Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Super, obrovská gratulace a ať je holka zdravá a samá radost :-) Na Chronomagu to jsou samý chcandy poslední dobou, všímate si? Takže kdo chce kluka ať si napíše Kamilovy o minimálně měsíční banán :-)

Taky se připojuji ke gratulaci, ale Afričane, to není dobrý nápad. Vem si kdyby měsíc bez chronomagu.

To by taky mohly za devět měsíců být přeplněny porodnice :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Super, obrovská gratulace a ať je holka zdravá a samá radost :-) Na Chronomagu to jsou samý chcandy poslední dobou, všímate si? Takže kdo chce kluka ať si napíše Kamilovy o minimálně měsíční banán :-)

Já tomu asi nerozumím, Kamilův banán dělá jenom kluky?

Odkaz ke komentáři

Díky moc kluci :)

Taky jsem si říkal, jestli starší malá nemá tu horečku z radosti, nebo spíš naštvanosti, že už nebude "jedináček" :D

Jestli mě žena připustí potřetí, tak si o ten banán řeknu, jestli to pomáhá :lol2: jinak budu mít doma holt babinec, tak se o mě snad budou starat :)

Odkaz ke komentáři

Hele nemáš fantazii, proto nemůžeš mít kluka... 

Jinak jsi zvolil pěkně blbej termín, protože jestli budeš zapíjet o víkendu, jsem do pondělí na horách a jistě chápeš, že bez mých rad se těžko obejdeš a brzo se zblázníš...

Díky moc kluci :)

Taky jsem si říkal, jestli starší malá nemá tu horečku z radosti, nebo spíš naštvanosti, že už nebude "jedináček" :D

Jestli mě žena připustí potřetí, tak si o ten banán řeknu, jestli to pomáhá :lol2: jinak budu mít doma holt babinec, tak se o mě snad budou starat :)

Odkaz ke komentáři

Tak v první řadě gratulace, a k holce zvláště! Já mám doma "dvě výtvory", k tomu samozřejmě jednu spoluautorku.. kočku máme taky holku, a když jsme si pořídili papoucha, tak podle chování prý taky samičku.

Takže vlastně total babinec.... ale právě sem si odskočil z kuchyně od přípravy večeře a jdu nahodit pračku..

Holt- jak si to uděláš, takový to máš..

Aspoň, že kočka se neučí, ale čeká, co mi odpadne na zem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...