Filip.J Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Pro experta tvyho razeni nic extra .MODE, WEEKDAYS apod Díky. Přesně jak píšeš, ten program toho umí strašně moc, takže se vždycky rád zeptám, co kdo v praxi používá, občas je i expert mého ražení překvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Dle vyse uvedenych prispevku je mi jasny, ze moje Excel skills jsou mozna tak na urovni 0,00001 %. Dekuji . WEEKDAYS jsem potreboval na zvyrazneni vikendu podminenym formatovanim ve sloupci s vypisem dnu a dat v mesici. A zafungovalo bezvadne . Jinak CZ preklad funkci pokladam i ja za zverstvo. Ostatne lokalizaci obecne, ale ja jsem oldschool ex-IT, vsechno musim mit anglicky. Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Já IT nejsem, ale tu lokalizaci považuju i tak za nesmysl Návody a manuály, pokud jsou, tak jsou stejně v angličtině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Jo a dneska me potesilo, ze jsem v Beckmanech chodil 2 hodiny a ocividne uz povolujou!! Nakonec po nejakych 10 hodinach. Not bad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Jelikož mám ženu v nemocnici, musel jsem vzít po 14 letech do ruky žehličku. No a potěšilo mě, že nejsem úplný vemeno a výsledek je téměř uspokojivý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Sikulka ;-)Tak at je pani brzo zdrava doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Díky, bylo to hodně na rychlo. Včera odpoledne jsem ji odvezl a večer ji operovali. Akorát se holt o nás s malou ode dneška bude starat tchyně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Také se přidávám, ať je brzy v pořádku. Mám teď v nemocnici dceru, tak jsme na tom podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Tak kluci, at to obema dobre dopadne a mate holky brzo doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Taky přeju brzké uzdravení a brzký návrat domů.Značka - Hledá se tchýně, kdo ji najde, dostane přes držku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 @Horhe: Žena v nemocnici - tak to by v mém případě byla holá tragédie! Tak ať je brzy zdravá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario564 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Mám zmiešané pocity a neviem do ktorej sekcie to patrí , či má to naštvalo alebo potešilo . Práve som si od svojho 15 r. syna vypočul vetu / Mám viac skúsenosti ako ty ! / Bavili sme sa o dievčatách . Tak fakt neviem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Dal bych to do vlakna Humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario564 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Asi tak puberta je čarovné obdobie Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem mario564 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Díky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 V sobotu mě potěšil dárek k narozeninám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Asi to bude fejk,datumofka nedatumuje a jsou nějak nakřivo.Zlikvidovat /sníst/ :-) Gratuluju k narozeninám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Dodatečně, vše nej a gratulace k prvním pořádnejm rolbám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Rolby na sladko? Dobrou chuť a vše nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Happy birthday lucky boy :-) Rovných pade nebo za rok šede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky