siwi Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Kéž bych dokázal být takovýmhle srabem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Taky mám Xiaomi, 7,5", 2 roky, bez problémů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Že jsem díky poslednímu mému banu opakovaně zjistil, kdo je zde kamarád a kdo neskutečná sv.ně. Díky kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Že jsem díky poslednímu mému banu opakovaně zjistil, kdo je zde kamarád a kdo neskutečná sv.ně. Díky kluci. Tys měl Ban ?..................... :lol2: :lol2: ..............sem si ho dal taky, přes Silvestra............to byla paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Tys měl Ban ?..................... :lol2: :lol2: ..............sem si ho dal taky, přes Silvestra............to byla paráda... Měl a odpočinul jsem si...Kolik já jsem měl najednou času na jiný věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 to tedy, i s rodinou jsem pokecal, dobré to bylo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 to tedy, i s rodinou jsem pokecal, dobré to bylo.....JJ, všechno zlý pro něco dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 no nevím, protože pak už začli být nervózní jestli se něco nestalo, že se jim tak věnuju.................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 no nevím, protože pak už začli být nervózní jestli se něco nestalo, že se jim tak věnuju.................... To já jsem to zas až tak nepřeháněl, ale podívat jsem se zašel, to jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Mě dnes potěšilo, že jsem zas po delší době objal svoji dceru a hrál si ní. I když díky tomu mýmu rozbitýmu xiftu měla trochu strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Decka snesou hodne Horhe, ty se jen tak z neceho nepolozej.Ses rozbil na lyzich ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 To si udělal "sám" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) Ses rozbil na lyzich ?Je tady k tomu takové zábavné vlákno, Kretén v baráku... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/113313-kretén-v-baráku/ Edit: Link Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) A sakra Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Pritelkyne nasla Bucka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 měla ho už v kabelce jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Pritelkyne nasla Bucka Tak super! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Aaaale, byl v tom batohu, jak jsou na bederaku takove ty male kapsy. Normalne tam nic nenosim, nevim proc me napadlo ho tam vrznout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Já když něco najdu někde, kam bych to normálně nikdy nedal, tak si většinou vzpomenu, že to mělo při schovávání nějaký v tu chvíli hodně dobrý důvod:-) V tvém případě např: Dám Bucka radši sem, protože kdybych ho dal společně do kapsy s peněženkou, mohl bych ho vytrousit, až bych vytahoval peněženku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Tyhle věci se budou jen zhoršovat, Andy. Buď klidnej, ale připravenej. Vím, o čem píšu. Kdykoli něco někam uklízím/ukládám, zvolím naprosto nejlogičtější místo, o němž jsem v ten okamžik přesvědčen, že to tam dycky zase najdu. A když to pak hledám, objevím takových míst třeba pět a není to ani na jednom z nich. Ale jsem na to připraven a tož mě to moc nedere. Chvíli počkám, i den, a jdu hledat znovu a ecce!, je to na tom prvním z míst, jen jsem to předtím nějak přehlédl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky