Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Geberit je super, trochu jsem se ho bál, ale máme ho u nás již deset let a no problem, parádní nápad :-)

Mě to začalo protékat a kámoš řekl,že to opravovat nebude, že to zkoušel jednou a už to nedá (jinak šikula na vše a vodák). Tak uvidím co jiná firma...

Odesláno (upraveno)

Geberit je super, trochu jsem se ho bál, ale máme ho u nás již deset let a no problem, parádní nápad :-)

Sry dvakrát..

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

Konecne tu napadl nejakej snizek a tak mam na co cumet z okna.

Nějak se ztrácím,jsi pořád ve špitále nebo už v lochu za ty ženský ? :-)

Jsi tam nějak dlouho... :-(

Odesláno

Nějak se ztrácím,jsi pořád ve špitále nebo už v lochu za ty ženský ? :-)

Jsi tam nějak dlouho... :-(

Jestli mu to spočítali za ty baby, tak si ještě chvíli pobude...
Odesláno

Nic nepotěší tak, jako když vyhrajete hádku na internetu. Hahá, že prej v knížkách má Geralt z Rivie jedenapůlruční meč! Jednoručka s dlouhým heftem to je, ťunťové. Křížová záštita, ne nějaký patvary. Mincová hlavice, žádnej vlk.
Já su tak šťastné...

Odesláno (upraveno)

Oba jsou prakticky stejný, je to v Období bouří (u nás jako Bouřková sezóna). Diskuse se ale hlavně vedla o ocelovým.

Edit: kdyby to někoho zajímalo: Délka celkem 40,5 palce (staropolský cal ze 13. století má 2,48 cm), délka čepele 27,25 palce, váha 37 uncí (odhadem římských, ale možná se pletu).

Celkem teda 100,4 cm délky, čepel 67,6 cm, váha 1,05 - 1,1 kg.

Upraveno uživatelem Zlý Jabko
Odesláno (upraveno)

Už jsem zažil člověk, jehož středobod světa je po dlouhá léta, že Geralt nemůže nosit meč přes rameno, protože se nedá tasit. A je schopen se kvůli tomu hádat s kýmkoli a kdekoli.

A přitom je to úplně jedno a svět se točí dál. :-)

Upraveno uživatelem Wanderer
Odesláno (upraveno)

Už jsem zažil člověk, jehož středobod světa je po dlouhá léta, že Geralt nemůže nosit meč přes rameno, protože se nedá tasit. A je schopen se kvůli tomu hádat s kýmkoli a kdekoli.

A přitom je to úplně jedno a svět se točí dál. :-)

To je hezký :-) Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno (upraveno)

Uz vcera vecer, ale nechtelo se mi to vypisovat.

Takova malickost jako je cislo 1000 :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

No vidíš, tímhle ho můžeš potěšit, protože s touhle dýlkou se tasit dá :) Může se posunout k jiným nepřesnostem, určitě bude na Vánoce taky rád.

Prej nedá. Zkoušela to doma v předsíni (protože k základnímu vybavení domácnosti přece patří meč) a rozbila si kvůli tomu zrcadlo či co.

Odesláno

11/12 - 22 hodin - balík předán GLS v Madridu, Španělsko

12/12 - 23:44 - Humpolec

13/12 - email mezi 09 a 12 dnes doručujeme

----------------

Tak to je ovšem vzorné a potěšení hodné!

Odesláno

Včera jsem musel ve čtyři hodiny odpoledne na poštu. Měl jsem z toho fakt obavy,jak tam zkejsnu aspoň hodinu a vyhlizel jsem,jestli nebude fronta až ven. Jaké tedy bylo prekvapeni,když uvnitr nikdo nebyl,šel jsem rovnou k okynku: Praha Zbraslav

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...