Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Oblékl jsem na sebe triko (ještě s cedulkou), které jsem si kupoval cca před 4 lety, že do něj stačí krapet shodit.

A nevypadalo to na mně jako neoprén. Jupíííjééé. ;-)))

Tak to tise zavidim. Ja asi pred 4-ma lety nemel vkus a vse si kupoval asi jaksi natesno a ve stari proto nemohu nosit :-(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O víkendu jsem asi opět po 10ti letech viděl typizované prolejzky, na kterých Husákovi děti po celé republice blby. Bohužel eko-politická korektnost je smetla a nahradila dřevěnými, ať už ty takřka věčné, kovové byly v jakémkoliv stavu... Nevydržel jsem a ve 39 letech si vylezl na "zeměkouli" a i přelezl tu klasickou prolejzku ve tvaru "H" vedle ní, viz. dolní foto. Asi naposled, kde tohle ještě mají?

Foto je z Jáchymova, domy v pozadí jsou bohužel dosti častým úkazem; škoda, jinak by to bylo moc pěkné historické městečko.

prolejzky1.jpg

prolejzky2.jpg

na téhle prolejzackach sme se neuvěřitelně vyřadili. a když nebyly někde k dispozici, tak stačil klepac na koberce....jooo to byly časy :) Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Tak to tise zavidim. Ja asi pred 4-ma lety nemel vkus a vse si kupoval asi jaksi natesno a ve stari proto nemohu nosit :-(.

Jo, taky vypadam ve starsich vecech jako kdyz se zasekne stroj na plneni parku. A lepsi uz to nebude.

Odkaz ke komentáři

Spartaáááá :clap: :clap: :clap:

Vy jste tady? Ja blb pisu do sekce sport :) .

Takze pecka!!! SPARTA !!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...