leebauer Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2017 Tak to nefunguje. Sakra. Žena přišla domů. Prej byla v práci. To mě vůbec nenapadlo. Tak sry za falešné naděje.
Klotzman Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2017 Kape mi doma kohoutek, taková dyzajnová hranatá hentok - a když jsem chtěl vyměnit vršek (keramickej) tak jsem zjistil, že je asi o centimetr nebo cenťák a půl kratší, než je v kraji zvykem. A nikde to nemají. Všude kde jsem se ptal na to čuměli jak husa do flašky. Nemáte někdo nějakej nápad?
Gustaf Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Zvládnu to, když jsem to ještě nikdy nedělal? :D to se stříká jarovou vodou nebo čím?
Lion Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Jj, jarova voda... Akorat musis vymackat vsechny bublinky, zbytek pak vyschne a folie se přilepí
eskimak Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Tvl, preco by niekto daval ciernu foliu na svetlo???Sorry, ale za toto by som bral vodicaky/technicaky bez otazok...
Gustaf Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Já nedávám černou, ale čirou ochrannou. Mám je na autě už teď, ale nějakej blb se mi na nich podepsal klíčem. Tak potřebuji jednu vyměnit. Lion, díky... Snad to nějak zmaknu.a když chci sundat tu starou, stačí sloupnout nebo se musí nějak nahrát? Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Gustaf
eskimak Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Já nedávám černou, ale čirou ochrannou. Mám je na autě už teď, ale nějakej blb se mi na nich podepsal klíčem. Tak potřebuji jednu vyměnit. Lion, díky... Snad to nějak zmaknu.a když chci sundat tu starou, stačí sloupnout nebo se musí nějak nahrát?Tak to je ina vec samozrejme. Ja som daval podobnym sposobom foliu na okno v dielni, ale nepodarilo sa mi vytlacit vetky bublinky... a nevyzera to moc dobre
Gustaf Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) No já to nikdy nedělal. Volal i jsem i do tří firem, který dělají tónování skel a žádná toto nedělá. Tak jsem ještě napsal dotaz do jedny firmy u nás ve městě s tím, že bych jim folii donesl. Mohli by si s tím poradit. Vždyť princip je stejnej . Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Gustaf
Lion Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Gustaf: pokud to nepujde sloupnout, tak to nahrej parním cisticem... Nebo horkovzdusnou pistoli na mensi stupne, pak horkou vodou umej lepidlo
Gustaf Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Ok.. To bude porod tajné doufám, že se toho ujme ta místní firma na tónování skel
odjinud Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Ahoj, jsme ted v Recku a klimu zdarma mame do konce mesice, pak by byla placena (42 Eur/tyden), coz platit nehodlam. Da se nejak naklonovat dalkac ke klime na telefon (samsung s4, tj. Android)? Staci jeden povel - klima on/off. Predem diky moc. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem odjinud
tommas4 Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Ahoj, jsme ted v Recku a klimu zdarma mame do konce mesice, pak by byla placena (42 Eur/tyden), coz platit nehodlam. Da se nejak naklonovat dalkac ke klime na telefon (samsung s4, tj. Android)? Staci jeden povel - klima on/off. Predem diky moc. 6 euro za den? Co to je za konec světa že chtějí za klimu extra prachy?
leebauer Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Před deseti lety chtěli po mě pět. Tak asi podražili.
SCIFI Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2017 Ahoj, jsme ted v Recku a klimu zdarma mame do konce mesice, pak by byla placena (42 Eur/tyden), coz platit nehodlam. Da se nejak naklonovat dalkac ke klime na telefon (samsung s4, tj. Android)? Staci jeden povel - klima on/off. Predem diky moc.vyzkousej. Je jich tam víc. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiqiaa.remote
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Zdravím, měl bych jeden dotaz a trochu si nevím rady- je možné s diagnozou deprese, psychické problémy ( má na to průkaz ZTP )- vlastnit a řídit auto?
Tittus Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Kámoš tu diagnózu má, bere léky asi deset let a řidičák mu nesebrali. edit: ale nemá ZTP Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Tittus
Xenomorfus Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Kdyby jenom...Jedna pani trpi maniodepresivni psychozou, ma papiry "na hlavu" cely zivot (taky ZTP a plny duchod) a krome auta ji soud uplne s prehledem sveril tříleté dite na víkendy.A to mela treba i takove zachvaty,ze skoncila na par tydnu v blazinci...
Gres Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 (upraveno) Nejsem doktor, ale myslim ze vetsi problem nez diagnoza budou prasky na tyhle nemoce a u vetsiny z nich tipuju ze ridit auto nemuzes nebo se to aspon nedoporucuje... edit.: Tak koukam ze je to spis asi o osobni statecnosti... Upraveno 30. srpna 2017 uživatelem Gres
African Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Je možné naučit pětiletého kluka aby udělal to o co ho žádám na poprvé, jako mého psa? Říkám mu, vem si bačkory, pětkrát, pojď k obědu, desetkrát, běž do vany, osmkrát... Napadl mě už i elektrický obojek, řekl bych oběd, nic, dálkové ovládání, pic, desetisekundový klepec a myslím že by to brzy šlo. No, manželka nechce, používáte ho někdo? Na mimi.cz se mi s tímto dotazem moc nechce :-)
Gres Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Ja bych se na tom mimibazaru zeptal, uz jen z duvodu jaka by byla reakce, staci prekopirovat tomco uz jsi napsal, je to dobrej dotaz :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se