Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Zjistil jsem, že nemusím s motorkou na STK, ale stačí abych došel s techničákem na úřad a technickou mi prodlouží o dva roky :-)

Je tam nějaké omezení nebo stačí jen dojít v momentě, kdy ta současná ještě platí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam nějaké omezení nebo stačí jen dojít v momentě, kdy ta současná ještě platí?

Pochopil jsem to tak, že od října 2018 se dělá technická na motorku na čtyři roky. Pokud máš teď platnou technickou na dva, tak ji papírově prodlouží na čtyři. Neřešil jsem propadlou, protože mě zatím platí do 03/2019

Odkaz ke komentáři

Pochopil jsem to tak, že od října 2018 se dělá technická na motorku na čtyři roky. Pokud máš teď platnou technickou na dva, tak ji papírově prodlouží na čtyři. Neřešil jsem propadlou, protože mě zatím platí do 03/2019

Mně platí taky do jara 2019, takže tuto možnost rád využiju a nechám si ji prodloužit. Nálepku ti přelepovali?

Odkaz ke komentáři

V Pardubicich jezdime opilecky zavod na kolech. Proste takove patrani po schovane dvojici po hospodach a nasledna after party. Vcera byl 60. rocnik a jezdi to cca 200 lidi. Tak jezdime, hledame, jsme uz trosku prdli a ve skupince 8 lidi zastavime pred obchodnim centrem Atrium palace. jeden si chce koupit cigara. Zbytek, vsechno chlapi pred padesatkou, na nej ceka. A pan primar z interny se podiva po svych kumpanech a rika: ?kokoti, uz jste nekdy projeli obchodak na kolech?? Za 30 vterin projizdi kolona bicyklu po obchodnik centru. Pan od ostrahy vola na prvni dve kola: ? To si chlapi delate prdel?. Po prujezdu pateho kola jen mavne rukou.

Fakt mi to udelalo radost. Nejspis jsme byli prvni

f67e1483142642b6c9a5ed26c2cf8ee9.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Včera jsem vedl dceru k oltáři! Bylo to v lese, nádherné počasí a měl jsem co dělat, abych došel přes slzy do cíle. Pánové, kteří máte doma holky, tohle si nenechte ujít.

Mám dvě,jedný je 33 a druhý bude 28.

Tu starší jsem vedl,tu mladší ne,poněvadž,ta mladší chtěla svatbu o 4lidech,no a do toho jsme se nevlezli!

Ale vím,co to je,a moc ti ten zážitek přeji.

Mám ještě dva kluky,ale tam to asi tak romantický nebude.

Odkaz ke komentáři

Z každého svého výletu vozím nějakou neznámou mňamku. Občas to tedy nejde polknout a jednou jsem dokonce nějakým sýrem přiotrávil půl rodiny, ale tentokrát to byla trefa, wow. Španělské vysušené salámy se rozpouští pomalu na jazyku a chuť je dechberoucí, mňam. Těším se na variantu chilli, ale hezky pomalu a opatrně :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...