daních. S tím jsem už vůbec nepočítal. Takže 25k na daních méně....asi budou hodinky no Rolby to nebudou,ale namakaný Gečka za to být můžou. .,D
Gustaf Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 no Rolby to nebudou,ale namakaný Gečka za to být můžou. .,Dnjn, víc stát za ženy nedává, no
spineshank Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 njn, víc stát za ženy nedává, no musíš mít asi víc manželek. ...pak ti to hodí i na Afriho přebytky. ..D
Gustaf Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2019 musíš mít asi víc manželek. ...pak ti to hodí i na Afriho přebytky. ..Djá se spokojím s málem....jsem rád i za toto...teda myslím těch 25k. No a vlastně za jednu manželku taky
Johny65 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Jdu si dnes u nás ve městě do Globusu pro oběd, kde vařej tedy mimochodem opravdu docela dobře tedy na větší kantýnu. Beru nějakou tresku s kaší a jako dezert jsem si dal ještě druhý jídlo alpský knedlík s vanilkovým krémem a mákem bez máku Jinak osobně nemám rád buchtičky se šodó a ani moc cokoliv vanilkovýho, ale když jsem pak alpskej knedlík ochutnal doma tak tenhle vanilkovej krém byl fakt luxusní a moc mě to dnes potěšilo Odesláno z mého MotoG3 pomocí Tapatalk
Návštěvník eloga Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Tohle mě taky štve, pár pokut za špatné parkování a rychlost v tunelu, ( kde mají 70, ale v půlce tunelu najednou schválně rozsvítí 50 a než dojedeš k další značce tak v tom lítáš) jsem označil jako ,,výpalné". A normálně poldové přijali platbu a žádný úřad je za to nevyšetřuje a nepopotahuje, což bych jim za tuhle vyčůranou šaškárnu fakt moc přál...Na tyhle "proměnné" značky ..... v tunelu? Dvě hodnoty nastavení? Nesmíš být trotl a uznat svou chybu. Tohle je z hlediska řidiče řešitelné, mám to za sebou. No problém. Teda jo, ale jejich. Já v oukeji, ale už je to trochu dýl,/2010/ třeba jsou o něco větší svině než předtím, to že píšeš průběžná změna - tak to tomu odpovídá.Ve skutečnosti - nemají foto tvého vozidla před tou značkou se změnou, aby ti dokázali, žes to viděl a měl si zareagovat na předepsanou rychlost. Muselo by to být obdobné jako když se dělá foto na semaforech tomu, kdo jede na červenou. Tam je zachyceno vozidlo, SPZ/RZ, ksicht šoféra a barva na semaforu. To neukecáš.Ale v tunelu nic takového není, tam je jen průběžné měření -foto, které mají jako důkaz s nějakou rychlostí - vypovídá jen o tom, žes tam tehdy a tehdy skutečně jel. Nic víc, nic míň. Jestli si tam mění značku jak je napadne, tak za to může správce komunikace, který má hodnoty rychlosti na starosti. Tak a co ti tedy můžou, no ne?*Teda já s policajtama válčím odjakživa, prostě to musím uhádat, pokud to fakt není ta červená, tam to nemá smysl. Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem eloga
AndyAaron Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Dostal jsem v praci novej tablet. iPad. Nikdy pred tim jsem to nemel, tak to ted zkousim a ten velkej displej ma neco do sebe. Uz se tesim na Karlovy patecni prispevky
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 V září Elbrus, tak se mám na co těšit :-)
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 V září Elbrus, tak se mám na co těšit :-)Užij si ho, byl jsem tam 2x, paráda.
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Užij si ho, byl jsem tam 2x, paráda.Jen tam jedu s kamarádem co má ADHD, tak to bude každé ráno: vstávat vy buzeranti. A pak vojto,vojto,vojto,vojto... Ještě tam nejsme a už mě sere :-D :-D jsme ho chtěli v dolomitech nechat na parkovišti
siwi Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Dostal jsem v praci novej tablet. iPad. Nikdy pred tim jsem to nemel, tak to ted zkousim a ten velkej displej ma neco do sebe. Uz se tesim na Karlovy patecni prispevky Jo, na tablet nedám dopustit. Chronomag se na něm prochází úplně luxusně. Akorát já si ten svůj musel koupit sám, teda. V práci mi koupili akorát novej stůl a někdy příští týden by mi měla přijít nová židle, což mě taky těší.
Návštěvník Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 A taky jsem se přihlásil na 1/2 iron man a možná si dám ještě v létě přechod hargandevidy. Doktorka mi snížila mi dávky imunosupresiv, takže se mi bude zase líp plavat/běhat atd... celkem dobrý den dnes.
Lynx12 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Dnes mne potěšilo, že soud definitně potvrdil správnost zákroku policisty https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policista-simon-vaic-gips-nehoda-motorkar-zastavil-jej-vlastnim-autem-ales-lehky-unie.A190110_133521_domaci_lre
Tom4 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 Mladej kluk co včera večer uklouznul v zatáčce na sněhu a naboural mi služebák dneska dle dohody přišel se zapomenutou zelenou kartou.
Frostie Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 A taky jsem se přihlásil na 1/2 iron man a možná si dám ještě v létě přechod hargandevidy. Doktorka mi snížila mi dávky imunosupresiv, takže se mi bude zase líp plavat/běhat atd... celkem dobrý den dnes.Myslíš asi norskou Hardangerviddu...
African Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2019 V září Elbrus, tak se mám na co těšit :-)No paráda, jsem zvědavý na report :-)
Doporučené příspěvky