Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Cus, no zadny velky problem vlastne nikde ani nebyl... Jen to tak dlouho trvalo. Nejvic sem se zasekl na sjezdu na pozemek - fyticky tam od hlavni cesty je sjezd - takova lesni cesta ktera vede dal do lesa... Jenze v katastru to nebylo vedene jako cesta, ale cele jako les - tak se to muselo vyjmout a prevest na cestu - bylo to obecni, tak to musi delat obec. Tak to holt chvili trvalo.

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tyvle už zase? Ty toho už taky musíš plnou kabelu :D

Jedny hodinky pro neter ( fortis fligr jsou ji male a chci di na svych steinhartech, co mi zabavila, ten prvni sram udelat sam :-)), a druhe je jen tah ( na monaka ). Ja uz jsem se uklidnil :-))

Odkaz ke komentáři

Jdu domu, plny ruce kramu a pred vchodem stoji dva typci takoveho skinheadskeho vzhledu a bavi se. Nez jsem se rozmyslel jestli se mam mit na pozoru, tak ten jeden hbite priskocil, odemkl a otevrel mi dvere. To me tak potesilo, ze jsem mu vrazil jednu lahvinku Zweigla, co jsem zrovna vlekl z Moravy. Ten na me hledel a vypadal, ze ho to potesilo, tak skocil domu a na oplatku mi vrazil pytlik ruskejch bonbonu, co prej vcera dovez.

Tak me cela ta situace tak nejak potesila a rikam si, ze to s lidma jeste neni tak hrozny :)

Odkaz ke komentáři

Jdu domu, plny ruce kramu a pred vchodem stoji dva typci takoveho skinheadskeho vzhledu a bavi se.

Jak vypadá skinheadský vzhled a proc je treba se mit pred skinheadem na pozoru? Ja mam skinheady celkem rad (nejsou to nacionalisti, ani neonacisti .. tam je treba to rozlisovat), skinheadska kultura ma za sve cernosskou hudbu a nemají v lásce policajty.

Tady kratkometrazni dokument, doporucuju kouknout ..

Edit: Jo, co mě dneska potěšilo ... ráno jsem nevěřil že se jde přežrat polívkama, tak jsem vyrazil na polívkovej festival do Plzně. No, jde to. Francouzskou cibulačku jsem vůbec nechtěl coby obyč polívku ochutnat a těšil jsem se na rybí. No rybí jsem celou vyhodil a cibulačky jsem si šel přidat. Předsudky sou zlo. :)

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

@zcyee - ja to nemyslel nejak hanlive. Proste dva borci s holejma hlavama v cernem obleceni. Jestli byli skinheadi, vegetariani, gayove nebo plesati od prirody jsem v tu chvili neresil. Z prvniho pohledu jsem je proste neodhadl na nekoho, kdo by bez jakehokoliv pozadani priskocil a pomohl. Proto me to o to vic potesilo. Jestli jsem se nekoho timto dotkl, tak se omlouvam. Tady uz to je kolikrat strasne slovickareni...

Odkaz ke komentáři

Jak vypadá skinheadský vzhled a proc je treba se mit pred skinheadem na pozoru? Ja mam skinheady celkem rad (nejsou to nacionalisti, ani neonacisti .. tam je treba to rozlisovat), skinheadska kultura ma za sve cernosskou hudbu a nemají v lásce policajty.

Tady kratkometrazni dokument, doporucuju kouknout ..

Edit: Jo, co mě dneska potěšilo ... ráno jsem nevěřil že se jde přežrat polívkama, tak jsem vyrazil na polívkovej festival do Plzně. No, jde to. Francouzskou cibulačku jsem vůbec nechtěl coby obyč polívku ochutnat a těšil jsem se na rybí. No rybí jsem celou vyhodil a cibulačky jsem si šel přidat. Předsudky sou zlo. :)

Chapu to spravne, ze neonacismus je vlastne vporadku??!!??

No, asi jsem si zkazil docela povedenej den.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...