moco Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Taky to není humor, ale je to zajímavé jak úmrtí Karla G. ?převyšuje? standart. Zaslouží si to. (foto z pražského metra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Tvl Zmizíku s Tebou bych chtěl jednou mít dvojdomek :-D Jinak k tématu. Kamarádka sdílela nějaký dojemný příběh o zneužívání dětí v americe. Nakonec napsala, že nedávno odsoudili Petra Dostála, který jí kdysi učil ve školce tančit. Tak jsem řekl, že zase zažila spoustu poprvé už ve školce- první tanec, první pusa, první anální sex... no teď je na mě nasraná.Až se mě maminka zase bude ptát, proč si neudržím delší vztah, že chce vnuky. Tak se asi přiznám, že to může být i mnou :-D no ak chce mamina vnukov, rozhodne prehodnot svoj postoj k analnemu sexu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 K tématu:Žena přišla ke svému doktorovi a svěřuje se mu, že její manžel si našel zálibu v análním sexu, a ona si není jistá, jestli je to dobrý nápad. Doktor:"A líbí se vám to?""Ale jo, je to zvláštně jiné, ale příjemné.""No vidíte. Pokud vás to nebolí, tak není žádný důvod se análnímu sexu vyhýbat, pokud si dáte pozor, abyste neotěhotněla.""Počkejte, ono se dá i při análním styku otěhotnět?""No jistě, jak myslíte, že se rodí právníci?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 tento clanok som cital pred rokmi a teraz som ho opat objavil. Nieviem, na com ti pani ficia, ale ja som sa bavil. http://www.youngstyle.cz/mocny-test-cervenych-krabicovych-vin http://www.youngstyle.cz/habanero-fakt-vostrej-test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 ciwe exitus soplicus ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Cele by to mohlo byt jinak, kdyby zeny nebyly tak sebestredne a misto trvani na okamzitem sepsani zaveti, v tech 37,0 donesly dalsi studene pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 K tématu:Žena přišla ke svému doktorovi a svěřuje se mu, že její manžel si našel zálibu v análním sexu, a ona si není jistá, jestli je to dobrý nápad. Doktor:"A líbí se vám to?""Ale jo, je to zvláštně jiné, ale příjemné.""No vidíte. Pokud vás to nebolí, tak není žádný důvod se análnímu sexu vyhýbat, pokud si dáte pozor, abyste neotěhotněla.""Počkejte, ono se dá i při análním styku otěhotnět?""No jistě, jak myslíte, že se rodí právníci?"Já to znám s jinou profesí, policajti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 ... jeden motorkarsky (stvorkolesova verzia: DPF filter) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Hlavne bacha na vtipy o Grete...https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/autismus-pas-psychiatrie-deti-jaroslav-matys.A191002_122304_domaci_linv Nojo- řekneš pravdu a končíš... už je to tu zas.Hlavne bacha na vtipy o Grete...https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/autismus-pas-psychiatrie-deti-jaroslav-matys.A191002_122304_domaci_linv Nojo- řekneš pravdu a končíš... už je to tu zas.https://www.zdravotnickydenik.cz/2019/10/zduvodneni-stanoviska-vyboru-psychiatricke-spolecnosti-cls-jep-k-vyrokum-mudr-jaroslava-matyse/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Přirozeně - nic jiného jsem nečekal. Ty báby taky chodily na Čertovy kameny obcovat s rohatým, všichni to víme ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Ještě jednou Greta... jenže ta nechodí do školy, takže se v grafech nevyzná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Tomuhle vtipku ovšem nasadil korunu můj kámoš, inženýr, kterej mi napsal: "Mne to otocit nejde, mobil mne to nedovoli." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Fór dobrej a inženýr ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Hustýýýýýý...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Pamatujete ještě na božského Davida Haselhoffa coby Knight Ridera a jeho hopkající Pontiac Firebird alias KITT? (snad to tu ještě není) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Uz dlouho me zadny muzikal nezaujal jako tento. Jsem celkem zvedavy o cem by moh byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 tady se nekdo hodne vyblb : ))) http://csfdjs.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Přišel ke mě v noci demon, aby mi sebral duši, ale pak jsme zjistili, ze toho máme moc společného, tak jsme pokecali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky