M3maniac Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Guzmič super :-) šialený čech na slovensku :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Afri tak nějak jsem rád za vzpomínky na krásné zimy našeho dětství, každou zimu jsme stavěli bunkry a na dvorku byl led kde jsme bruslili v podstatě celou zimu ..... Pan Klaus se asi plete ....... Všem přeji vše nej, ale hlavně tu zásadní věc a to je zdraví ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2019 Mě potěšilo, že jsem to dokonale odhadl, když jsem 19.12. nastavil hodinky o 20s pozadu. Teď ukazujou přesný čas. Jen škoda, že nejsem ten typ, co o půlnoci hlasitě odpočítává vystřelení špuntu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Hurá, nebolí mne palice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Včera jsem si dojel pro poslední hodinovou radost roku 2019 do Brna a ode dneška hurá do roku 2020. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2020 Hurá, nebolí mne palice!Tak to si mne potěšil, náčelníku, mám radost, že jsem nebyl sám. P.F. 20 a dobrý rok k Tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Rikejte tomu jak chcete, ale ja jsem zazil neco, co bych bez nadsazky nazval vanocnim zazrakem... o svatcich jsme byli na Morave, no a diky tomu jsem mohl zazit neuveritelnou vec v podobe prujezdne D1. Uz jsem uplne zapomnel, jake to je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Podla recenzii to nema chybu. Vazne nad tym uvazujem, pri aktualnej cene cca 1100? +- to nema konkurenciu.Nemáš odkaz na nějakou recenzi? To nějak nemožu najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Nemáš odkaz na nějakou recenzi? To nějak nemožu najít.Ahoj, hod to do googlu, "mi laser projector reviews" a mas na 3 dni co citat pripadne pozerat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Nevěřil bych že to kdy napíšu, ale dnes mě opravdu mile překvapil DATART...Moje drahá pečibába si v Listopadu vymrčela novou troubu, aby měla v čem páchat perníčky - a co čert nechtěl, už do vánoc si v ní odpálila žárovku.Blbost pochopitelně "uživatelsky nevyměnitelná" , Panasonicův atyp za pár stovek , jak o bonus dodací lhůta 14 dní - tož teda reklamace Psychicky připraven na tradiční handrkování o uznání reklamace spotřebky ("Vy jste to jako používal?" ) jsem originálně pobalil co šlo a v očekávání nejhoršího vyrazil na Ivanovickou pobočku, nechat se na nový rok překvapit "za co mi to zamítnou", když jsem si připlatil tu korunu za "okamžitou výměnu".Překvapivě, maník po sdělení problému sjel účet, na stránkách zjistil že nikde poblíž kus na výměnu neleží, zběžně zkouknul obsah bedny a odkráčel pro hotovost - s doporučením objednat si na zítřek novej kus, kterej mají momentálně "ve výprodeji" o 2 litry levněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Rikejte tomu jak chcete, ale ja jsem zazil neco, co bych bez nadsazky nazval vanocnim zazrakem... o svatcich jsme byli na Morave, no a diky tomu jsem mohl zazit neuveritelnou vec v podobe prujezdne D1. Uz jsem uplne zapomnel, jake to je :-)O svátcích jsem jel D1 2x a musím tvá slova jen potvrdit, skvělej pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Překvapivě, maník po sdělení problému sjel účet, na stránkách zjistil že nikde poblíž kus na výměnu neleží, zběžně zkouknul obsah bedny a odkráčel pro hotovost - s doporučením objednat si na zítřek novej kus, kterej mají momentálně "ve výprodeji" o 2 litry levněji ... protože zjistili, že se v tom poyebávají žárovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 ... protože zjistili, že se v tom poyebávají žárovky... Kus za 2 tisice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Radku, to jsi jako kvůli žárovce vymontoval, zabalil a odvezl troubu zpátky do krámu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 (upraveno) Coby nositeli úchylky "kutil domácí" mi to žíly netrhá, beztak už jsem to měl rozhozené kvůli té "poyebané žárovce za 2 tyčky". Upřímně, můžu se vzteknout když mi moje elektronické hračky nefungujou na 100%, i kdyby na tom měla prasknout existence - no a právě proto mě tak dostal ten nečekaný "novoroční bonus" Drahé polovičce jsou tyhle banality putna - kdybych se o svátcích nezeptal, všimla by si té "tmy" až dneska při pohledu na práznou zeď... PS: Reálná cena těch prkotin je mezi 85-295 korunama (plus nesmysl za poštovné, nemluvě o dodací lhůtě) - a celé je to stejně absurdní jako 100% refundace auta kvůli chcíplé interiérové žárovce. Jedinej kdo na tomhle systému profituje jsou šoupači s bílejma dodávkama, převážející spotřebku sem a tam... Upraveno 2. ledna 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 (upraveno) Laser projektor pohanany sat reciverom Solo+4k,na Pioneer a JBL bedniach. Uz na plátne a mozem vyjadrit spokojnost..svietivost 5000 je plne dostacujuca aj cez den, v zatemnenej miestnosti je 9 z 10.Vybava nadstandartna,chromecast,zabudovane repro hra lepsie ako hociaka tv,ovladac BT, Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. ledna 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Legendární otevírání nového bazénu. . Jak daleko ho nás od plátna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 (upraveno) Legendární otevírání nového bazénu. . Jak daleko ho nás od plátna? asi 30 cm,velkost obrazu je 2,70 sirka vyska 180cm Upraveno 2. ledna 2020 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Kuriér Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Fantastický den ve velmi dobré společnosti. Lev řval tři metry od nás jak o život až z toho vstávali chlupy, děti se málem podělali strachy a já taky, wow, obrovský respekt... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky