African Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2020 Famózně modré dny a co jich bylo, jen tak dál Nicolasi, nezapomeň na SZ ať se zase vyskytneš, dáme pifsona Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Afri kde to je? Mam pocit, ze jsem tam nedavno byl tak jestli je to vazne ono co myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Parada @African! A neboj, jak je ve hre pivo, tak to urtice nezapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 1 hour ago, Prochy68 said: Afri kde to je? Mam pocit, ze jsem tam nedavno byl tak jestli je to vazne ono co myslim. No přeci tam kde bydlí E. T. a kde začínal legendární Šmíďák, Ostaš To Nicolas: Budu se těšit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Tak to jsem vedle :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 (upraveno) 3 hours ago, African said: No přeci tam kde bydlí E. T. a kde začínal legendární Šmíďák, Ostaš To nejseš ty? Vytesanej v tý skále? Upraveno 24. dubna 2020 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 před 23 hodinami, Bells napsal: Konečně se mi cca po 3 týdnech podařilo ulovit R-Shieldy, minulý týden černé, které už mám doma a včera i papouškové, které jsem chtěl nejvíc. Super to věc, konečně něco, co vypadá normálně, neštve mě, že to mám na ksichtě a i se v nich dobře dýchá a nepaří tolik ksicht. Já to měl bloklý na Alze, až to dorazí, ale ti distribuci zrušili. Tak nějak shodně se zprávami v médiích, že neplní státní dodávky a s certifikáty a antivirovými zázraky to nebude tak horký. Někdo věří rouškám od Nely Slovákový, někdo šátku od Respilonu a bůhví kde je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Jo jo taky jsem viděl, co prošlo médii, ale víme jak to občas s médii bývá a když si vezmu, jaké šílenosti zrovna kolem roušek předvádí i samotný stát, tak zůstávám Respilonu nakloněn. Už jen to, že prodávají do celého světa a nikdo ani nepípnul, až když si z toho koblihář, nebo nějaký další ze ..... nic nemohl ukrojit, tak najednou začal ten hon na čarodějnice. Následně objednali u jiné formy, která taky nebyla schopná dodat požadované množství ale protože v minulosti něco přihodila, tak překvapivě hon není... Může to být jakkoliv, neříkám, že ne, jestli Respilon něco rozhodně podělal, tak jsou to ty slibované spešl roušky, které krachli (taky nikdo neví kde přesně je pravda), tím si pověst strašně pošramotili, o tom žádná. ale já šel od začátku cíleně po R-shieldech, takže za mě OK a jsem spokojen Jestli jsem koupil několik zatraceně předražených kusů hadru, tak holt má chyba, alespoň jsou pěkné, když už nic jiného + tunel mi vyhovuje mnohem víc, než rouška a najdu pro něj užití i až bude klid, takže alespoň tím se mohu případně utěšit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 8 hours ago, Kamil said: To nejseš ty? Vytesanej v tý skále? Děláš jak kdyby jsi se vedle mě každé ráno probouzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Dnes som prvy krat zvaral, nikto nebol zraneny, ani k majetkovym skodam nedoslo a dokonca aj zvarene diely drzia pokope. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 před 6 minutami, cali napsal: Dnes som prvy krat zvaral, nikto nebol zraneny, ani k majetkovym skodam nedoslo a dokonca aj zvarene diely drzia pokope. Uka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 No chvalit sa samozrejme nie je cim, ale radost z toho mam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Velmi slusne ak to bolo prvy krat. To je s COcku? Alebo flux? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 2.5 bazicka elektroda a prud nastaveny podla fotky z internetu, lebo na zvaracke uz stupnicu nevidno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 na elektrodu dobrý, takže dárek k vánocům nedostaneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 17 minutes ago, cali said: 2.5 bazicka elektroda a prud nastaveny podla fotky z internetu, lebo na zvaracke uz stupnicu nevidno Tak to si dal naozaj na pana! Mas to v krvi. Blahozelam. Aky invertor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 (upraveno) Nie je to invertor, je to trojfazove trafo s usmernovacom,... stupnicu som bral odtialto: https://www.bazak.cz/inzerat/18946-svarecka-hetra-200-sve a uplne bez pripravy to nebolo, videl som pred tym mnoho videi n YT Upraveno 25. dubna 2020 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Aj tak, na prvy pokus naozaj parada. A uplne obyc trafo to zas neni :). Predpokladam ze je to ale 2 fazove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2020 Dakujem, pocitam ze stastie zaciatocnika zohralo svoju rolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky