guzmic Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/antinatalista-raphael-samuel-zaluje-rodice-za-to-ze-ho-zplodili-bez-jeho-souhlasu-indie.A190206_101531_zahranicni_kha/diskuse Že jsou na světě, ještě fakt inteligentní lidi.
prischera Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 V úterý v noci jsem si objednal tropical strap na Watch Gecko. Včera odpoledne po půl pátý ho předali DHLku. A už dneska v půl desátý byl u mě v kanclu. Neuvěřitelný .
Liqid Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 U McDondy mi dali kafe do vlastního termohrnku...jo blbost, ale potěší
honza71 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 (upraveno) U McDondy mi dali kafe do vlastního termohrnku...jo blbost, ale potěší Prej kafe Ale jinak dobry, ze nemaj problem vyhovet zakaznikovi. Upraveno 7. února 2019 uživatelem honza71
M10 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 V úterý jsem měl rozvod a dnes (za dva dny) dorazil už Rozsudek od soudu.... potěšilo a koukám na ten fofr jako bláááázen
gorlo Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 To vypadá, že jsi tím iniciátorem byl ty?
M10 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Ano, byť jsem byl oběť, v řízení jsem byl iniciátorem. Utekl jsem něčemu, co dnes někdo trefně dal do sekce Humor, S dovolením si to vypůjčím, protože je to skvělé a hlavně pravdivé
gorlo Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Já se jen tak ptám. Můj problém to nevyřeší. Jen hledám někde odpověď. Dostal jsem se do krize středního věku a s těch možností jako pořídit si kabriolet, motorku, kolo jsem si vůl nevědomky asi pořídil milenku. A aby to nebylo úplně jednoduchý, tak úplnej opak manželky, že jo.
M10 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Já se jen tak ptám. Můj problém to nevyřeší. Jen hledám někde odpověď. Dostal jsem se do krize středního věku a s těch možností jako pořídit si kabriolet, motorku, kolo jsem si vůl nevědomky asi pořídil milenku. A aby to nebylo úplně jednoduchý, tak úplnej opak manželky, že jo.V tom případě jsi ve správné sekci Netuším ale, v čem potřebuješ poradit.
AndyAaron Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Já se jen tak ptám. Můj problém to nevyřeší. Jen hledám někde odpověď. Dostal jsem se do krize středního věku a s těch možností jako pořídit si kabriolet, motorku, kolo jsem si vůl nevědomky asi pořídil milenku. A aby to nebylo úplně jednoduchý, tak úplnej opak manželky, že jo.Ja tam nikde nevidim zadnej dotaz. Tak aspon gratuluju
gorlo Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Asi jak vypadal rozvod, když jsou děti (6 a 3). Byl jsem v klidu, krize středního věku trochu dřív v 35. Tušil jsem, že by to chtělo změnu, ale byl jsem připraven na jinou ženu, že ji určitě pošlu do háje. Jenže osud vytáhl eso z rukávu v podobě, deset let staré nedorešené známosti, na kterou jsem za celou dobu, nezapomněl a ona taky ne. A tak se poznáváme a zjistili jsme, že toho máme společného víc než jsme si mysleli.
spineshank Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Zatím ještě jede závod ,ale Markéta Davidova zatím parádní výkon
M10 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Asi jak vypadal rozvod, když jsou děti (6 a 3). Byl jsem v klidu, krize středního věku trochu dřív v 35. Tušil jsem, že by to chtělo změnu, ale byl jsem připraven na jinou ženu, že ji určitě pošlu do háje. Jenže osud vytáhl eso z rukávu v podobě, deset let staré nedorešené známosti, na kterou jsem za celou dobu, nezapomněl a ona taky ne. A tak se poznáváme a zjistili jsme, že toho máme společného víc než jsme si mysleli.Tak v tomhle ti nikdo dobře neporadí. Jediná rada je : poslechni svoje srdce. Máš před sebou celý život, a myslím, že člověk by ho měl žít tak , jak chce, a ne, jak musí nebo by měl dle někoho jiného. Držím palce.
gorlo Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Odesláno 7. února 2019 Já vím, že mi nikdo neporadí a určitě bych se ani těma radama neřídil. Zvlášť tady, vždyť si ani hodinky neumíme vybrat. Právě, že to srdce mi říká to co nechci slyšet.
African Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Myslím že když jsou v tom dvě malá děcka, tak není moc co nad čím přemýšlet....
Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Myslím že když jsou v tom dvě malá děcka, tak není moc co nad čím přemýšlet....... A utéct od nich, dokud je čas :D
Tom4 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Myslím že když jsou v tom dvě malá děcka, tak není moc co nad čím přemýšlet.... Asi tak. Jinak 35 střední věk? Oh la la. To ještě není věk na kabriolet Jsi schopný zabezpečit svoje děti a vychovat je (nezáleží na tom u koho budou)?Protože až budeš starej, jako že budeme všichni, tak to jsou jediný lidi na světě, který se o tebe postarají.
gunman Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Krize, osud, srdce - to je zas keců. Spíš bych se to snažil urovnat doma. Cizí baba bez společnejch starostí a povinností je chápu přitažlivá.
African Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 (upraveno) Teď to čtu, krize středního věku v 35, cha, tak to je velmi dobrý joke :-) Jinak se všeobecně ví, že ženy jsou silnější než muži a vážné problémy dokážou řešit s větší bravůrností. Takže si paní najde nového tatínka, možná ještě lepšího, tebe kopne nová známost do zadele, najednou budeš sedět sám doma a přemýšlet kde se stala chyba, protože celá rodina bude pryč. Mám takové kamarády, je to běžné. Chápu když ženský jebe v kebuli, nedá se s ní žít a chlap odejde, ale kvůli milence jít od rodiny je dle mého názoru nesmysl. Upraveno 8. února 2019 uživatelem African
gorlo Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Chlapi díky za názory. Zatím tu nezazněl žádný, který mě ještě nenapadl. Všechno analyzuji ze všech stran a logicky mě vychází se na to vykašlat. Na milenku. Ona to vlastně ještě ani milenka není. Sex nebyl. Ona má dceru(2roky), prochází rozvodem. Zatím se otukavame. Ona i já budeme rádi, když to nevyjde mezi námi. Jsem psal, že krize přišla trochu dřív. :-).
Doporučené příspěvky