Gustaf Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Díky. Bylo nás tam v Rohlíku 180, postoupilo 12. A to byli už předvybraní lidé po dvou testech. Tak teď ještě, aby klaplo natáčení a výsledek. Dávají to Po-Čt na ČT1 v 18.25 hod. Uvádí Aleš Hámadík, budu se snažit to chytit a fandit hlavně ať máš vidět hodinky. Takže kdy tam budes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 (upraveno) Dyk to psal - vod pondělí do pátku furt....... ( Po-Čt na ČT1 v 18.25 ) jen nenapsal kterej rok no . Upraveno 21. prosince 2016 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Díky. Bylo nás tam v Rohlíku 180, postoupilo 12. A to byli už předvybraní lidé po dvou testech. Tak teď ještě, aby klaplo natáčení a výsledek. Dávají to Po-Čt na ČT1 v 18.25 hod. Uvádí Aleš Háma Dej vědět, až poběží díl s tebou. A vyber si na to natáčení nějaký slušný hodinky, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ty znám..........ty se mi taky líbí, ale skoro vůbec je nedávaj. Přitom sledovanost by nemusela být zas tak špatná............nj jak v tom už není ten Petr Rychlý tak to nějak není ono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Dlužník zaplatil pár set tisíc těsně před Vánoci. Konečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ze se mi vratila dcerka z porodnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Ze se mi vratila dcerka z porodnice Gratuluju, at roste a je zdrava. Maminka tez a ty uz ses zdravej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Gratuluju, at roste a je zdrava. Maminka tez a ty uz ses zdravej?Dekujeme, maminka je uz je ok. Jen ja jeste bohuzel ne, ale neda se nic delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Dnes jsem byl v tomto roce naposledy v praci :-DA do nove nastupuji 16.ledna, toz mam pred sebou vic jak tri tydny volna ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 honza71, taky posledni den v praci. A zpet do rachoty taktez 16.1., jen porad do te stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Potěšilo mě, že jsem v noci narazil na fajn stránky - dveprahy.cz ... takže místo blbýho koukání do stropu jsem srovnával mapy z devatenáctého, dvacátého i jednadvacátého století, a noc utekla jako voda. Fakt povedený, k některým mapovým podkladům se člověk tak snadno nedostane... a tady je to navíc ve dvou srovnávacích oknech. Hlavně původní osídlení v místě dnešních sídlišť je zajímavé. A letecké fotky jsou tam už od r. 1938! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Marto, na tohle jsem sice nenarazil, ale jak pracuju převážně se staršíma lidma, tak sem nosej fotografie, jak Praha ( obzvlášť Praha 10 ) vypadala za jejich mládí a můžu ti říct, že jsem se chytal opravdu jen na pár fotkách a to jsem tu bydlel skoro 35 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Jojo, desítka i další periferní části se hrozně změnily za posledních sto let. Koukal jsem, že ještě v r. 1884 končsíla zástavba na dnešním Náměstí Míru a na jeho horní hraně začínaly pastviny, sady a vinohrady. Přitom blbejch pět generací... Prababičce bylo tehdy jedenáct let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Staré mapy: http://www.chartae-antiquae.cz http://archivnimapy.cuzk.cz/uazk/pohledy/archiv.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Geometr- jo diky, hned jsem si to ulozil a budu badat :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 geometr: taky dik, urcite projdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Dneska mě nadchnul ranní provoz, minimálně poloviční proti běžnýmu dni. Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Není zač, kluci. A pro zajímavost ještě dodám, že první tištěnou mapou našeho území je Klaudiánova mapa Čech, tak tam můžete začít:http://www.chartae-antiquae.cz/cs/maps/49559 Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Není zač, kluci. A pro zajímavost ještě dodám, že první tištěnou mapou našeho území je Klaudiánova mapa Čech, tak tam můžete začít:http://www.chartae-antiquae.cz/cs/maps/49559proč dával sever dolů? to jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 (upraveno) Jo aha, proč dával sever dolů... Nevím, už si ze školy nepamatuju, ale vím, že jsme se o tom učili (že je obráceně orientovaná). Jestli o tom není zmínka v tom doprovodném textu, já to nepročítal. Dost možná, že to žádný důležitý důvod tenkrát nemělo. V historii nebyly mapy orientované vždy k severu, orientace byla různá a zřejmě to byla věc dohody. Upraveno 22. prosince 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky