Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

před 11 minutami, Gustaf napsal:

Já sem lama... počítal jsem jen 8/8 a z toho 5/8...🤦‍♂️🤦‍♂️ Dík 

Nejsi ;-). 8/8 si mel dobre a stacilo pripocist ty 3/8... zjednodusene "jednu celou". Pokud zlomek vychazi nejake rozumne cislo, lze to spocitat i tak, ze ho "vypoctes" (vydelis) a pripoctes tu jednu. A tim to vydelis...

....no, jak to po sobe tak ctu, tak to z toho nechapu ani ja :-D.

S tim vysvetlovanim a postupy sem mel problem uz na zakladce a na stredni se to jen prohloubilo...ale tam to souviselo s pubertou a tim, ze sem mel ucitele u pr*ele :-D. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemáte prosím někdo tip kde nejlépe sehnat 70m ocelového válcovaného lana průměr 9mm do lesnického navijáku Krpan 4. Ideálně Orlické hory. Za případné postrčení předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

V jinem vlakne se resily "neoddelitelna" vicka z PET lahvi. Dneska sem si na to nahodou vzpomel, kdyz sem si ve sklepe bral mineralku. Tak sem natocil 7s video, jak dešpuntuju ja :-D. Ja sem totiz nevedel dlouhou dobu, ze jsou "neoddelitelna". Zkratka sem to bral jako odlisnou perforaci. 

Odkaz ke komentáři

před 41 minutami, Xenomorfus napsal:

Tak mne to nikdy nenapadlo trhat ani predtim, kdyz byl jen krouzek treba. Ty zbytky mi nijak nevadi stejne jako predtim.

Nojo, ale třeba myslím u Poděbradky,  je tvarovaný vršek tak, ho musíš zašroubovat aby seděl se spodní části, nebo ji odříznout. 

Odkaz ke komentáři

Nevíte náhodou někdo, od kterého roku jsou pravidelní  pronajímatelé využivající platformu airBNB povinni přihlásit se jako plátci DPH bez ohledu na výši obratu/:zisku? Děkuju

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kluci, poraďte mi, prosím, nějakou rozumnou powerbanku (pro dítě), koukal jsem na ně, ale jsou toho takový mraky... takže kdyby měl někdo nějakou osvědčenou... Kapacitně  bych to viděl na něco mezi 10000 a 20000 mAh. Mělo by to bejt na dobytí mobilu s 5000 mAh baterií, případně bezdrátových sluchátek. Aby to dobylo ten mobil tak aspoň 2x. Pod 10000 mAh si myslím, že je to o ničem a nad těch 20000 jsou to už velký těžký cihly.

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, geometr napsal:

Kluci, poraďte mi, prosím, nějakou rozumnou powerbanku (pro dítě), koukal jsem na ně, ale jsou toho takový mraky... takže kdyby měl někdo nějakou osvědčenou... Kapacitně  bych to viděl na něco mezi 10000 a 20000 mAh. Mělo by to bejt na dobytí mobilu s 5000 mAh baterií, případně bezdrátových sluchátek. Aby to dobylo ten mobil tak aspoň 2x. Pod 10000 mAh si myslím, že je to o ničem a nad těch 20000 jsou to už velký těžký cihly.

Já kupoval mladýmu tohle AlzaPower Fly 26800mAh Power Delivery (60W) A je spokojenej. Navíc je teď zrovna v akci.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...