Frostie Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 4 minutami, jovani napsal: jak to myslis? Že je to v ledničce totéž, pod jiným obchodním názvem / značkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Jestli to bylo na mě, tak takhle: Hnízdní parazitismus je typický pro kukačky, které nakladou svá vejce do hnízd jiných ptáků.Máš tam jeden parazitní salám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ale to neva, zjest sa da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Chlapi dlouho jsem tu nebyl, ale je to bombička miluji ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 18 hodinami, M3maniac napsal: Chlapi dlouho jsem tu nebyl, ale je to bombička miluji ho. Jedu do KAUFU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Několik dnů jsem neměl čich a tedy i většinu chutě. To bylo naprosto strašný koukat na šišku do lednice. V puse nebyl rozdíl mezi uherákem, jabkem nebo cibulí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 před 1 hodinou, bandicoot napsal: Několik dnů jsem neměl čich a tedy i většinu chutě. To bylo naprosto strašný koukat na šišku do lednice. V puse nebyl rozdíl mezi uherákem, jabkem nebo cibulí. Kamaráde, tak to jsi byl opravdu chudák. To muselo být utrpení, cítím s tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Poslední dobou jedu na uherský vlně s bavorskou hořčicí a focacciou. Vyladěný kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Několik dnů jsem neměl čich a tedy i většinu chutě. To bylo naprosto strašný koukat na šišku do lednice. V puse nebyl rozdíl mezi uherákem, jabkem nebo cibulí.nj, covid je previt, mal som to podobne, 2 a 1/2 tyzdna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 45 minutami, filo-boxer napsal: Takhle zacházet s uherákem je něco mezi barbarstvím a diletantismem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 To souhlas, ale podle videa bych řekl, že to ani uherák není, vypadá to jak vysočina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 To souhlas, ale podle videa bych řekl, že to ani uherák není, vypadá to jak vysočinaMožná ani to ne, pro mne je to něco jako separátový polopárek z Kostelce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Vy naděláte. Pořád je to jenom vepřový salám že supermarketu. I když Pick mi do pomazánky taky přijde škoda. Ale dá se tak zužitkovat třeba nějaký ne echt uherák, když ho někdo omylem koupí a pak nešmakuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Před hodinou, filo-boxer napsal: Vy naděláte. Pořád je to jenom vepřový salám že supermarketu. I když Pick mi do pomazánky taky přijde škoda. Ale dá se tak zužitkovat třeba nějaký ne echt uherák, když ho někdo omylem koupí a pak nešmakuje. To by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 (upraveno) Za první republiky byla na poměrně novodobý výrobek té doby, uherský salám; uvalena tzv. daň z přepychu, ale i přesto, nebo možná právě proto, v té době . . . v době kdy se u nás začal vyrábět první tavený sýr v plechovkách . . . byla vyráběna tzv. "uherská pěna". Její výroba spočívala v namletí i těch nejmenších odřezků uheráku, smíchaných s vyšlehaným máslem a taveným sýrem. V nedávné historii jsme tuto měli dokonce uvedenu v ČSN normách pro studené stravování (v podstatě jde o cca stejný poměr uvedených surovin). Takže za mě doporučuji v rámci této nostalgie ušlehat uherskou pěnu, namazat ji na plátek veky, přidat nahoru šunku od kosti, kyselou okurku, vzpomenout si na dobu Paukerta, Buriana a trochu se bez odsuzování zasnít Upraveno 30. ledna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 31. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2021 V 30. 1. 2021 v 8:27, Tom4 napsal: Za první republiky byla na poměrně novodobý výrobek té doby, uherský salám; uvalena tzv. daň z přepychu, ale i přesto, nebo možná právě proto, v té době . . . v době kdy se u nás začal vyrábět první tavený sýr v plechovkách . . . byla vyráběna tzv. "uherská pěna". Její výroba spočívala v namletí i těch nejmenších odřezků uheráku, smíchaných s vyšlehaným máslem a taveným sýrem. V nedávné historii jsme tuto měli dokonce uvedenu v ČSN normách pro studené stravování (v podstatě jde o cca stejný poměr uvedených surovin). Takže za mě doporučuji v rámci této nostalgie ušlehat uherskou pěnu, namazat ji na plátek veky, přidat nahoru šunku od kosti, kyselou okurku, vzpomenout si na dobu Paukerta, Buriana a trochu se bez odsuzování zasnít V ucnaku kolem 1981 jsem si v kantosce kupoval uherskou a cabajskou penu v kelimku. Dodnes si chut pamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Když jsem včera dělal větrníky, zbylo trošku těsta, to je normálně odpalované tedy bez cukru, udělal jsem pár mini kousků a rovnou spíchnul tu pěnu. Paráda. Ještě že jsem byl odpoledne chvíli běhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 @Tom4 paráda, jak od Lipperta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Když už jsem musel do toho Kauflandu, tak jsem si koupil něco na pěkný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se