OndraTce Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Tak takhle to bylo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Krásný a slušný vtip Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Oprava zatekajici střechy, po úřednícku (využití volebních uren celorocne). Oprava není žádné samodomo, ale provedena odborníky od spravcu budovy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Tak jak to mate doma vy? Typy žen podle ajťáků:TYP VIRUS-Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní.TYP INTERNET-Musíš zaplatit za přístupTYP USB-Je dobrá jen na zastrčení kabeluTYP BLUETOOTH-Chce udržovat přátelství bez kontaktuTYP SERVER-Když jí potřebuješ, vždy je obsazenáTYP WINDOWS-Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit životTYP POWERPOINT-Je atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotuTYP EXCEL-Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkonyTYP WORD-Vždy má pro tebe překvapení, ale v podstatě ji nikdo nerozumíTYP DOS-Kdysi ji měli všichni a dnes o ní nemá zájem nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 :-)Fakt povedený , při pondělku mě to rozveselilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 (upraveno) .. edit: kto nesledujete U.S. politiku, je to Ocasio Cortez, kongresmanka z instagramu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. února 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Nevím, jestli už se to tady neprobíralo, ale pane bože co má tohle být...? (Windows 7 Enterprise) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Prvni den po skole v nejakem korporatu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Tyjo, to by bylo super, ale bohužel už dávno ne :-D (po škole jsem se docela flákal, pracoval v kavárně, atd).Jen jsem si chtěl nařídit hodinky a zarazilo mě, proč to není ve Win slícované na 12tku. Nikdy dříve jsem si toho nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Tyjo, to by bylo super, ale bohužel už dávno ne :-D (po škole jsem se docela flákal, pracoval v kavárně, atd).Jen jsem si chtěl nařídit hodinky a zarazilo mě, proč to není ve Win slícované na 12tku. Nikdy dříve jsem si toho nevšiml. Máš používat Win10, tam už jsou digitálky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Tyjo, to by bylo super, ale bohužel už dávno ne :-D (po škole jsem se docela flákal, pracoval v kavárně, atd).Jen jsem si chtěl nařídit hodinky a zarazilo mě, proč to není ve Win slícované na 12tku. Nikdy dříve jsem si toho nevšiml.Jak to neni presne po indexech, tak tam bude Ronda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Jak to neni presne po indexech, tak tam bude Ronda jak nelícujou indexy, je to originál SEIKO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Neskutečný, https://www.facebook.com/petra.kosickaradacovska/posts/1811905268867071 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Neskutečný, https://www.facebook.com/petra.kosickaradacovska/posts/1811905268867071no tyvle :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 edit: kto nesledujete U.S. politiku, je to Ocasio Cortez, kongresmanka z instagramu.Já jako chápu, že jí plno lidí nemůže přijít na jméno, ale lepší fór tam fakt neměli? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky