marosh Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 To provozuješ nevěstinec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 To jsou ale barvičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2018 Dnes přišlo čtení na večery. Po první straně jsem unešen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Dnes přišlo čtení na večery. Po první straně jsem unešen. 20180219_214612-800x450.jpgPoctěni to bude asi skvělý, koukal jsem a je to jen asi v AJ viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 ano je to len v AJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bakly Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Tak dnes mne potěšilo, že jsem poprvé použil kozu a vrátila se mi kabelka Tím víc, že to bylo v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 A nedre te ten drevenej rantl do stehen,kdyz si treba sednes, abys nazul papuce ?Nic takového,matrace je výš.Je to perfektní na odkládání mobilu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 (upraveno) Tak dnes mne potěšilo, že jsem poprvé použil kozu a vrátila se mi kabelka Tím víc, že to bylo v prácisakrys, ses pohotovejsi nez ja konecne mam v blizkem pracovnim kruhu spolupacienta uz jsem si myslel ze ta koza je jak pani Colombova.... Upraveno 20. února 2018 uživatelem lukis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Nasměrujete mě na téma, kde koza vznikla? Nemůžu to najít.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Poctěni to bude asi skvělý, koukal jsem a je to jen asi v AJ viď?Ano, jak již psal Harwey, kniha je anglicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Nasměrujete mě na téma, kde koza vznikla? Nemůžu to najít.Díkyhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-všeobecný-signál-chronomagu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Já vlastně dodnes nevím, jak to je. Není to na banan? :-) Ale jsem jen prostý sekaček trávy, takže pohoda. Už nejsem ani v první pětce. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Ja taky ne, ale jsem tu kratce.Ten navod je ale hustej, dik za pripomenuti ( ale nikdy ho nepouziju, asi by me hanba fackovala ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Potesila me zprava, ze balicek z Japonska prosel celnici bez povsimnuti... A uz se tesim, az se budu chlubit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Tos měl kliku, z Japonska to bývaj větší škatule a většinou na celnici vzbudí pozornost. Seiko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Jojo. Chumpus mi sehnal novou zelenou limitku monster... (Mé veřejné díky mu za to). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Není to ta limitka s tou baterkou? To by teda byla dvojtá klika, to už musí být bedna jak od bot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Bhe he...člověka by nemělo potěšit cizí neštěstí, no ale na humor mi to zas nepřišloPytláka sežrali lvi, zbyla jen hlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Bhe he...člověka by nemělo potěšit cizí neštěstí, no ale na humor mi to zas nepřišloPytláka sežrali lvi, zbyla jen hlavaŠpatné zprávy jsou občas i dobré zprávy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Bhe he...člověka by nemělo potěšit cizí neštěstí, no ale na humor mi to zas nepřišloPytláka sežrali lvi, zbyla jen hlava jak říkám karma je sfviňa................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky