lub Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 jsem v podstatě rád, že už mě seiko nebaví a zároveň že jsem stihl a dosyta si užil éru 'slušný hodinky za dobrý peníze'.
Waya03 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Hmm, a modifikátoři nebudou mít co žrát. Všechny barevný kombinace pokrytý už v základu :-)
Povidláček Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Ještě by teda mohli udělat full lume dial podobně jako to mají Promastery a jedny bych na léto hned vzal
skalis Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Navic, jak je u petek zvykem, nesroubovaci korunka a WR 100m...
5etter Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Aspoň se nebude kazit závit, jak bylo zvykem...
martigen Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Za mě dobrý a přibude dalších X brouků co "budou hlodat".
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 (upraveno) Podle me nemelo smysl drzet SKX a zelvy vedle sebe. Tak SKX trosku downgradovali nebo upgradovali, zalezi jak to kdo bere.V tom prehledu mi chybi ty cerno-cerne. Jinak barev je tolik, ze nevim jakou bych vybral, takze asi zadnou Upraveno 7. srpna 2019 uživatelem AndyAaron
Pavel87 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Tak jsem se těšil, ale za tu cenu bych radši vzal želvy a bylo by. Za mě teda nic moc, zklamání.
geometr Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Celkem smutný, slušnej downgrade, to už nejsou potápky.
McStinger Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Tady jsou všechny novinky Seiko 5 Sports collage.png
shaggy Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Akoze 300 ecok za petky??? Haha... Sent via IPoAC
McStinger Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Mrzí ma to, ale Seiko sa mi svojimi počinmi z posledných rokov pomerne rýchlo vzďaľuje. Toto je ďalší krok. Urobiť z jednej zo svojich legiend downgradnutý farebný cirkus. Viem, že sa na mňa môžu zvysoka a že mieria inam, ale ešte si to tu napíšem a potom na to prdím.
nooski Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Lidem se nejde zavděčit. Jsem rád, že už přímo s lidma dělat nemusím. Za mě jen dvě připomínky: lunetu vyměnit za kus s celou minutovou stupnicí a lumi bodem a pak drobnost v podobě průhledného dýnka. Jsou jinak parádní včetně nového loga a nápisu automatic. Na pepsiny si brousím zuby.
McStinger Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 nooski, možno ešte okrem minútovej stupnice, lumibodu a plného dienka by mohli mať skrutkovaciu korunku a 200m vodotesnosť, nie? Sa ľuďom nezavďačíš.
geometr Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 No jo no, tohle už nejsou potápky SKX, ale nějaký sportovní pětky. Osobně bych to jako nástupce SKX nenazýval, Jirko.
Liqid Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Bude jich dokone ještě o něco víc https://www.seikowatches.com/global-en/products/5sports/lineup A komentář od Hodinkee https://www.hodinkee.com/articles/the-new-seiko-5-sports-watches?fbclid=IwAR0-yDwc1s89vf0mC2AB7bl5zadOXZFIWdMegnYqDLnCRWlJpmvxFjpOOtg
Jiří Štencek Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 No jo no, tohle už nejsou potápky SKX, ale nějaký sportovní pětky. Osobně bych to jako nástupce SKX nenazýval, Jirko. Máš pravdu, nechal jsem se u popisků unést.. info o nástupnictví půjde pryč. Díky.
Ace84 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Celkem fajn fashion hodinky. Pro běžného zákazníka z ulice rozhodně zajímavé změny. Pro nás všechny ostatní jsou fíčury jako průhled a nešroubovací korunka krok zpět.
xbraj19 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Tak ono ty SKX taky nebyly žádná sláva. Nejvic se mi asi líbí verze s bílým chapter ringem a s krémových cifrem.300? za automaty je rozumná cena, za tu cenu se prodávají kdejaké baterkové mr.ky.Změna je život.
Vladar91 Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2019 Jsou super, hlavne podle me budou delat tak 50 variant tak si vybere kazdy. Dlouho chci zelene Seika tak to snad klapne tady.Zavit na SKX stal stejne za prd a s myma ostatnima seikama s WR100 jsem plaval (a skakal) v mori a stejne je nikdy nevytopiltak to staci. A cena casem klesne.. Caseback snad pujde vymenit za plny z SKX.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se