DavidLC Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 Ne, ukecal jsem jen jednu. Mozna se obetovala, to nevim :-))I kdyby ze soucitu,hlavně když dá :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Pošta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 kuncak: tak snad přijde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 I kdyby ze soucitu,hlavně když dá :-))Když nedá, tak ju Kuncák zpacifikuje... Ten se tam nevejde...Ale vejde...Au, au...Tak vidíš: -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Tak jsem v SIKO prodejně poptal obklad na barák imitaci kamene a s hláškami ať nekupuji Polské kvůli špatné kvalitě mi nabídli Venus typ za 650,00 Kč za m2. Kamarád obkladač mě říká, já dělám jenom z Polskejma a jsou úplně v pohodě, kolikrát lepší než Španěláci. No zajedu do Polska zjišťuji, běhám, hledám a hele, mám identický obklad co mě nabídlo SIKO a to Polskou značku Decoreco, model Venus Metr za 360,00 Kč, no a jelikož potřebuji 50m2 tak 14.500,- úspora, dobrý, za tu lítačku to stálo... Takže doporučuji.http://www.decoreco.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Tuzemák jede dál! :-) https://ekonomika.idnes.cz/cesko-vyjimka-eu-tuzemak-rum-dip-/test.aspx?c=A180417_114031_test_jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) To jako, že nám nějaká banda zmrdů v bruseli povolila vyjímečně na dalších pět let jeden z nejčastějších nápojů u nás, má být dobrá zpráva? Mě šokuje, o čem všem co se nás týká, rozhoduje někde jinde a proč si to nemůžeme rozhodnout sami. Takovej cyklus permanentního Mnichova. Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Tak jsem v SIKO prodejně poptal obklad na barák imitaci kamene a s hláškami ať nekupuji Polské kvůli špatné kvalitě mi nabídli Venus typ za 650,00 Kč za m2. Kamarád obkladač mě říká, já dělám jenom z Polskejma a jsou úplně v pohodě, kolikrát lepší než Španěláci. No zajedu do Polska zjišťuji, běhám, hledám a hele, mám identický obklad co mě nabídlo SIKO a to Polskou značku Decoreco, model Venus Metr za 360,00 Kč, no a jelikož potřebuji 50m2 tak 14.500,- úspora, dobrý, za tu lítačku to stálo... Takže doporučuji.http://www.decoreco.com/Afri, dik za tip, delam ted koupelnu a i tohle se mi hodi ( maj slusnej vyber i techhle dlazdic). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Tuzemák jede dál! :-) https://ekonomika.idnes.cz/cesko-vyjimka-eu-tuzemak-rum-dip-/test.aspx?c=A180417_114031_test_jj Docela mě překvapilo, že tuzemák je nejprodávanější lihovinou. Studenti a vágusáci jsou u nás asi největší kupní silou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Docela mě překvapilo, že tuzemák je nejprodávanější lihovinou. Studenti a vágusáci jsou u nás asi největší kupní silou To jsi hodně přehnal. Ještě jsi si zapomněl kopnout třeba do Invicty. Já sice tuzemák nijak nemusím, ale spousta mých kamarádů ho pije a rozhodně nejsou "vágusáci", naopak se většinou jedná o vzdělané lidi z minimálně střední vrstvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 (upraveno) Asi tak... Sice sem ho jako student pil, ale tuzemak má kromě důchodců i v mém okolí dost zastánců i ve střední vrstvě, byť sami moc nevědí proč, prostě jsou na něj zvyklí. Upraveno 17. dubna 2018 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Docela mě překvapilo, že tuzemák je nejprodávanější lihovinou. Studenti a vágusáci jsou u nás asi největší kupní silou Spadni na zem a nepředpokládej, že tu všichni pijou 25 yrs Diplomatico... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 A na pečení, neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 A grog ze Zacapy je taky hnusnej (vlasni zkusenost :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Afri, dik za tip, delam ted koupelnu a i tohle se mi hodi ( maj slusnej vyber i techhle dlazdic). V pohodě, mají hodně silnou prodejní síť kolem hranic ČR Jsem si našel obchod 30km od baráku a do 3 dnů je zboží u nich. Žádná záloha, odpočet VAT, protože to bere zedník na svoji firmu...Ono celkově opatrně na to vybavení koupelny, protože hodně Českých prodejců vydává svoje kvalitní předražené zboží za jejich, ale ve skutečnosti to jsou taky Poláci. Kámoš koupil sprchový kout někde ve Dvoře Králové, česká kvalita a měsíc po tom ho objevil v Poslku za polovic a samozřejmě Made in Poland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 A grog ze Zacapy je taky hnusnej (vlasni zkusenost :-))Franťas Ty jsi normálně hovado Jinak přirovnávat testy škodlivosti potravin k Mnichovu mi příjde...... no vlastně celkem úsměvné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Sme kazdej s kamosem vypili lahev a z posledniho panaku nad ranem udelali grog s limetkou - no hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Franťas Ty jsi normálně hovado Jinak přirovnávat testy škodlivosti potravin k Mnichovu mi příjde...... no vlastně celkem úsměvné 2:Jo. Obojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 s tím tuzemákem, zase smůla https://zpravy.aktualne.cz/domaci/tuzemak-prezije-dalsi-petiletku-unie-dala-ceske-alkoholicke/r~991886ba422211e8a79a0cc47ab5f122/to zrovna k potěšení není, že ta sračka s trestí a kulérem není ke zrušení nebo zastavení výroby ze zdravotních důvodů, bohužel je jen realita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Sme kazdej s kamosem vypili lahev a z posledniho panaku nad ranem udelali grog s limetkou - no hnustak to je jasný, neměli jste do toho cpát tu limetku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky