Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

o tak to je luxusní, tak už mám doma 1 gigabit optiku... za 600 Kč měsíčně no neber to.   :lol2:   To už nebudu DVD stahovat půl minuty, ale jen čtvrt.   :clap:  :clap:  :cheers:  :gunsmilie:

Vážení zákazníci,

v souvislosti s blížícími se svátky vánočními přicházíme s drobným dárkem. Našim zákazníkům na optické síti jsme navýšili rychlost připojení u většiny tarifů, aniž bychom měnili cenu.

Přehled úprav tarifů:

Optika 20/20 Mbit byla zvýšena o 10Mbit na Optika 30/30 Mbit.

Optika 80/80 Mbit byla zvýšena o 120Mbit na Optika 200/200 Mbit.

Optika 250/250 Mbit byla zvýšena o 250 Mbit na Optika 500/500 Mbit.

Optika 500/500 Mbit byla zvýšena o 500 Mbit na Optika 1000/1000 Mbit.

Věříme, že Vás tato změna k lepšímu potěší a zachováte nám přízeň i v dalších letech.

S pozdravem

tým a-net Liberec

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem co je a-net ale zaujimalo by ma aku maju oni linku na internet. Tipujem ze nizsiu nez sami ponukaju, ze 1000/1000 je vlastne z ich zatiadenia, dokopy pre vsetkych. A von mozno este menej. Velmi sa to teraz rozsirilo, tento sposob podnikania.

no nevím, já měl dosud 500 MB/s a je problém, že není moc odkud tahat, ale torrentu z trackeru jsem jel reálnou rychlostí okolo 50 mb/s, tedy u nich to dosud fungovalo.

edit: ale nepřekvapilo mě, kdyby Vám na Slovensku něco nabídli a pak to nefungovalo :)

Upraveno uživatelem dan010
Odkaz ke komentáři

Tak přeju, ať vám to vydrží.... Holky už se z nemoci vylizaly, ale pořád zbývá pár dnů do vánoc, takže ještě se nějaký překvápko určitě objeví :D

Díky, Vám také přeji hodně zdraví a ať se nemoci všem na míle vyhýbají :-)

Odkaz ke komentáři

Zcela spontánně jsem si koupil kalkulačku a mám z ní radost jako mělej Jarda. A tak mám radost z toho, že mám radost.

Je to Texas Instruments? Já mám taky občas nutkání koupit kalkulačku, pak jí prodám, pak koupím jinou...jak s hodinkama :-)

Odesláno z mého H4213 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...