Gustaf Odesláno 3. března 2025 Nahlásit Odesláno 3. března 2025 Jj, tak to zjistíš letos třeba jj, taky jsem pro pohodlnost a rychlost. Si vždy říkám, když vidím ty fronty na mytu, proč si to ty lidi nezařídí.... když zeleným pruhem projedes krásně plynule...
CEGY Odesláno 3. března 2025 Nahlásit Odesláno 3. března 2025 Zdravím. Nedělá tady někdo bílou techniku popřípadě zařízení kuchyňské linky (trouba, deska, digestoř, lednice atd.)? Potřebuji vybavit dvě linky. Myslím, že to tady kdysi někdo nabízel.
DavidLC Odesláno 3. března 2025 Nahlásit Odesláno 3. března 2025 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Jj, tak to zjistíš letos třeba jj, taky jsem pro pohodlnost a rychlost. Si vždy říkám, když vidím ty fronty na mytu, proč si to ty lidi nezařídí.... když zeleným pruhem projedes krásně plynule... Mytnice v Chorvatsku a krabičky ENC, když jedeš kolem několikakilometrové kolony, tak nechápeš....
geometr Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 (upraveno) V 3. 3. 2025 v 9:16, Gustaf napsal: Jj, tak to zjistíš letos třeba jj, taky jsem pro pohodlnost a rychlost. Si vždy říkám, když vidím ty fronty na mytu, proč si to ty lidi nezařídí.... když zeleným pruhem projedes krásně plynule... Tak pořád bouda s obsluhou nebo automatem 4 € Upraveno 4. března 2025 uživatelem geometr 1
Gustaf Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 před 28 minutami, geometr napsal: Tak pořád bouda s obsluhou nebo automatem 4 € Někdo dělat musí
prischera Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 před 2 hodinami, geometr napsal: Tak pořád bouda s obsluhou nebo automatem 4 € Pockej to je ten sjezd z A13 na Neustift? Tam je uplne levej pruh FLEX. Overeno opakovane, naposledy letos v lednu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 Člověče, tak to jsem úplně blbej, já tam dneska nedával teda úplně bacha a máš pravdu ten nájezd do něj je už o kousíček dřív než k tý kase. A 4€ seděj. Škoda, žes to nepostnul včera. Neva. Registruju si FLEX a zpátky vyfrčím s Flexem. Takže omluva za mystifikaci. 1
prischera Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 Sorry, vcera jsem byl offline FLEX, je super pouzivam ho uz par let. Jinak ten pruh na Neustift je neprijemne uzkej a zataci, je tam treba docela davat bacha. Zpatky je to myslim v pohode, ale to ridila zena, ja sem se zmlamanou rukou videl vsechny svaty. Tak davejete pozor a uzijte si lyzovani.
geometr Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 Jojo, navíc teď dělaj nějaký opravy na A13 a je to tam svedený do dvou pruhů, omezená rychlost a jak jedou nahoru ty kamiony, tak jedou pomalu ve štrůdlu a musíš se mezi nima protáhnout na ten výjezd. No a taky tam jezdím roky a zvyk je železná košile. A díky!
DavidLC Odesláno 4. března 2025 Nahlásit Odesláno 4. března 2025 před 1 hodinou, geometr napsal: Člověče, tak to jsem úplně blbej, já tam dneska nedával teda úplně bacha a máš pravdu ten nájezd do něj je už o kousíček dřív než k tý kase. A 4€ seděj. Škoda, žes to nepostnul včera. Neva. Registruju si FLEX a zpátky vyfrčím s Flexem. Takže omluva za mystifikaci. Drobná chybka v zaměření a podívej
vzduch Odesláno 6. března 2025 Nahlásit Odesláno 6. března 2025 Máte nějaký tip a zkušenost s domácí meteostanicí?
xray33_11 Odesláno 6. března 2025 Nahlásit Odesláno 6. března 2025 Už léta používám GoGEN ME 3900, pro domácí použití úplně dostačující. Kdybych něco sháněl v budoucnu tak učitě od společnosti Ecowitt. https://gogen.cz/cs/products/meteorologicka-stanice-gogen-me-3900-wifi-cerna-gogme3900 https://www.hadex.cz/_31meteostanice-mereni-regulace-hodiny-meteostanice/
Paw Odesláno 6. března 2025 Nahlásit Odesláno 6. března 2025 Mám doma roky Netatmo, měří běžný věci (teplota, vlhkost, CO2, hlavní jednotka měří i hluk). Má to jednu hlavní jednotku, k tomu se daj připojit až další tři vnitřní, jedna venkovní a srážkoměr s windmetrem. Nevýhodou je, že to nemá vlastní displej, musí se to sledovat přes web, mobil, případně to umí sdílet data do dalších služeb.
wawrik Odesláno 6. března 2025 Nahlásit Odesláno 6. března 2025 (upraveno) Roky používam spoľahlivý Fine Offset/Ecowitt (klon brandovaný Froggitom) a idem kupovať druhý, tentokrát s piezoelektrickým a ultrazvukovým snímačom. Upraveno 6. března 2025 uživatelem wawrik
wawrik Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 V 6. 3. 2025 v 14:28, xray33_11 napsal: Už léta používám GoGEN ME 3900, pro domácí použití úplně dostačující. Kdybych něco sháněl v budoucnu tak učitě od společnosti Ecowitt. Btw, asi to vieš, ale ten Goggen, čo linkuješ, je rebrandovaný Ecowitt. Nie je tam žiadny rozdiel, Ecowitt je obchodná značka výrobcu hardwaru - Fine Offset. Zrejme sa - rovnako ako ja s Froggitom - môžeš pripájať na cloud Ecowittu a používať jeho služby. Senzorové pole mám rovnaké ako ty, len inú konzolu - ale stále je všetko Fine Offset/Ecowitt. 1
xray33_11 Odesláno 8. března 2025 Nahlásit Odesláno 8. března 2025 Btw, asi to vieš, ale ten Goggen, čo linkuješ, je rebrandovaný Ecowitt. Nie je tam žiadny rozdiel, Ecowitt je obchodná značka výrobcu hardwaru - Fine Offset. Zrejme sa - rovnako ako ja s Froggitom - môžeš pripájať na cloud Ecowittu a používať jeho služby. Senzorové pole mám rovnaké ako ty, len inú konzolu - ale stále je všetko Fine Offset/Ecowitt.To jsem teda netušil, připojený na Ecowitt to mám, ale nepřišlo mi to divný, díky za info Taky bych rád časem upgrade na ty novější čidla, ale nevim jestli by si to rozumělo se stávající konzolí
Paw Odesláno 13. března 2025 Nahlásit Odesláno 13. března 2025 Trochu OT, Netatmo má momentálně na stránkách 40% slevu na stanice s kódem WEATHER40.
bandicoot Odesláno 13. března 2025 Nahlásit Odesláno 13. března 2025 Není tu šikovný realiťák operující v Praze? Potřeboval bych radu a podle výsledku bych měl i deal. Děkuji.
vraby Odesláno 13. března 2025 Nahlásit Odesláno 13. března 2025 Poljot Flugkapitan prodáno nebo zákaz ? Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se