Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kape mi doma kohoutek, taková dyzajnová hranatá hentok - a když jsem chtěl vyměnit vršek (keramickej) tak jsem zjistil, že je asi o centimetr nebo cenťák a půl kratší, než je v kraji zvykem. A nikde to nemají. Všude kde jsem se ptal na to čuměli jak husa do flašky. Nemáte někdo nějakej nápad?

Odesláno (upraveno)

Já nedávám černou, ale čirou ochrannou. Mám je na autě už teď, ale nějakej blb se mi na nich podepsal klíčem. Tak potřebuji jednu vyměnit.

Lion, díky... Snad to nějak zmaknu.a když chci sundat tu starou, stačí sloupnout nebo se musí nějak nahrát?

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Já nedávám černou, ale čirou ochrannou. Mám je na autě už teď, ale nějakej blb se mi na nich podepsal klíčem. Tak potřebuji jednu vyměnit.

Lion, díky... Snad to nějak zmaknu.a když chci sundat tu starou, stačí sloupnout nebo se musí nějak nahrát?

Tak to je ina vec samozrejme.

Ja som daval podobnym sposobom foliu na okno v dielni, ale nepodarilo sa mi vytlacit vetky bublinky... a nevyzera to moc dobre :)

Odesláno (upraveno)

No já to nikdy nedělal. Volal i jsem i do tří firem, který dělají tónování skel a žádná toto nedělá. Tak jsem ještě napsal dotaz do jedny firmy u nás ve městě s tím, že bych jim folii donesl. Mohli by si s tím poradit. Vždyť princip je stejnej .

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Ahoj,

jsme ted v Recku a klimu zdarma mame do konce mesice, pak by byla placena (42 Eur/tyden), coz platit nehodlam. Da se nejak naklonovat dalkac ke klime na telefon (samsung s4, tj. Android)? Staci jeden povel - klima on/off.

Predem diky moc.

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Ahoj,

jsme ted v Recku a klimu zdarma mame do konce mesice, pak by byla placena (42 Eur/tyden), coz platit nehodlam. Da se nejak naklonovat dalkac ke klime na telefon (samsung s4, tj. Android)? Staci jeden povel - klima on/off.

Predem diky moc.

6 euro za den? Co to je za konec světa že chtějí za klimu extra prachy? :D

Odesláno

Zdravím, měl bych jeden dotaz a trochu si nevím rady- je možné s diagnozou deprese, psychické problémy ( má na to průkaz ZTP )- vlastnit a řídit auto?

Odesláno (upraveno)

Kámoš tu diagnózu má, bere léky asi deset let a řidičák mu nesebrali.

edit: ale nemá ZTP

Upraveno uživatelem Tittus
Odesláno

Kdyby jenom...

Jedna pani trpi maniodepresivni psychozou, ma papiry "na hlavu" cely zivot (taky ZTP a plny duchod) a krome auta ji soud uplne s prehledem sveril tříleté dite na víkendy.

A to mela treba i takove zachvaty,ze skoncila na par tydnu v blazinci...

:frusty:

Odesláno (upraveno)

Nejsem doktor, ale myslim ze vetsi problem nez diagnoza budou prasky na tyhle nemoce a u vetsiny z nich tipuju ze ridit auto nemuzes nebo se to aspon nedoporucuje... edit.: Tak koukam ze je to spis asi o osobni statecnosti...

Upraveno uživatelem Gres
Odesláno

Je možné naučit pětiletého kluka aby udělal to o co ho žádám na poprvé, jako mého psa? Říkám mu, vem si bačkory, pětkrát, pojď k obědu, desetkrát, běž do vany, osmkrát... Napadl mě už i elektrický obojek, řekl bych oběd, nic, dálkové ovládání, pic, desetisekundový klepec a myslím že by to brzy šlo. No, manželka nechce, používáte ho někdo? Na mimi.cz se mi s tímto dotazem moc nechce :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...