Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Famózně modré dny a co jich bylo, jen tak dál :rolleyes: Nicolasi, nezapomeň na SZ ať se zase vyskytneš, dáme pifsona ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 hour ago, Prochy68 said:

Afri kde to je? Mam pocit, ze jsem tam nedavno byl tak jestli je to vazne ono co myslim.

No přeci tam kde bydlí E. T. a kde začínal legendární Šmíďák, Ostaš B)

To Nicolas: Budu se těšit :cheers:

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, Bells napsal:

Konečně se mi cca po 3 týdnech podařilo ulovit R-Shieldy, minulý týden černé, které už mám doma a včera i papouškové, které jsem chtěl nejvíc. Super to věc, konečně něco, co vypadá normálně, neštve mě, že to mám na ksichtě a i se v nich dobře dýchá a nepaří tolik ksicht.

Já to měl bloklý na Alze, až to dorazí, ale ti distribuci zrušili. Tak nějak shodně se zprávami v médiích, že neplní státní dodávky a s certifikáty a antivirovými zázraky to nebude tak horký.

Někdo věří rouškám od Nely Slovákový, někdo šátku od Respilonu a bůhví kde je pravda.

Odkaz ke komentáři

Jo jo taky jsem viděl, co prošlo médii, ale víme jak to občas s médii bývá a když si vezmu, jaké šílenosti zrovna kolem roušek předvádí i samotný stát, tak zůstávám Respilonu nakloněn. Už jen to, že prodávají do celého světa a nikdo ani nepípnul, až když si z toho koblihář, nebo nějaký další ze ..... nic nemohl ukrojit, tak najednou začal ten hon na čarodějnice. Následně objednali u jiné formy, která taky nebyla schopná dodat požadované množství ale protože v minulosti něco přihodila, tak překvapivě hon není... Může to být jakkoliv, neříkám, že ne, jestli Respilon něco rozhodně podělal, tak jsou to ty slibované spešl roušky, které krachli (taky nikdo neví kde přesně je pravda), tím si pověst strašně pošramotili, o tom žádná. ale já šel od začátku cíleně po R-shieldech, takže za mě OK a jsem spokojen :) Jestli jsem koupil několik zatraceně předražených kusů hadru, tak holt má chyba, alespoň jsou pěkné, když už nic jiného + tunel mi vyhovuje mnohem víc, než rouška a najdu pro něj užití i až bude klid, takže alespoň tím se mohu případně utěšit :)

Odkaz ke komentáři

Nie je to invertor, je to trojfazove trafo s usmernovacom,... stupnicu som bral odtialto:

https://www.bazak.cz/inzerat/18946-svarecka-hetra-200-sve

a uplne bez pripravy to nebolo, videl som pred tym mnoho videi n YT :D

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...