tombed Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 To sme byli mlady a blbi a pokudsi dobre vzpominam, bylo finale s Vitkovicema. Jen uz nevim, jak dopadlo. A ze sem vzal do hospody relikvii, ja se k ni chtel chovat hezky. Nevim, proc sme se pak tak zliliVím přesně, vyhráli jste... Procházel jsem, jako ostravák uličkou hanby...
instant Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 som stastny. je to parodia a ja neviem na co. a vobec ma to nesere
zceyee Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Nevim na co je to parodie, ale pripomina mi to toto.
clockyclock Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Odesláno 11. června 2018 Ty vole,, tak tohle je neskutecnej typek... https://www.facebook.com/pepa.bari/videos/460495617362828/?hc_ref=ARQH2YV5fykDi_6ZZqcmVkQzlAjHuQVhPymlasjtn1R2tPcCzQ-vcwgWdqojohE5REQ
AndyAaron Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 New York City, Union Square. Podobnych vystoupeni jsou po celem NY spousta. Kdyz uz skacou tak je to dobra podivana, stvalo me, ze nez jednou skoci, tak pred tim maji ctvrt hodiny spoustu kecu
CEGY Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 som stastny. je to parodia a ja neviem na co. a vobec ma to nesere Je to parodie na tu karu Polonez, fabrika FSO. https://cs.m.wikipedia.org/wiki/FSO_Polonez
marosh Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Kdo měl v osmdesátých letech v Polsku Polonez, byl těžký vatanen...
Klotzman Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Polonez nepolonez, ta kobieta je bardzo ladna
Povidláček Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Tak sledováni od Omegy nebo Rolex by potěšilo víc, ale na druhou stranu, taky by to mohl být Diesel
Frantik Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Tohle mi prijit na mobil tak mi jebne :-)
Návštěvník Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 No tak Tě Franta začal sledovat, to je toho
Frostie Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Tak sledováni od Omegy nebo Rolex by potěšilo víc, ale na druhou stranu, taky by to mohl být Diesel IMG_8083.PNGnejsi s tím ve špatně kategorii? Já bych to třeba dal do naštvalo...
mondeo2 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 nejsi s tím ve špatně kategorii? Já bych to třeba dal do naštvalo... Já bych to dal do vlákna co mě potěšilo, zvláštť jestli je to vod Franty..............to Tě prostě musí potěšit, když Tě začne sledovat jeden z čelních ambasadorů Festiny..............
Lobber Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Přemýšlím, že si udělám radost, a koupím si SS :0$ :0D https://instagram.com/p/Bj8dKr4lqpN/
clockyclock Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Šéf přijímá nového prodavače, s tím, že jej vezme na zkušební dobu,aby viděl, jak se osvědčí. Po zavírací hodině si jej zavolá do kanceláře. "Tak kolik jste dnes měl zákazníků?" "Jednoho, šéfe." "Cože!? Jednoho? Naši prodavači udělají průměrně šedesát až sedmdesát zákazníků denně! Co jste celý den dělal!? A kolik jste vlastně utržil?" "Tři sta osmdesát tisíc dolarů." "Tři sta osmdesát tisíc? Proboha, co jste prodal?" "No, první jsem prodal malinký háček na ryby. Pak jsem zákazníka přesvědčil, že by si mohl vzít ještě i střední a velký háček. Pak jsem ho přesvědčil, že by si měl vzít i nějaký vlasec a k němu jsem mu prodal tři pruty - malý, střední a veliký. Dal jsem se s ním do řeči, zeptal jsem se, kde bude rybařit. Povídal, že na mysu, dvacet mil na sever. Tak jsem mu prodal ještě pořádnou větrovku, nepromokavé kalhoty a gumáky, protože tam dost fouká. Přesvědčil jsem ho, že na pobřeží neberou, tak jsme šli vybrat motorový člun. Pak jsem se ho zeptal, co má za auto a vylezlo z něj, že dost malé, člun by na něm nemohl odvézt.Tak jsem mu prodal ještě přívěs." "A tohle všechno jste prodal člověku, který si přišel koupitjediný háček na ryby!?" "Ne. On původně přišel koupit vložky pro svoji ženu. Tak jsem mu navrhnul, že když si teda o víkendu nezašuká, že by si mohl zajít aspoň na ryby...
kuncák7 Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Sice nevím, co to Clorox je, ale dobré pitíčko to asi nebude :-)).
Doporučené příspěvky