eloga Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 flame vlákno, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 https://www.sport.cz/moto/formule1/clanek/1052430-nove-informace-o-legende-formule-1-schumacher-uz-neni-upoutan-na-luzko.html#hp-sez Mam radost a PREJU NEJVIC! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 ...že budu mít svoje vlastní jednoručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 17. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2018 Potěšil mě perfektní koncert A Perfect Circle. Kvalita zvuku super a především žádný chytrý kecy okolo o politice nebo záchraně světa (čím jsem starší, tím víc mi to u hudebníků vadí), prostě jen hudba a nic víc. Takže i přes horečku skvělej zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Potěšil mě perfektní koncert A Perfect Circle..Super muzika, Maynard dobry hlas, par ich songov sa mi stale votrie do playlistu, Mer de nom a 13 step som davnejsie pocuval do nemoty Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Perfect Circle taky můžu, poprvé jsem je slyšel v Constantinovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Všechno to jde tak nějak bez problémů, dárky nakoupené, strom čekal překrásný, zatím celá rodina bez nemoci, no musím to zaťukat. Však on si Ježíšek nějaký ten průser vymyslí, tohle je až podezřelý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Tak přeju, ať vám to vydrží.... Holky už se z nemoci vylizaly, ale pořád zbývá pár dnů do vánoc, takže ještě se nějaký překvápko určitě objeví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 tak já už snad mám vybrano................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 o tak to je luxusní, tak už mám doma 1 gigabit optiku... za 600 Kč měsíčně no neber to. To už nebudu DVD stahovat půl minuty, ale jen čtvrt. Vážení zákazníci, v souvislosti s blížícími se svátky vánočními přicházíme s drobným dárkem. Našim zákazníkům na optické síti jsme navýšili rychlost připojení u většiny tarifů, aniž bychom měnili cenu. Přehled úprav tarifů:Optika 20/20 Mbit byla zvýšena o 10Mbit na Optika 30/30 Mbit.Optika 80/80 Mbit byla zvýšena o 120Mbit na Optika 200/200 Mbit.Optika 250/250 Mbit byla zvýšena o 250 Mbit na Optika 500/500 Mbit.Optika 500/500 Mbit byla zvýšena o 500 Mbit na Optika 1000/1000 Mbit. Věříme, že Vás tato změna k lepšímu potěší a zachováte nám přízeň i v dalších letech. S pozdravemtým a-net Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Neviem co je a-net ale zaujimalo by ma aku maju oni linku na internet. Tipujem ze nizsiu nez sami ponukaju, ze 1000/1000 je vlastne z ich zatiadenia, dokopy pre vsetkych. A von mozno este menej. Velmi sa to teraz rozsirilo, tento sposob podnikania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 (upraveno) Neviem co je a-net ale zaujimalo by ma aku maju oni linku na internet. Tipujem ze nizsiu nez sami ponukaju, ze 1000/1000 je vlastne z ich zatiadenia, dokopy pre vsetkych. A von mozno este menej. Velmi sa to teraz rozsirilo, tento sposob podnikania. no nevím, já měl dosud 500 MB/s a je problém, že není moc odkud tahat, ale torrentu z trackeru jsem jel reálnou rychlostí okolo 50 mb/s, tedy u nich to dosud fungovalo. edit: ale nepřekvapilo mě, kdyby Vám na Slovensku něco nabídli a pak to nefungovalo Upraveno 18. prosince 2018 uživatelem dan010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Zcela spontánně jsem si koupil kalkulačku a mám z ní radost jako mělej Jarda. A tak mám radost z toho, že mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 Tak přeju, ať vám to vydrží.... Holky už se z nemoci vylizaly, ale pořád zbývá pár dnů do vánoc, takže ještě se nějaký překvápko určitě objeví Díky, Vám také přeji hodně zdraví a ať se nemoci všem na míle vyhýbají :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2018 edit: ale nepřekvapilo mě, kdyby Vám na Slovensku něco nabídli a pak to nefungovalo Dik za odpoved.PS: a bol nutny aj tento primitivny edit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lindys Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Zcela spontánně jsem si koupil kalkulačku a mám z ní radost jako mělej Jarda. A tak mám radost z toho, že mám radost.Je to Texas Instruments? Já mám taky občas nutkání koupit kalkulačku, pak jí prodám, pak koupím jinou...jak s hodinkama :-) Odesláno z mého H4213 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Nene, je to Sharpka. Mám pro ně slabost už od dětství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Kdyz jsem dostal svou prvni kalkulacku, hral jsem si s ni vic jak s digihrou. Uplne ?hmatatelne? si pamatuju to nadseni, jak male decko Ze bych si z nostalgie nejakou poridil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 S kalkulačkou šly kamarádům ve škole "posílat" bezva vzkazy přes uličku si pamatuju... 371830 a otočit vzhůru nohama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Taky si pamatuju, že jsem na programovatelné kalkulačce Casio hrál hru "Přistání na Měsíci". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky