Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

Doporučené příspěvky

Narodila se mi dcera Adelka. Nadherna holka. Jeste mi to poradne nedoslo.

Gratulace veliká, tak si to užívej taťko!

Já pracuji na druhé ... :) .

A jinak proč jsem sem vlastně vlez ... mám rád Ivana Trojana a líbí se mi jeho aktuální vystupování v reklamě na operátora :) , exceluje, jako vždy :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky chlapi. Otevřel jsem si lahev Ryzlinku ze Šobesu. Zítra za ženskejma vyrazíme. Jinak jméno jí vybral bráška, sotva začal mluvit, tak chtěl Adélku. Jakákoli jiná volba byla v podstatě nemožná... ale kde k tomu přišel... Ve školce žádnou nemají, v pohádce nejspíš taky ne...

Odkaz ke komentáři

Na doporučení kolegyně jsem byl se svým aparátem na masáž u fyzioterapeuta v důchodě. Hoši, žádné leštění kože, jak u těch cérek s kurzem z pracáku. Ani demotivovaná terapeutka z rehabky. Když jsem si po masáži zad sednul, musel jsem dostat dvě sklenky vody, jinak bych se asi vyvrátil. Teorii měl taky nabušenou. Řekl mi který sval mám zkrácený, proč nosím hlavu na křivo, i proč mám šum v uších. Na cestu jsem ještě dostal hromadu rad. No nekupte to za třistapade. Za odvedený výkon jsem mu musel nechat pade tuzér a příště zas.

Není to ten skoro slepej bývalej primář z Brna. Sestra k němu chodila na masáže a mobilizace a vyjadřovala se hodně podobně... Prýt o byla pecka a pomohl ji od bolestí hlavy

Obrovská gratulace taťkovi i holkám, hlavně ať je Adélka zdravá. V lednici mám zbytek červeného, tak ho jdu ztrestat na její zdraví. Hlavně si to pořádně užijte, já mám holky doma 14 dní a je to super...

Odkaz ke komentáři

Díky chlapi. Otevřel jsem si lahev Ryzlinku ze Šobesu. Zítra za ženskejma vyrazíme. Jinak jméno jí vybral bráška, sotva začal mluvit, tak chtěl Adélku. Jakákoli jiná volba byla v podstatě nemožná... ale kde k tomu přišel... Ve školce žádnou nemají, v pohádce nejspíš taky ne...

No přece "Adéla ještě nevečeřela", pouštíš klukovi ty správné filmy :) Velká gratulace a ať jsou brzo doma.

Odkaz ke komentáři

Na doporučení kolegyně jsem byl se svým aparátem na masáž u fyzioterapeuta v důchodě. Hoši, žádné leštění kože, jak u těch cérek s kurzem z pracáku. Ani demotivovaná terapeutka z rehabky. Když jsem si po masáži zad sednul, musel jsem dostat dvě sklenky vody, jinak bych se asi vyvrátil. Teorii měl taky nabušenou. Řekl mi který sval mám zkrácený, proč nosím hlavu na křivo, i proč mám šum v uších. Na cestu jsem ještě dostal hromadu rad. No nekupte to za třistapade. Za odvedený výkon jsem mu musel nechat pade tuzér a příště zas.

Hele to by mě zajímalo, zvlášť kdyby byl z Brna. Můžeš mi napsat nějaký kontakt na něj, jestli si ho teda nesušíš pro sebe?

Odkaz ke komentáři

připojuji se k řadě gratulantů a přeji všem pevné zdraví. Očekávám brzy foto s komplet novými hodinkami v sekci Co máte dnes na ruce... :)

Odkaz ke komentáři

Mám radost, že jsem jednoduše vyřešil problém s knoflíkem u riflové bundy z vnitřní strany rukávu. Ťukal mi do spony na tahu nebo na řemenu a docela mi to vadilo. Ten zvuk byl nepříjemný a při otočení ruky to mohlo bouchat i do skla. Normálnímu minerálu by to asi moc dobře nedělalo.

post-32939-0-82782200-1409133994_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...