stepecken Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Ja ted posilal do UK TNT Express 24h shipping, dorucili za dva dny vecer. V pondeli UPS 24h do Nemecka, dorucili az dneska odpoledne. Holt se stava i v lepsich rodinach Mne keď toto urobilo UPS express tak po dvoch mailoch vrátili plnú sumu prepravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Hmmm, kdo platil cestu?On sám, je to nadšenec a něco potřeboval pomoci. Vzal si na to i dovcu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 To si s tema balikama delate prdel abyste me nasrali ze jo? Asi 10.12 hodinky poslany DHL ze statu 12.12 v dojclandu a od 19.12 na jednom fleku v dojclandu do dneska. Dnes opustily misto a uplne se desim kam dojdou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 On sám, je to nadšenec a něco potřeboval pomoci. Vzal si na to i dovcu. Urednik no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 14.1. Jsem posílal balíček s návrhy dopravního značení kolegovi do Zlatých hor (Jeseník), přes CP. Dneska si pro kopie radši dojel do Prahy osobně. Dle vyhledávání je balíček v Šumperku.Rád jsem ho viděl :-).Doufám že nechce v Jeseníku někde postavit semafor.Je to jediné okresní město bez jediného semaforu, lidi na tonejsou zvyklý a vyvolalo by to katastrofu. Ani autoškola tamnemá cvičný semafor. Je to proti přírodě prostě. Jednou tam opravovali most, silnic do jednoho pruhu a semaforyz obou stran . . . ještě ten den čelní střet aut ve zúžení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Doufám že nechce v Jeseníku někde postavit semafor.Je to jediné okresní město bez jediného semaforu, lidi na tonejsou zvyklý a vyvolalo by to katastrofu. Ani autoškola tamnemá cvičný semafor. Je to proti přírodě prostě.Jednou tam opravovali most, silnic do jednoho pruhu a semaforyz obou stran . . . ještě ten den čelní střet aut ve zúžení.Ne, o to se bát nemusíš. Semafor bych nebyl schopen nakreslit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 V pořádku tedy, svět zůstává v rovnováze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tvlé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 v utery jsem dal dopis na postu, ve stredu odpo byl ve schránce. Taky jsem čuměl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Vcera jsem podal balik a podle sledovani zasilek dnes predstiraj ze ho dorucujou. Taky celkem cumim. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tvlé! Ty barvičky se tě nějak přeházely :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Nový přírůstek z Ebay: Buffet Crampon Super Dynaction/S1 transition model... killer horn! Až profi saxofonisti pochopí, jak o moc lepší vyráběl Buffet v 70. Letech saxofony než Selmer, tak ho strelim a pořídím keramické Daytony; -) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Jo, a z itálie byl odeslán v pondělí odpoledne, a doručen dnes dopo. Cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Moc pěkný! Mě se můj Toneking právě opravuje, tak snad si pak do něj taky po letech fouknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Tenhle byl přímo po GO a hraje tak, že mě to úplně odfouklo. A vydražil jsem ho v podstatě za nic. Kdyby se mi tak dařilo i s hodinkami, tak jsem vysmaty : -) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Ty barvičky se tě nějak přeházely :-).Me neee, Kuncakoj!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 23. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2020 Dneska jednoznačně Valis .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 Dnesni pocasi v Krkonosich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Dnesni pocasi v KrkonosichOH yes, dole asi nic moc, ale nahoře luxus :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Od 1300m uz to byla parada. To je Jested nebo Cerna hora? Ja fotil dneska Jested z Hvezdy u Korenova, ale s trojnasobnym zoomem to moc nejde. Vcerejsi mobilovka Cerne hory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky