Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Podle me nemelo smysl drzet SKX a zelvy vedle sebe. Tak SKX trosku downgradovali nebo upgradovali, zalezi jak to kdo bere.

V tom prehledu mi chybi ty cerno-cerne. Jinak barev je tolik, ze nevim jakou bych vybral, takze asi zadnou :)

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Mrzí ma to, ale Seiko sa mi svojimi počinmi z posledných rokov pomerne rýchlo vzďaľuje. Toto je ďalší krok. Urobiť z jednej zo svojich legiend downgradnutý farebný cirkus. Viem, že sa na mňa môžu zvysoka a že mieria inam, ale ešte si to tu napíšem a potom na to prdím.

Odesláno

Lidem se nejde zavděčit. Jsem rád, že už přímo s lidma dělat nemusím. Za mě jen dvě připomínky: lunetu vyměnit za kus s celou minutovou stupnicí a lumi bodem a pak drobnost v podobě průhledného dýnka. Jsou jinak parádní včetně nového loga a nápisu automatic. Na pepsiny si brousím zuby.

Odesláno

No jo no, tohle už nejsou potápky SKX, ale nějaký sportovní pětky. Osobně bych to jako nástupce SKX nenazýval, Jirko.

Máš pravdu, nechal jsem se u popisků unést.. info o nástupnictví půjde pryč. Díky.

Odesláno

Celkem fajn fashion hodinky. Pro běžného zákazníka z ulice rozhodně zajímavé změny. Pro nás všechny ostatní jsou fíčury jako průhled a nešroubovací korunka krok zpět.

Odesláno

Tak ono ty SKX taky nebyly žádná sláva.

Nejvic se mi asi líbí verze s bílým chapter ringem a s krémových cifrem.

300? za automaty je rozumná cena, za tu cenu se prodávají kdejaké baterkové mr.ky.

Změna je život.

Odesláno

Jsou super, hlavne podle me budou delat tak 50 variant tak si vybere kazdy. Dlouho chci zelene Seika tak to snad klapne tady.

Zavit na SKX stal stejne za prd a s myma ostatnima seikama s WR100 jsem plaval (a skakal) v mori a stejne je nikdy nevytopil

tak to staci.

A cena casem klesne..

Caseback snad pujde vymenit za plny z SKX.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...