Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Oprava zatekajici střechy, po úřednícku (využití volebních uren celorocne). Oprava není žádné samodomo, ale provedena odborníky od spravcu budovy.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jak to mate doma vy? :D

Typy žen podle ajťáků:

TYP VIRUS-Ani si nevšimneš a nastěhuje se ti do bytu a všechno si přivlastní.

TYP INTERNET-Musíš zaplatit za přístup

TYP USB-Je dobrá jen na zastrčení kabelu

TYP BLUETOOTH-Chce udržovat přátelství bez kontaktu

TYP SERVER-Když jí potřebuješ, vždy je obsazená

TYP WINDOWS-Má spoustu chyb, ale nedovedeš si bez ní představit život

TYP POWERPOINT-Je atraktivní, můžeš se s ní pochlubit, ale sama o sobě nemá hodnotu

TYP EXCEL-Říká se, že umí spoustu věcí, ale ty ji používáš jen pro základní úkony

TYP WORD-Vždy má pro tebe překvapení, ale v podstatě ji nikdo nerozumí

TYP DOS-Kdysi ji měli všichni a dnes o ní nemá zájem nikdo

Odkaz ke komentáři

Tyjo, to by bylo super, ale bohužel už dávno ne :-D (po škole jsem se docela flákal, pracoval v kavárně, atd).

Jen jsem si chtěl nařídit hodinky a zarazilo mě, proč to není ve Win slícované na 12tku. Nikdy dříve jsem si toho nevšiml.

Odkaz ke komentáři

Tyjo, to by bylo super, ale bohužel už dávno ne :-D (po škole jsem se docela flákal, pracoval v kavárně, atd).

Jen jsem si chtěl nařídit hodinky a zarazilo mě, proč to není ve Win slícované na 12tku. Nikdy dříve jsem si toho nevšiml.

Máš používat Win10, tam už jsou digitálky :D.

Odkaz ke komentáři

Jak to neni presne po indexech, tak tam bude Ronda ;)

Odkaz ke komentáři

edit: kto nesledujete U.S. politiku, je to Ocasio Cortez, kongresmanka z instagramu.

Já jako chápu, že jí plno lidí nemůže přijít na jméno, ale lepší fór tam fakt neměli?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...