Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nojo no, my sociálně slabší tam zase máme střední Čechy, protože nás nouze vytlačila z centra za ceduli...

Odesláno

Nojo no, my sociálně slabší tam zase máme střední Čechy, protože nás nouze vytlačila z centra za ceduli...

No tvl S na RZ. Pánbůhsnámiazlýpryč. :D

Odesláno (upraveno)

to: Kamil

Neboj, já už do centra autem nejezdím, voni nás tam ty moravsko-slezko-slovenský okupanti, co ovládli magistrát, nechtěj pustit, nakreslili na zem čáru a za tu se nesmí, jenom se bojím, jestli nebude časem povinný mít "S" i na bundě.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno

To jsem viděl někde na fotce, na límci uniformy, dvě S. Já furt myslel, že jsou to elektrikáři, když ty jejich eska vypadaly jak blesky a voni to byli asi kluci ze Slovenska. :-)

Odesláno

Clocky - tak jsem si projel galerii v mobilu a dávám Ti za pravdu. Manželka říká, že mám i stejný infantilní úsměv, když fotím hodinky, jako ten borec.

Odesláno

V nabídce svetrů a vest jsem objevil i toto (viz odkaz). Na co všechno ty ženské nepřijdou a i tímto se jen potvrzuje, že ženské pohlaví je hnacím motorem všeho možného.... A propo, nemáte někdo náhodou svetr z Austrálie ?  :)

https://www.bety.cz/sex-a-vztahy/clanky/5229/Umelkyne-plete-svetr-Klubicko-ma-ve-vagine-VIDEO

Odesláno

V nabídce svetrů a vest jsem objevil i toto (viz odkaz). Na co všechno ty ženské nepřijdou a i tímto se jen potvrzuje, že ženské pohlaví je hnacím motorem všeho možného.... A propo, nemáte někdo náhodou svetr z Austrálie ?  :)

https://www.bety.cz/sex-a-vztahy/clanky/5229/Umelkyne-plete-svetr-Klubicko-ma-ve-vagine-VIDEO

To ale není humor, to je na založení vlákna"K pláči".

Odesláno

"Svému umění je tak oddaná, že nepřestává plést ani ve dnech, kdy má menstruaci. ?Umění by nebylo uměním, kdybych z něj vystřihla svůj menstruační cyklus,? věří Jenkins, jež hodlá plést více než jeden měsíc."

Tak z toho mi zaskocila vanocka v krku.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No mně se tam nejvíc líbí ten úvod: ......touží učinit z ženské vagíny něco, co nebude pro lidi šokující či jim to nahánět hrůzu. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...