JaRooN Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Jo, hochu, v tomto ti nikdo neporadí. Ale...Zkus si představit budoucnost: odejdeš od paní a od dětí. Rozvod, dělení majetku, dohoda o dětech. U nové paní dítě, uděláte si ještě jedno společné. Na víkend si vezmeš svoje dvě děti. Budeš jich tam mít čtyři. Šedivé vlasy, hádky doma kvůli tomu. Hádky s bejvalkou. Peníze, které bude stát nová domácnost. Alimenty...Ne, nepíšu z vlastní zkušenosti (díkybohu), ale znám to kolem sebe z mnoha zdrojů.Moje rada? Vyser se na to, urovnej to doma a budeš mít klidný život...
gorlo Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Hrozná představa, taky mě napadla. Jen teda mám jistotu, že další dítě už by nebylo.
gorlo Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Jistota v tom, že já rozhodně nechci a ona nemá důvod mít další dítě.
gorlo Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Chlapi ukončíme to. Musím si to vyřešit. Jsem vůl, že jsem to nechal rozjet, věděl jsem do čeho jdu a na prvním místě jsou moje dvě děti. Ženu, kterou jsem si vzal už nepředělám. Mluvil jsem s ní i brečel, ale nenašel to co je u té nové holky v základu. Je to povrchí a odsouzení hodné, ale je to tak. Raději si koupím to auto na víkendy, vyjde mě to levněji. Nejhorší je to co jsem v životě odsuzoval, odejít od rodiny, se mi teď děje. A děje se to tak snadno, přirozeně, až z toho běhá mráz po zádech. Věřím, že se rozhodnu správně.
Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Stejně to nakonec s tou novou bude úplně stejný...
Tittus Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Já ti nevím, já si kabrio pořídil ve 40 a za tři roky jsem ho prodal. Jinak 35 střední věk? Oh la la. To ještě není věk na kabriolet
Tom4 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Taky moc brzo https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Ontogeneze_člověka
Tittus Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Ve středním věku jsem teď a už kabrio nechci...
Americkej Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Co ve 48? Plánuji přikoupit E93. Jen tak, z blbosti.
Tom4 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 (upraveno) Ve středním věku jsem teď a už kabrio nechci... Vyplácal sis to moc brzy no, dobře ti tak Já jen narážel na kolegu že bájí o brzké krizi středního věku, ale tohle označuje období kdy dospěléděti balí svoje věci z baráku, člověk už má nějaké postavení a kus kariéry za sebou, období kdy naširodiče už jsou hodně staří a tohle všechno okolo není jednoduché někdy ustát.Nicméně kolega popisuje spíš situaci kdy si rozvádějící se dřívější přítelkyně letí vyplakat srdíčko.Taky to není jednoduchý, chápu. Ale dokonalá ženská prostě není. Sestimsmiř Sorry, už to nebudu dál matlat, není to moje věc, snad bude mít kolega štěstí a všechno mu vyjdejak má, aby za patnáct let mohl (až na něj přijde krize středního věku) přemýšlet jestli ten kabrioletbude červenej nebo černej. Kecám, jasně že červenej. edit - nebo aspoň červenej interiér koukám, že jo Upraveno 8. února 2019 uživatelem Tom4
Franta Dobrota Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Kabrio je pro puberťák, na střední věk jedině Bentley.
ragu Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Ty vole, diskutovat na internetu kterou ženskou si vybrat není krize středního věku. To není ani nejdebilnější fáze puberty a tady dle mě nejsme zpovednice.cz aby se tu řešilo, že sice chodíš s Ančou, ale Miluna z učňáku odvedle má lepší kozy a zrovna se rozešla s Frantou, kterej je sice kámoš ale určitě pochopí, když ji taky trochu projedeš. Jednou jsi dospělej, máš odpovědnost a rozum, tak se podle toho chovej.
gorlo Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Jj přesně tak a tak prosím módy o smazání mejch blitků, ať tady nikoho nerozčiluji.
Liqid Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Jen takový poznatek z praxe, mám asi tři kamarády, od kterých fotr utekl a nechal je v dětském věku matce na pospas...po dvaceti pěti letech jsou z nich docela střelci, ale fotra za to nenáviděj až za hrob.
eskimak Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Ty vole, diskutovat na internetu kterou ženskou si vybrat není krize středního věku. To není ani nejdebilnější fáze puberty a tady dle mě nejsme zpovednice.cz aby se tu řešilo, že sice chodíš s Ančou, ale Miluna z učňáku odvedle má lepší kozy a zrovna se rozešla s Frantou, kterej je sice kámoš ale určitě pochopí, když ji taky trochu projedeš. Jednou jsi dospělej, máš odpovědnost a rozum, tak se podle toho chovej.Tvl, ragu, trosku menej kofeinu. A radsej si daj panaka, rad Ta nan pozvem ak budem mat prilezitost. Zi a nechaj zit, si predsa na diskusnom fore v kategorii bordel (alebo tak nieco), ved o nic nejde (teda Gorlovi asi o vsetko, ale to je jeho boj, tak som to nemyslel).
pepyczek Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Jen takový poznatek z praxe, mám asi tři kamarády, od kterých fotr utekl a nechal je v dětském věku matce na pospas...po dvaceti pěti letech jsou z nich docela střelci, ale fotra za to nenáviděj až za hrob.Střelci v jakém ohledu?
Liqid Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Jdou do všeho po hlavě, ze dne na den a totálně rezignovali na rodinu. Občas úspěch, občas krach. Ale dobře se s nima kalí, to zas jo
pepyczek Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Odesláno 8. února 2019 Jdou do všeho po hlavě, ze dne na den a totálně rezignovali na rodinu. Občas úspěch, občas krach. Ale dobře se s nima kalí, to zas jo Připomíná mi to jednoho mého známého, tak proto jsem se zeptal
Doporučené příspěvky