Horhe Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 (upraveno) To je jasny, u nej se dlouhovekosti nedockaji natuty :-).No a jestli to dneska fakt vzal do Kněžmosta k Bejrovi, a přecpal se tučnným, tak uvidíme, co srdíčko zvládne.... Upraveno 28. května 2017 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Dnesni koncert Rammstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Včerejší víkendový festivalový Zlín. konečně to má parametry dětského festivalu, všude akce, výstavy, setkání, sice mraky lidí, ale pohoda, no stres.A zážitek z kavárny potmě... fakt obdiv a poklona všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Dnesni koncert RammsteinVčerejší koncert Rammstein :-) Byl to hukot, jeste ze mam dnes volno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Já jsem z těch ohňů zpocenej až na prdeli ještě teď... Ale bylo to parádní, jak akusticky, tak opticky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 za mě taky spokojenost, koncert super jediné co mi vadilo, jako nekuřákovi, že to bylo místama jak v hospodě, ale to bylo asi jediné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Má pětaosmdesátiletá máti - včera dala na kole túru Břeclav - soutok Moravy a Dyje přes 40 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Liberta s kolama 24 palců, kdysi před lety jsem kolo vybavil přehazovačkou a pětikolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Otevřel jsem u našich okno a Rammsteiny jsem tam měl taky :-), dobrý to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 No tak vidíš, Kunci. A dnes, pro velký zájem, ještě repete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Já totiž původně myslel, že jsou tu jen dneska ( včera to dost překvapilo ).A kdyžtak poprosím buď o Martina nebo Kuncáka ( to, cos použil mně dost vadí - promiň ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Pardon, nechtěl jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Před chvílí jsem vlezl do autobusu (běžná pražská MHD) a řidička pokynula hlavou a pozdravila mě. Příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 No von Ypo zdraví normálně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 29. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2017 Tak to je příjemné překvapení. Mě onehdy spíš nepříjemně překvapil příměstský autobus - co jsem se přestěhoval kousek za město, ho čas od času používám. Tam, kde při nástupu musím buď zaplatit nebo ukázat průkazku řidiči, zdravím tak nějak automaticky. Ale tady se mi nestalo ještě ani jednou, že by mi některý z řidičů odpověděl Před chvílí jsem vlezl do autobusu (běžná pražská MHD) a řidička pokynula hlavou a pozdravila mě. Příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Vloni sem M3maniac dával fotky podlahy v garáži z litého epoxidu. Tím mě ukrutně nahlodal, takže jsem odpískal původně plánovanou dlažbu. No abych to zkrátil, právě je domalováno a moje koťátko konečně důstojně bydlí. Chlapík byl rychlej, 52 m2 vystřihnul za dva dny. M3maniacovi tímto děkuju za inspiraci i následnou komunikaci. Výsledek mě fakt udělal ukrutnou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 fotka se mi nenacita. A zajima me to. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 :-)). https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=439274&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Hm, já jí tu vidím ... nějaký tip na gramotnější foto-hosting? Já použil imagehosting.cz Zkusím přímo. Upraveno 30. května 2017 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky