shewcza Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 mAra_: gratuluji. To trvá tak dlouho, nebo kde byl zakopaný pes? Myslel jsem, že letos stihneme desku :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 (upraveno) Cus, no zadny velky problem vlastne nikde ani nebyl... Jen to tak dlouho trvalo. Nejvic sem se zasekl na sjezdu na pozemek - fyticky tam od hlavni cesty je sjezd - takova lesni cesta ktera vede dal do lesa... Jenze v katastru to nebylo vedene jako cesta, ale cele jako les - tak se to muselo vyjmout a prevest na cestu - bylo to obecni, tak to musi delat obec. Tak to holt chvili trvalo. Upraveno 10. května 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 va balíčky hodinkového charakteru na cestě, dnes by mělo být doručeno.Pána Prstenů nemusím, ale tohle se k tomu skvěle hodí - "Milášci" se blíží :-)))tyvle už zase? Ty toho už taky musíš plnou kabelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 tyvle už zase? Ty toho už taky musíš plnou kabelu Jedny hodinky pro neter ( fortis fligr jsou ji male a chci di na svych steinhartech, co mi zabavila, ten prvni sram udelat sam :-)), a druhe je jen tah ( na monaka ). Ja uz jsem se uklidnil :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 U mě dnes taky zazvonil pošťák a přivezl mi Igeny. Jsou téměř panenské a mají hen ten žlutý cifer, snad se jim říká okrové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Rýže se vaří 20 minut. Červená na pepsi lunetě u SKX009 trvá 20 minut. Win! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Jedny hodinky pro neter ( fortis fligr jsou ji male a chci di na svych steinhartech, co mi zabavila, ten prvni sram udelat sam :-)), a druhe je jen tah ( na monaka ). Ja uz jsem se uklidnil :-))tak to potom jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 prave dorazilo :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Finale v Madridu. Top tenis s "pohadkovym" koncem pro princeznu Petronelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Jdu domu, plny ruce kramu a pred vchodem stoji dva typci takoveho skinheadskeho vzhledu a bavi se. Nez jsem se rozmyslel jestli se mam mit na pozoru, tak ten jeden hbite priskocil, odemkl a otevrel mi dvere. To me tak potesilo, ze jsem mu vrazil jednu lahvinku Zweigla, co jsem zrovna vlekl z Moravy. Ten na me hledel a vypadal, ze ho to potesilo, tak skocil domu a na oplatku mi vrazil pytlik ruskejch bonbonu, co prej vcera dovez.Tak me cela ta situace tak nejak potesila a rikam si, ze to s lidma jeste neni tak hrozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Parádní zážitek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 To vis, ze neni. Dobrejch lidi jsou mraky Akorat vic slyset a videt jsou holt typci ala hradni veprova hlava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 (upraveno) Jdu domu, plny ruce kramu a pred vchodem stoji dva typci takoveho skinheadskeho vzhledu a bavi se. Jak vypadá skinheadský vzhled a proc je treba se mit pred skinheadem na pozoru? Ja mam skinheady celkem rad (nejsou to nacionalisti, ani neonacisti .. tam je treba to rozlisovat), skinheadska kultura ma za sve cernosskou hudbu a nemají v lásce policajty. Tady kratkometrazni dokument, doporucuju kouknout .. Edit: Jo, co mě dneska potěšilo ... ráno jsem nevěřil že se jde přežrat polívkama, tak jsem vyrazil na polívkovej festival do Plzně. No, jde to. Francouzskou cibulačku jsem vůbec nechtěl coby obyč polívku ochutnat a těšil jsem se na rybí. No rybí jsem celou vyhodil a cibulačky jsem si šel přidat. Předsudky sou zlo. Upraveno 13. května 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 @zcyee - ja to nemyslel nejak hanlive. Proste dva borci s holejma hlavama v cernem obleceni. Jestli byli skinheadi, vegetariani, gayove nebo plesati od prirody jsem v tu chvili neresil. Z prvniho pohledu jsem je proste neodhadl na nekoho, kdo by bez jakehokoliv pozadani priskocil a pomohl. Proto me to o to vic potesilo. Jestli jsem se nekoho timto dotkl, tak se omlouvam. Tady uz to je kolikrat strasne slovickareni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 A mas penazenku a mobil? ...sorry, nemohol som si pomoct, len vtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 :lol2: . asi jo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Zceyee - nechápu, cibulačka byla sice super, ale rybí "bujabézu" jsem si přidal... Každopádně festival mě potěšil velice, jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Bujabeza letela prave do kose, stejne jako tunakovej quiche. Nemels na sobe bily junghansky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 Jak vypadá skinheadský vzhled a proc je treba se mit pred skinheadem na pozoru? Ja mam skinheady celkem rad (nejsou to nacionalisti, ani neonacisti .. tam je treba to rozlisovat), skinheadska kultura ma za sve cernosskou hudbu a nemají v lásce policajty. Tady kratkometrazni dokument, doporucuju kouknout .. Edit: Jo, co mě dneska potěšilo ... ráno jsem nevěřil že se jde přežrat polívkama, tak jsem vyrazil na polívkovej festival do Plzně. No, jde to. Francouzskou cibulačku jsem vůbec nechtěl coby obyč polívku ochutnat a těšil jsem se na rybí. No rybí jsem celou vyhodil a cibulačky jsem si šel přidat. Předsudky sou zlo. Chapu to spravne, ze neonacismus je vlastne vporadku??!!??No, asi jsem si zkazil docela povedenej den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2018 A mas penazenku a mobil? ...sorry, nemohol som si pomoct, len vtip :lol2: . asi jo .Volove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky