Xenomorfus Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Sorry, vbehl mi tu do toho bratranek a resili sme cosik... Viz vikinho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna Já sem lama... počítal jsem jen 8/8 a z toho 5/8... Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 4 minutami, Gustaf napsal: Já sem lama... počítal jsem jen 8/8 a z toho 5/8... Dík Az vyrazis na kole, tak o pauze u pivka muzes procvicovat matiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 1 minutou, warann napsal: Az vyrazis na kole, tak o pauze u pivka muzes procvicovat matiku Nasrat... mám na myčce tlačítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna před 11 minutami, Gustaf napsal: Já sem lama... počítal jsem jen 8/8 a z toho 5/8... Dík Nejsi ;-). 8/8 si mel dobre a stacilo pripocist ty 3/8... zjednodusene "jednu celou". Pokud zlomek vychazi nejake rozumne cislo, lze to spocitat i tak, ze ho "vypoctes" (vydelis) a pripoctes tu jednu. A tim to vydelis... ....no, jak to po sobe tak ctu, tak to z toho nechapu ani ja :-D. S tim vysvetlovanim a postupy sem mel problem uz na zakladce a na stredni se to jen prohloubilo...ale tam to souviselo s pubertou a tim, ze sem mel ucitele u pr*ele :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna V dalších úlohách už jsem se chytnul....ale potřeboval jsem kopanec, no.... diiiiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Nemáte prosím někdo tip kde nejlépe sehnat 70m ocelového válcovaného lana průměr 9mm do lesnického navijáku Krpan 4. Ideálně Orlické hory. Za případné postrčení předem děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna www.lana-vamberk.cz Ocelová lana | region-lana.cz tady by ti mohli pomoct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 27. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna Čau, mohu bezpečně použít pasty typu QUIXX na vyleštění malých škrábanců z displaye mobilu? Díky předem, S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna V jinem vlakne se resily "neoddelitelna" vicka z PET lahvi. Dneska sem si na to nahodou vzpomel, kdyz sem si ve sklepe bral mineralku. Tak sem natocil 7s video, jak dešpuntuju ja :-D. Ja sem totiz nevedel dlouhou dobu, ze jsou "neoddelitelna". Zkratka sem to bral jako odlisnou perforaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Copak o to, utrhnout to jde celkem lehce, ale přijde mi že pak dycky zůstanou takový dlouhý zbytky na kroužku kolem hrdla a ty už rukou jen tak neutrhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Tak mne to nikdy nenapadlo trhat ani predtim, kdyz byl jen krouzek treba. Ty zbytky mi nijak nevadi stejne jako predtim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna před 41 minutami, Xenomorfus napsal: Tak mne to nikdy nenapadlo trhat ani predtim, kdyz byl jen krouzek treba. Ty zbytky mi nijak nevadi stejne jako predtim. Nojo, ale třeba myslím u Poděbradky, je tvarovaný vršek tak, ho musíš zašroubovat aby seděl se spodní části, nebo ji odříznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altrigo Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Nevíte náhodou někdo, od kterého roku jsou pravidelní pronajímatelé využivající platformu airBNB povinni přihlásit se jako plátci DPH bez ohledu na výši obratu/:zisku? Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 7. května Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května Mám pár 10 librovek z roku 2000, které prý už neplatí. Nevíte která banka u nás mi je vymění? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Neni to nekdo z Brna a okoli, kdo musi pekne fotit hodinky a ukazal by mi jak na to? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Kluci, poraďte mi, prosím, nějakou rozumnou powerbanku (pro dítě), koukal jsem na ně, ale jsou toho takový mraky... takže kdyby měl někdo nějakou osvědčenou... Kapacitně bych to viděl na něco mezi 10000 a 20000 mAh. Mělo by to bejt na dobytí mobilu s 5000 mAh baterií, případně bezdrátových sluchátek. Aby to dobylo ten mobil tak aspoň 2x. Pod 10000 mAh si myslím, že je to o ničem a nad těch 20000 jsou to už velký těžký cihly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května Mrkni na řadu Alzapower, klasická Čína, ale za pár peněz a po pár letech mi pořád drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 11. května Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května před 11 minutami, geometr napsal: Kluci, poraďte mi, prosím, nějakou rozumnou powerbanku (pro dítě), koukal jsem na ně, ale jsou toho takový mraky... takže kdyby měl někdo nějakou osvědčenou... Kapacitně bych to viděl na něco mezi 10000 a 20000 mAh. Mělo by to bejt na dobytí mobilu s 5000 mAh baterií, případně bezdrátových sluchátek. Aby to dobylo ten mobil tak aspoň 2x. Pod 10000 mAh si myslím, že je to o ničem a nad těch 20000 jsou to už velký těžký cihly. Já kupoval mladýmu tohle AlzaPower Fly 26800mAh Power Delivery (60W) A je spokojenej. Navíc je teď zrovna v akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se