Murphy97 Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 ...ze sem se tak nejak pekne "pisknul". Protoze prej to umim i nepekne. Zivot je krasnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Oblékl jsem na sebe triko (ještě s cedulkou), které jsem si kupoval cca před 4 lety, že do něj stačí krapet shodit. A nevypadalo to na mně jako neoprén. Jupíííjééé. ;-)))Tak to tise zavidim. Ja asi pred 4-ma lety nemel vkus a vse si kupoval asi jaksi natesno a ve stari proto nemohu nosit :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 (upraveno) O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají? Foto je z Jáchymova, domy v pozadí jsou bohužel dosti častým úkazem; škoda, jinak by to bylo moc pěkné historické městečko. prolejzky1.jpg prolejzky2.jpgna téhle prolejzackach sme se neuvěřitelně vyřadili. a když nebyly někde k dispozici, tak stačil klepac na koberce....jooo to byly časy Upraveno 17. března 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Tak to tise zavidim. Ja asi pred 4-ma lety nemel vkus a vse si kupoval asi jaksi natesno a ve stari proto nemohu nosit :-(.Jo, taky vypadam ve starsich vecech jako kdyz se zasekne stroj na plneni parku. A lepsi uz to nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Pět mega pro OVB. Být to ta druhá sebranka (P), jsem ještě raději, ale i tak... heh http://ekonomika.idnes.cz/financni-poradci-ovb-dostali-petimilionovou-pokutu-za-klamave-praktiky-1o5-/ekonomika.aspx?c=A160315_212828_ekonomika_nio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 To vyšumí Radku, jak je tady běžným zvykem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Nj, asi máš pravdu. Aspoň to někdo jednou konkrétně pojmenoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Pět mega? To zaplatí z kapesného a budou lidi vesele klamat dál. Vždyť jen na tom po$r@nym investičku museli vydělat násobně víc. Jaký smysl má taková pokuta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Spartaáááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 (upraveno) Spartaáááá a Vlášek už si ho vyndal z kalhot Upraveno 17. března 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Ještě, že se ta Sparta šetří na derby, jinak by to snad už bylo nesportovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Přišel ke mě z ciziny Ježíšek............................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Spartaáááá Vy jste tady? Ja blb pisu do sekce sport . Takze pecka!!! SPARTA !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Balíček dorazil :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 a v něm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Jako Spartu rád nemám, ale jo, potěšili. To by mohli udržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Balíček dorazil :clap: IMG_20160317_193851.jpg otvírej a nenapínej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Špagetka říkala, že ještě jeden gól a jsme bez piva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Špagetka říkala, že ještě jeden gól a jsme bez piva :-)já bych špagetkám přál klidně 4 goly...kua a tobě to pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky