Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Letošní doručování veškerých zásilek na jedničku.

DPD - druhý den

Top trans - druhý den

USPS z US - za 5 dní (včetně víkendu) u mě

DPD z US - za 3 dny u mě

To je prostě paráda, kéž by to takle bylo vždy.

Odesláno

Letošní doručování veškerých zásilek na jedničku.

DPD - druhý den

Top trans - druhý den

USPS z US - za 5 dní (včetně víkendu) u mě

DPD z US - za 3 dny u mě

To je prostě paráda, kéž by to takle bylo vždy.

PPL - zítra doručíme, teda klidně pozítří

TopTrans - jó pane, nevlezlo se mi to do auta, tak příští tejden, jó?

Česká pošta - Vy jste si něco objednával???

Odesláno (upraveno)

Rád se pokochám :-) Dej fotky až bude možnost ;-)

Už jedeme domů. Momentálně v Charlie's Street v Brně, páč drahá měla hlad... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Fešák, ale chtělo by to nějakou tu kalamitu ať ho pokřtíš :-) Já jsem dnes najel 400km a zažil jsem toho tedy až až...jsem rád že jsem ve zdraví doma.

Odesláno

Přesně to samé mi na ten směšně zvednutý "předkus" starého RX400h svého času řekla drahá polovička, když už jsem nevěděl co jí ukázat jako možnou náhradu stárnoucího dětivozu. Nezpochybňuju že ten 6-hrnek ve spojení s HSD vepředu "dobře táhne" (noo... ono ve státě opanovaném downsizovaným konzernem "dobře táhne" ledacos) - ale ten samostatný elektromotorek vzadu je fakt spíš přidaná zátěž, která se nad 70 km/h stejně trvale vypíná, žádné zázraky a power-sliding na 2mm sněhu od něj na nečekejte...  <_<

Odesláno

Kluci, mám za sebou cca 450 km domů. V tomto počasí! Morava, Vysočina, sníh, sračky, dálnice. Občas 30, občas 50, většinou 70-80, kalamita jako prase. Dobrý, velice dobrý... Jsou tam teda nové zimní Pirelli a nemůžu říct křivého slova!

Odesláno

Niečo pod stromček, 9r si vyslovene želal ručičkové a žena vraví že by sa jej hodili digitalky, ten mladší 6r sa zviezol aby mu nebolo ľúto

Za par korún pekné hodinky:-)

4e047a213c7f7e20624cb95bbb63f947.jpg

Odesláno

Niečo pod stromček, 9r si vyslovene želal ručičkové a žena vraví že by sa jej hodili digitalky, ten mladší 6r sa zviezol aby mu nebolo ľúto

Za par korún pekné hodinky:-)

4e047a213c7f7e20624cb95bbb63f947.jpg

Co to je za typ ty digitálky Casio? To vidím asi poprvé.
Odesláno

jak ti funguje hybridní pohon?

Jak kdy. Ráno, když je zima, tak moc ne. Až se ale auto ohřeje, tak po městě jezdím na baterie (chvilku samozřejmě...)

Odesláno

Už začínám být opilý... Dneska jsme byli na výsledcích testů na třech měsících... Vše ok. Ode dneška už můžu všem oficiálně říkat : čekáme mimino!!!!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...