Trojan Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 filtr bez palmovýho tuku je super ale filtr bez babiše by byl lepší To jo, clovek musi byt furt ve strehu jakou firmu zase pozrel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Používám iTesco asi osm let, jako jediní vždy přijedou v dohodnutou dobu a přivezou skoro všechno, nebo nějakou náhradu, která bývá v pohodě. Rohlík jsem zkusil asi dvakrát a zoufalý, třikrát posunuli termín a nakonec nepřivezli skoro čtvrtinu věcí, např pečivo, protože jim prý vypadl dodavatel.Košík celkem v pohodě, ale štve mě, že nemůžeš upravovat odeslanou objednávku, i když třeba objednáš ve čtvrtek na sobotu, V pátek si na něco vzpomeneš a už to nejde doplnit, musíš tam volat a taky mi řekli, že už tam nic nepřidají, protože se to kompletuje (dva dny předem). Navíc v den dodání ráno přišel mail se seznamem, co všechno nepřivezou. Náhrady žádné. Už s tím nic neuděláš, můžeš pak jedině vyrazit nakoupit do sámošky. A taky posouvali hodinu dodání. Tesco pro mě OK. Během týdne si plním košík, můžu přidávat nebo vyhazovat zboží třeba dvacetkrát. Za osm let snad jednou přijeli o deset minut později. Navíc se mi zdá, že vybírají ovoce, zeleninu apod. tak, aby se jim to nevracelo. Pokud něco nemají, přivezou náhradní zboží, které nemusíš vzít. Vypadá to, že jenom chválím, ale pro mě to funguje ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Právě tohle chci ale slyšet. Zkušenosti. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Myslíte že když koupím křečka a vypustim ho do přírody že chcípne nebo přežije? Jestli tím že jsme zdegenerovali jeho generace předků v zajetí, nepřišli o tu schopnost přežít v přírodě. Protože my lidi jsme o to přišli tak jestli i zvířata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Některá ano. Ale kočky prý ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak jestli ho tam pustíš zítra, tak ho tam i na jaře najdeš.Každej ví že domestikovaná zvěř v přírodě nee.Ovšem jestli jsi to myslel jako příměr, tak se omlouvám. Sem tupej, ale vínko piju slušný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Mě kdyby žena vypustila, tak nepřežiju.... Stává se mi, že mě krátce prozvoní skryté číslo (1, max 2 sec, nestíhám zvednout) už po několikáté..... kdo a proč? Nechápu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Tak jim prosím vyřiď ať volají někomu jinému, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Jestli mi pak přestanete volat, tak platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Mě kdyby žena vypustila, tak nepřežiju.... Stává se mi, že mě krátce prozvoní skryté číslo (1, max 2 sec, nestíhám zvednout) už po několikáté..... kdo a proč? Nechápu....Mě jsme občas, asi nějaký automat zjišťuje zdali jde o živé číslo pro marketingové účely co jsem slyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Mě jsme občas, asi nějaký automat zjišťuje zdali jde o živé číslo pro marketingové účely co jsem slyšel.Jo, aby mohli zavolat, že jsem vyhrál hrnec... Dík, třeba jo, mě to prostě vrtalo hlavou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 Používám iTesco asi osm let, jako jediní vždy přijedou v dohodnutou dobu a přivezou skoro všechno, nebo nějakou náhradu, která bývá v pohodě. Rohlík jsem zkusil asi dvakrát a zoufalý, třikrát posunuli termín a nakonec nepřivezli skoro čtvrtinu věcí, např pečivo, protože jim prý vypadl dodavatel.Košík celkem v pohodě, ale štve mě, že nemůžeš upravovat odeslanou objednávku, i když třeba objednáš ve čtvrtek na sobotu, V pátek si na něco vzpomeneš a už to nejde doplnit, musíš tam volat a taky mi řekli, že už tam nic nepřidají, protože se to kompletuje (dva dny předem). Navíc v den dodání ráno přišel mail se seznamem, co všechno nepřivezou. Náhrady žádné. Už s tím nic neuděláš, můžeš pak jedině vyrazit nakoupit do sámošky. A taky posouvali hodinu dodání. Tesco pro mě OK. Během týdne si plním košík, můžu přidávat nebo vyhazovat zboží třeba dvacetkrát. Za osm let snad jednou přijeli o deset minut později. Navíc se mi zdá, že vybírají ovoce, zeleninu apod. tak, aby se jim to nevracelo. Pokud něco nemají, přivezou náhradní zboží, které nemusíš vzít. Vypadá to, že jenom chválím, ale pro mě to funguje ok.Tesco opravdu vychází nejlépe, byť s jednou vadou - termín rezervace doručení, který je možný nejdříve na druhý den a někdy dokonce až za dva dny. Košík to klidně doveze ještě téhož dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 (upraveno) Tesco opravdu vychází nejlépe, byť s jednou vadou - termín rezervace doručení, který je možný nejdříve na druhý den a někdy dokonce až za dva dny. Košík to klidně doveze ještě téhož dne. To mi právě vyhovuje, já si naplánuju nákup na sobotu a postupně si naplním koš. Nepotřebuju, aby ke mně jezdili každej den. Navíc mám doma dostatek zásob a rohlíky si koupím v pekařství. Nestane se mi, že dopoledne zjistím, že ještě ten den nutně potřebuju kafe.Samozřejmě, že stejně nepořeším takhle všechno. Makro to jistí ohledně masa, ryb apod. Upraveno 20. prosince 2017 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 20. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2017 To mi právě vyhovuje, já si naplánuju nákup na sobotu a postupně si naplním koš. Nepotřebuju, aby ke mně jezdili každej den. Navíc mám doma dostatek zásob a rohlíky si koupím v pekařství. Nestane se mi, že dopoledne zjistím, že ještě ten den nutně potřebuju kafe.Samozřejmě, že stejně nepořeším takhle všechno. Makro to jistí ohledně masa, ryb apod.Budete se divit, ale překvapivě tesco vyhovuje mamimám doma. S jedním to ještě jde, ale sousedka se třemi. Takhle přijede borec, vynosí do patra, přebere se , a nemusí se vypravovat vlak.Ač to nevypadá i já zjistil že mít doma cvrčka, člověk nic neudělá. Ne že by nechtěl. Jen je to takové to ometání sem tam a hodiny se točí.U nás doma vítězí tesco. Už i proto že se to dá plnit celej tejden. To proviantní zásobování je takovej živej organismus co by neměl pojít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 (upraveno) Hele, jak pozná kytka "Vánoční kaktus", že jsou Vánoce? U mě už potřetí kvete a vždy se trefí. Mimo Vánoce nic. Upraveno 21. prosince 2017 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2017 ... že vznikne na chmagu flame :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Chlapi, potřebuju naohýbat dvě hliníkový trubky a nevím, na koho se s tím obrátit. Našel jsem odkazy na všelijaký hogo-fogo 3D CNC ohýbací firmy, ale tam by mě asi s kusovkou poslali do háje. Kdo by tak něco takovýho mohl běžně dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Průměr trubky? Počet ohybu a délka? Požadovaná přesnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Zdravím, nemá tu někdo možnost zaměstnaneckých slev v prodejně ASKO? Zetak vybavuje byt a peněz není nazbyt a vybral si tam sedačku. Tak jestli by se naskytla možnost. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Klotzman: Určitě ve tvém okolí někdo s ohýbačkou bude, například nějaký výrobce zábradlí, schodišť a podobně. Můžeš se zkusit poptat někoho, kdo ve tvém okolí dělá různé drobné domovní zakázky ze železa (branky, vrata a tak), ten tě určitě nasměruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se