siwi Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 né, v práci... Soudruzi asi nějak blbě nastavili plán. Jinak to nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 ragu: Děkuju za objasnění! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Soudruzi asi nějak blbě nastavili plán. Jinak to nevidím To ani né, jenom se mi dneska povedla velká rána a většinu plánu jsem smáznul jednou smlouvou. No a pak mám pár dalších a ve finále budu mít splněno tak na 150%. Nejlepší na tom je, že ti lidi volaj sami a tu práci ti fakt cpou, páč jsou s mojí prací spokojeni. A to teda nejsem řemeslník. Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Tak to je supr. Nezbývá, než pogratulovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Horhe: gratuluji a závidím (v dobrém) A to jako taky znamená, že už po zbytek roku nemusíš chodit do práce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 To ani né, jenom se mi dneska povedla velká rána a většinu plánu jsem smáznul jednou smlouvou. No a pak mám pár dalších a ve finále budu mít splněno tak na 150%. Nejlepší na tom je, že ti lidi volaj sami a tu práci ti fakt cpou, páč jsou s mojí prací spokojeni. A to teda nejsem řemeslník.jen se pochlubte Šternberk, na kolik plníte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Není von nakonec nějakej ten "fon"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 Není von nakonec nějakej ten "fon"? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 A koho si bere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrapnel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Že existujú dobrí ľudia. Ako taký tĺk som nechal vo fitku môj nový iPhone a keď som tam za hodinu prišiel, tak obsluha mi ho dáva, že pred 5timi minútami ho niekto doniesol, že našiel... Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem schrapnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Co je to "tĺk" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Jo jo tito mlady uz maju jazykovu barieru,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Tak snad si z toho iPhonu nálezce před tím nezavolal do Emeriky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Dneska FU a vsechny pani se kteryma jsem tam potreboval neco probrat tak se usmivaly a pomohli mi vyplnit asi milion papiru, tak abych nad tim nemusel premyslet. Neuveritelne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 A koho si bere?prej nakyho Valdštejna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Biatlon v Ruhlpoldingu: 2. Moravec, 5. Krčmář, 8. Šlesingr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Nový droid do TV. Za necelých 7 stováci to běží skvěle, KODI, Eurosport, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Teplouš a Synové poslali balíček.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Pěkná mikrovlnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Už tam griluju jedny quartzovy casia Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky