siwi Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 Ty tam ale musíš mít nahuleno Vždycky jsem snil o tom, že budu mít práci, při který si budu moct v klidu zakouřit. Ale ve třídě před dětma se to fakt nedá
nickolas Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 To víš, dělám co můžu Jako ideál to není, ale nechce se mi furt běhat 4 patra, nedejbože omezit hulení Ale mám aspoň furt otevřený okno. V zimě a za deště to je složitější, ale dá se.
siwi Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Odesláno 27. října 2021 To máš dobrý. Já právě ty 4 patra dolů musím...
JR_2010 Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Odesláno 28. října 2021 Já dnes trochu černé do modra do toho podzimu
pauliej Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Odesláno 31. října 2021 Ja som dnes nahodil taketo oblekovky ..
KatkaB Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2021 (upraveno) Orient Star ze včerejška. Upraveno 2. listopadu 2021 uživatelem KatkaB
chief Odesláno 2. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2021 [mention=40502]KatkaB[/mention] To je čitelnost Nádhera Sent from my iPhone using Tapatalk
pauliej Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 Tieto oranžady sa mi pačia stale viac ....
Chronopetr Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2021 Zítra přijede nový šéf. Volba padla ne něco společenského, decentního, ale aby si nemyslel, že nás firma přeplácí .
morbo Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Nejsem moc zastáncem skupinových fotek (bo to dycky doprasím), ale když vidím, jak to tady frčí, tak sem si řek, že udělám vyjímku, ať držím krok s dobou.
morbo Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 @AndyAaron Děkuju ti, kamaráde, ale já sem v tomhle punktu bohužel fakt nešťastník a to hned dvakrát, bo když už se mi to čistě náhodou podaří jakž takž zaostřit tak, aby to nevypadalo jak ráno po maturitě, tak se to pro změnu následně celé rozsype při uploadu. Ale to sem nepatří, takže tímto sorry za OT. PS: nějaké diskuse kolem komprese fotek jsem tu samozřejmě zaznamenal, ale jako prostý pobíječ much si to zřejmě budu muset nastudovat ještě jednou...
AndyAaron Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 Aniz bych ti zjistne lezl nekam, tak jde hlavne o napad a atmosferu. A to tam vidim. A navic po ctyrech ginech s tonicem (doma michanych, tudiz s dostatecnou porci ginu) ti muzu rict, ze ostrejsi fotky jsem jeste nevidel Fakt se mi to libi
Snekofon Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2021 @Bajsy kůže jim pasuje taky @morbo přidávám se k pochvale, druhé nejlepší využití pohárků a ta temné industriální stěna v pozadí nemá chybu
Bajsy Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2021 Když vidím fotky jako je ta morbova, tak si říkám "Krucinál, že mně to nikdy nenapadlo...". Paráda. @Snekofonzatím jsou na silikonu, klame tělem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se