Duke650 Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 No tyvle... nestraš. Ale tak nějaké osobnější cítím,že je to lepší. Na bajk jsem se neodvážil, ale spinner jsem zkusil a jde to...Jo to já byl dost blbej abych na kolo sedl už 6 týdnů po. A když doktor 9 týdnů po poručil ?rehabilitujte? tak jsem mu prozradil, že za chvíli vyrážím na trasu 50 km. Nevěřil, smál se, tak jsem ten den na truc dal 72 km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2020 (upraveno) No,jsi na tom byl podstatně hůř a je super,že už aspoň můžeš něco dělat...tak ať je rekonvalescence rychlá Upraveno 13. ledna 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steev Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2020 Při objednávce z eBay mi prodejce sám snížil cenu poštovného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Dneska mě potěšilo náhodné setkání u bezpečnosních schránek nejmenované banky... Vedle stojícímu chlapíkovi jsem podal formulář, co mu u jeho přepážky zjevně chyběl... Borec poděkoval... Kouknu na ruku - tam Rolexky... Tak pochválím hodinky, frajer poděkuje... A bum, za pár slov bylo jasno - von to byl kolega odtud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Privezli jsem si prirustek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Právě teď neuvěřitelný klid na skále a úplně sám :-) Wow, luxus, všechno tedy brutál pod ledem, zpátky na čelovku bude ještě sranda, ale právě teď oáza klidu a míru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 14 dnu zpet jsem byl na Ostasi. Bylo fajn a stihli jsme to za svetla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Super, tak pošli příště SZ a můžeme dát pifsona :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 To Tvý G vypadá jak 6 na Omegách PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Privezli jsem si prirustek.To by chtelo i novy holinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 No to nevím. Vona je zabřeznutá, tak to už by zavánělo dost velkou uchylárnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Super, tak pošli příště SZ a můžeme dát pifsona :-)No vzpomnel jsem si na tebe, ale byl to straaaaaasny frmol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 No to nevím. Vona je zabřeznutá, tak to už by zavánělo dost velkou uchylárnou.Tady seš mezi svejma. Nám se můžeš svěřit se vším a nikdo tě nebude odsuzovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Privezli jsem si prirustek. nebude do peti dnu v kulinarskym vlakne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Když člověku v práci vystřelí stěžejka, tak nemá moc na výběr. Použije cokoliv, aby nemusel hodinky odložit a fungovat bez nich... Pokud má ale dobrou rodinu, tak někdo sedne do auta a přiveze mu originál díl z domova, aby to mohl opravit a nemusel trpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Pockaj, ty nemas v praci zalozne hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Nemám. Mám jich doma jen asi 40 kousků a z toho jsou pracovní jen tyto jedny. Zbytek mi je do práce líto nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Ty jo a kde nosiš zvyšok ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Většina jsou uloženky, které leží v krabičkách. A točím na ruce cca 5-6 kousků. Teda, když je čas. Jelikož stavím dům, tak jsem buď v práci, nebo na stavbě. Z 90% teda na ruce mám právě "pracovní" Sawtoothy. A když je možnost a čas, tak je strašně rád vyměním za něco jiné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Potěšil mě celkem pěkný rozhovor s Vladimírem Körnerem - ten člověk je stejnej optimista jako já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky