Marhi Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 To mi připomnělo:instant:Pre novacikov na fore, extrakt z chronomagorskeho frazeologickeho slovnika:"Nic co by neslo rozlestit" - hodinky su normalne doje*ane ako kazde ine"Byla to zajimava zkusenost" - vacsiu pi*ovinu som v zivote neurobil, uz to nikdy nezopakujem"Hodinky si sveho kupce jiste najdou" - su skarede, drahe a urcite aj sm.dia, ale nehodi sa to povedat nahlas"Mam prirozeny nadhled" - co uz s tymi Rolexami, ked som za nich vyvalil take love.Na tohle jsem už úplně zapoměl, svatá pravda, tesat do kamene.
Xenomorfus Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Zena objednala vesty, ale podle prekladu trackingu ji zrejme dorazi "vzajemne tesneni"
guzmic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Podle mě má růžové lodičky, takže to má cajk...
guzmic Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) Duble Upraveno 8. března 2018 uživatelem guzmic
Thomas Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Zápas dvou romských fotbalových klubů skončil bez branek.
kuncák7 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tohle mi pripomina muj navrat domu, kdyz necham mazlicka doma samotneho
Hasňa Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Podle mě má růžové lodičky, takže to má cajk...
Leviathan Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) pavuk dost fasa Upraveno 8. března 2018 uživatelem Leviathan
moco Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 to je hnus, nedá mi to se nepodělit Genderově vyvážené
(z)denny Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tabulka na toaletě v Zurichu. Je to vůbec k smíchu?
kuncák7 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Tabulka na toaletě v Zurichu. Je to vůbec k smíchu?Je. Tuhle tabulku bych chtel sehnat :-)
McStinger Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Pavúk dobrý Mi pripomenul, ako mi kamarát dal strážiť na pár dní maltézáka. Upozornil ma, že počas mojej neprítomnosti ho mám zavrieť do predsiene a k ničomu sa nesmie dostať, hlavne nie k topánkam. Ale že sa nesmie dostať k hromade časákov, ktoré som mal pripravené na vyhodenie, to som nevedel. Prídem domov, otvorím dvere do predsiene a v predsieni pol metra našklbaného papiera. Pes si dal robotu, každú jednu stranu vytrhol a zošúveril. Najviac ma bavilo, že sa pod tým papierom pohyboval, vyzeralo to ako z hororu. Kopa papiera, ktorý sa vlnil.
(z)denny Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Je. Tuhle tabulku bych chtel sehnat :-)Já taky :-) ale hlídali si ji..
roura74 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Je. Tuhle tabulku bych chtel sehnat :-)Hned mě napadly guerilla akce na různých místech. Vytisknout a lepit. :-)
Maxmillian Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Blby bude az nam budou z porodnice davat upraveny genderove neutralni deti.
Doporučené příspěvky